Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama j

POWINNAM JUŻ KUPIć WYPRAWKę DLA DZIECKA ? JESTEM W 7 M-CU CIążY

Polecane posty

Gość mama j

BOJę SIę COKOLWIEK KUPIć JUż TERAZ GDY DZIDZIUś SIę JESZCZE NIE URODZIł. TEśCIOWA CHCE JUż KUPIć WóZEK I łóżECZKO A MI KAżE KUPIć WSZYSTKO CO NOWORODKOWI JEST POTRZEBNE. NIE WIERZę W PRZESąDY, CHYBA, ALE NIE CHCę SIę Z TYM SPIESZYć. Z DRUGIEJ STRONY CZY BęDę MIAłA SIłę NA ZAKUPY W 9 M-CU CIążY LUB GDY SIę DZIECKO URODZI? TO WTEDY JUż CAłKIEM NIGDZIE SIę NIE RUSZę. CO ZROBIłYBYśCIE NA MOIM MIEJSCU?

Gość niedługo urodzę
ja jestem w 8 miesiącu i już mam prawie wszystko. zostały mi jeszcze jekieś drobiazgi i duże rzeczy typu wózek i łózeczko. oczywiście to moja opinia - uważam, że lepiej zacząć wcześniej robić zakupy. po pierwsze teraz masz jeszcze siłę na latanie po sklepach a po drugie (nie wiem jak twoja kondycja finansowa) ale kupić wszystko w jednym miesiącu to bankrut i porażka. lepiej chyba troszkę to rozłożyć w czasie. pozdrawiam

Gość niedługo urodzę
aha, i jeszcze jak dzidziuś się urodzi to nie będzie czsu na bieganie po sklepach a jeśli wyślesz kogoś po zakupy np. mamę, teściową bądź nawet męża to mogą ci zrobić takie zakupy, że nie będziesz zadowolnona..........ja osobiście nie chciałabym żeby wybierał ktoś zamiast mnie łóżeczko, wanienkę czy ciuszki :)

poza tym wszytkim co napisała koleżanka wyżej MUSISZ wziąc pod uwagę, że nie wszytkie dzieci rodszą sie w terminie... :O Co zrobisz jeśli Twoje dziecko zdecyduje sie przyjść na świat miesiąć wcześniej??? Takich rzeczy nie da sie przewidzieć dlatego lepiej być zabiezpieczonym na takie niespodzianki...

ja mialam wszystko na ostatni dzwonek w 7 napewno nie mialam jeszcze lozeczka, wanienki ani takiej porzadnej wyprawki chcialam, ale tesciowa wlasnie nalegala zeby poczekac...... 😠

Gość dziękuję za odpowiedź
kupuj pod koniec sierpnia- na wyprzedażach. Zaoszczędzisz sporo ;)

Jasne, że możesz pomału kupować. Ja zaczęłam od łóżeczka. Mam piękne drewniane z bardzo funkcjonalną szufladą na pościel czy zabawki. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.