Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauczyciel od września

Ile zarabiacie jako nauczyciele?

Polecane posty

czy jest ktoś zadowolony z posady i pensji nauczyciela? Jakie są Wasze zarobki netto?

mam pytanie, czy mozna zrobić dodatkowy kurs pedagogiczny w kuratorium i ile on kosztuje?

Gość ja na
pól etatu jako nauczyciel stażysta 13 h tyg praca wt-pt po średnio 3 h jeszcze bez mgr zarabiałam 390zł

mój ojciec jest nauczycielem a ma jakieś 2500-3000 tys na rękę miesiecznie po 3 studiach jest, jakies tam dypolomowania, duperele i tyle dostaje dlatego czasem dziwie sie, ze wszyscy mowia, ze nauczyciele tak malo zarabiaja:O

to dziwne, że są takie duże różnice w zarobkach, z tego, co widzę :O niektórzy piszą, że po kilkunastu latach pracy w szkole, przy nadgodzinach i z kilkoma dodatkami mają ok. 1700 zł...

Gość agatttta
pól etatu to 9 godzin!!!

ilośc godzin na etatuzależy od specjalizacji... :o Np. pedagog pracujący w świetlicy 26 h, pedagog wspierający 20h....

Gość sucharek z maslem
jestem polonistka mam 1100zl:P

Gość no a moja mama
Jest nauczycielem mianowanym i wicedyrektorka i ma ok 1500 na reke po dwudziestu kilku latach pracy.

Gość Nauczyciele ktorych znam
zarabiaja okolo 1000zl. Kilkuletni staz i tytul magistra.

Gość netefilka dodaj
ze to pewnie zarobki z Warszawy

Ok to zdradź nam tajemnicę, bo nie wiem co nauczyciel może zrobić, zeby tyle zarabiać ;) W karcie nauczyciela jest to jakoś wyliczone i nie chce wyjść taka ładna pensyjka...

Akurat zarobki Warszawskie tu nic nie mają do tego...państwowa szkoła wszędzie płaci tak samo...określa to KN

Gość koobi
24 h i 1200 na reke (mianowanie)

Gość moze jej tata
ma duzo nadgodzin,albo dorabia korepetycjami lub jest nauczycielem,alew szkole prywatnej,a nie panstwowej. Bo to jest po prostu nie mozliwe,zeby pracowac na etacie jako nauczyciel i bez nadgodzin zarobic wiecej niz 1300-1500 zl.

Gość nauczycielka z K
niestety Blondi nie masz racji inne sa np. stawki za wychowawstwo, dodatki motywacyjne itp. Wszystko zalezy od bogactwa miasta , gminy itd.

Gość pannaanna
a może netefilka kłamie napisała tak, żeby wkurzyć nauczycieli a nie ma pojecia, jak to wygląda od kuchni

szkoła państwowa i to jeszcze w Puszczy Mariańskiej :] ma dużo nadgodzin, nie nadrabia korepetycjami bo... uczy w-f :] ale wiem, że organizuje dla szkoły różne zawody na szczeblu powiatowym chyba no i często dają mu jakieś premie czy cuś:O a wiem, ze tyle zarabia bo potrzebne mi były dochody rodziców za 2005 rok i musialam wyliczyc oddzielnie ojca i matkę i tak wyszło

Nie chcesz mi chyba powiedzieć, że dzięki temu pensja podstawowa może wzrosnąć o 1000-1500zł :o Wiem o tym, pracowałam w warszawskiej szkole, mam znajomą w szkole wrocławskiej... nie są to wielkie róznice...

Gość pannaanna
nie wierzę netefilce po 3 studiach - jak sie wyraziła - i uczy wf-u

wiedziałam, że ktoś tak napisze, ale po co mam kogoś wkurzać mama pracuje z dziećmi upośledzonymi umysłowo, czyli jest kimś w rodzaju pedagoga i ma 2500 tys zł moze po prostu im sie poszczescilo, nie wiem czemu tyle zarabiaja, tez mnie to zdzwilo jak liczylam te zarobki, ale po co mam klamac, nic tym nie osiagne :O

Gość nauczycielka z K
Blondi, ja nie mówię, że to ma być różnica 1000 zł. Ale różnica jest! gdy się to pododaje, może wyjść kikadziesiąt zł. różnicy ja za wychowawstwo mam płacone 24 zł, jaka stawka jest w Wawie?

Moja mama uczy biologi, nawet nie jest wicedyrektorem ale organizuje wycieczki, przygotowuje rozne wystepy, apele i przynosi 2500 tysiaca zl, przy tym nie daje zadnych korków!!!!!! A MIESZKAMY W MAŁYM MIEŚCIE.

Gość no nie wiem nie wiem
Nie twierdze,ze klamiesz,ale pierwsze slysze,zeby nauczyciel (tata) i pedagog (mama) zarabiali tak duzo. Jeszcze gdyby to bylo 2500 brutto,to jakos latwiej byloby mi uwierzyc,ale ty wyraznie napisalas,ze to na reke... Chyba faktycznie poszczescilo im sie nieziemsko.

tutul magistra i doktorat w trakcie:-) nauczyciel dyplomowany 18 lat pracy w duzym miescie 1800zl na reke bez nadgodzin:-)

Gość nauczycielka z K
kamiza mama pewnie jest nauczycielem dyplomowanym a to długa droga, żeby osiągnąć ten szczebel i te zarobki

5 lat pracy, nauczyciel kontraktowy z dodatkiem za lata pracy i motywacyjnym na reke mam niecale 860zl, nadgodziny srednio ok 250zl, dodam ze pracuje 26h tygodniowo i nei mam wychowawstwa wlasnie skonczyl mi sie staz na mianowanie i licze ze po egzaminie grudniowym zaczne lepiej zarabiac (o jakies 300zl) moja ciotka z 26letnim stazem pracy i dyplomowaniem przy 21h tygodniowo ma na reke 1950 takze latwo sobie przeliczyc ze jednak ten caly awans oplaci sie robic :)