Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bahamadia

SEX GRUPOWY...ZA I PRZECIW...

Polecane posty

Gość Bahamadia

Witajcie ;-) To ponownie podjety temat....poprzedni byl umieszczony w nieodpowiednim miejscu,,;-) Zapraszam wszystkich do wypowiedzi, ktorzy mieli te "przyjemnosc" sprobowania swych sil w trojkacie, czworokacie,,,badz wiecej..?? Czy wedlug was.. na dojrzalym , mocnym zwiazku moze miec to zly oddzwiek!?? A wiec.....Rozpisujmy sie....

Gość hophop
tak, moze miec zly oddzwiek, na przyklad HIV

Gość To jest forum erotyczne
A nie łajdacko-pospolitackie.

Gość Bahamadia
ale na sam poczatek zalozmy,ze takie zagrozenie nie istnieje

Gość rusz głową i pomysl
czy dewiacja seksualna moze byc do przyjecia dla normalnego pratnera?

Gość Bahamadia
A moze zabierze ktos glos,co to przezyl ????

Gość hophop
robiąc takie założenia, ze zagrożen nie ma, rozmowa nie ma sensu, bo w ten sposób mozna odrzucić wszystko, co ci nie pasuje.

Gość Bahamadia
Czy moge prosic o wiecej elastycznosci ??

Gość Bahamadia
....prosilam tylko o skromna wypowiedz,, nie mozecie oszczedzic tematu?? nie macie gdzie sie wyzywac??

Gość hophop
przeciez nikt tu nikogo nie obraza, tylko stwierdza fakty

Temat: SEX GRUPOWY!!...ZA I PRZECIW... 22:13 Bahamadia Chcialabym poruszyc temat sexu \"nie tylko we dwoje\"..od jakiegos czasu ciagnie mnie, aby sprobowac czegos nowego...aczkolwiek sa ciagle rozterki natury moralnej...czy w ogole warto, a moze poswieci sie wiecej,niz sie dostanie....martwi mnie to,ze nie umiem sie znalezc.., chcialabym posluchac innych wypowiedzi...czy ktos mial \"przyjemnosc\" uczestniczyc w trojkacie,czworokacie...a moze wiecej.. ZAPRASZAM DO ROZMOWY NA TEN NIEBYWALE INTRYGUJACY TEMAT 22:14 burak taaa to świetnie wpływa na zdrowie i urodę chciałbym leżeć na Twych cycach i nic już nie myśleć chciałbym leżeć na Twych cycach i nic już nie myśleć chciałbym leżeć na Twych cycach i nic już nie myśleć chciałbym leżeć na Twych cycach i nie myśleć nic 22:15 landrynka007 ale jak by to mialo byc...? dwoch panow i Ty , czy pan i pani...? wiecej niz trojkącik? obce osoby? czy Twoj partner + inni???? 22:17 landrynka007 Burak--> co za buraczana stopka 22:20 Bahamadia landrynka 007 wiesz..mowimy tu o spotkaniu w czworke, kochaniu sie obok siebie, sex z kobieta...,ale co wtedy beda robic panowie...co bedzie gdy sprawa wymknie sie spod kontroli...tak mysle,ze trzeba miec CALKOWITY LUZ na taka impreze...zero zazdrosci.. 22:21 bimbambom zboczeńce 22:22 moze byc fajnie nie powiem wszystko trza wyprobowac! zyje sie raz! 22:23 burak landrynka--->>> Co za prostacki brak stopki chciałbym leżeć na Twych cycach i nic już nie myśleć chciałbym leżeć na Twych cycach i nic już nie myśleć chciałbym leżeć na Twych cycach i nic już nie myśleć chciałbym leżeć na Twych cycach i nie myśleć nic 22:24 Bahamadia chcialabym uslyszec wypowiedz kochajacej sie pary, po takim spotkaniu z inna para..czy to odbilo sie na ich zwiazku..jak to odczuli, jak do tego podeszli.....uff pełno pytan 22:24 landrynka007 ja nie mam takich doswiadczen ale z tego co wiem (od powiedzmy innych co probowali) zwykle jesli masz ochote na takie zabawy to na pewno wylaczajac z tego stalego partnera ...bo nawet jak sie zgodzi to potem jakos tak dziwnie sie dzieje, ze jednak ktos peka, ktos czuje sie bardzo zraniony i są jakies krzywe akcje co do 4 kata--> no ale jak sie powymieniacie w trakcie pod wplywem jakiegos impulsu? 22:26 Bahamadia landrynka007 no wlasnie o to mi chodzilo..co bedzie jak puszcza jakies hamulce.., gdy cos pojdzie niezgodnie z \"planem\".. 22:27 pixi101 nigdy nie ma zero zazdrosci..to mrzonki --> zgadzam sie tu z landrynką...oczywiscie niektorych kreci ta zazdrosc na poczatku przynajmniej ale potem juz nie bywa tak ciekawie...zwiazki te co znam rozpadly sie... 22:28 landrynka007 z tym sie musisz po prostu liczyc to jest cena tego wyboru

Gość Bahamadia
...ok, w takim razie niech rozmowa idzie swoim torem... pozdrawiam

Gość Bahamadia
landrynka007 Bardzo dziekuje ;-)

Gość zebraaaaa
ja mialam taką przygode...:):):)ale jednorazową 2 prary -ja ze swoim + druga para...bylo super...sporo wypilismy...i nie tylko ...dropsy i te sprawy...ten jeden raz byl super ale nie chcialabym go powtorzyc bo zazdrosc by nas zjadla....uprzedzjac pytania ja mam 28 lat moj facet 31...a tamci mieli po 32 lata

Gość wszystko
jest dla ludzi wiec nie rozumiem najzdu na autorke tematu...oczywiscie to nie moze byc nieprzemyslane...trzeba mimo wszytsko ustalic jakies reguly gry i sie zabezpieczyc to pewne... ja mialam pare razy takie spotkania trwalo to pare miesiecy ..tez dwie pary ...ale potem zrezygnowaismy z tego typu przyjemnosci bo zaspokoilismy ciekawosc, marzenia i pokusy...teraz nie gadamy o tym ..to znaczy nie udajemy ze sie nic nie stalo, ze ten fakt nie zaistnial po prostu nie czujemy takie potrzeby ...jestesmy razem 8 lat....od tego ostatniego zajscia rok razem....mamy po 35 lat a ty ile masz autorko ????

Gość Bahamadia
wszystko mam 24 lata..., widzisz,ale mam od razu do Ciebie pytanie..czy byl kac moralny,czy sprawy potoczyly sie inaczej niz chcialas, mialas nad tym kontrole ??

Gość wszystko
dodam tylko ze ta 2 para to nie byli nasi znajomi...chcielismy uniknac jakichs plotek...przykych sytuacji....spotykalismy sie w hotelach za duzo ze soba nie rozmwialismy....ot lużne rozmowy" o wodzie i pogodzie" przy winku...itp....

Gość wszystko
mialam bo zalozylismy wszytskie opcje...czyli dopszczalismy mysl wymiany partnerow co tez sie stalo...ale to wymaga zaufania i jasnosci ze 2 osoba chce to samo co Ty a nie ze sie zgadza bo chce to zrobic dla Ciebie na zasadzie powsiwcania sie ...piszesz o kontroli...ale dla mnie tu chodzi wlasnie o to zeby balansowac na tej granicy jak najdluzej a potem daść sie poniesc :) to jest cholernie kręcące!!!!

Gość wszystko
mialam kontrole....kaca moralnego nie... wychodze z zalozenia ze jesli nikogo nie krzywdze to moge robic pewne rzezcy ...w koncu zycie jest tylko jedno.... a Ty jak chcialabys to zrobic?

Gość Bahamadia
wszystko jeszcze jedno... Czy mozesz napisac, co czulas gdy widzialas,ze Twoj partner za przeproszeniem ;-) "posuwa" inna kobiete ??

Gość Bahamadia
wszystko obecnie szukamy pary...,ale mnie ciagle cos meczy, tak jakbym klocila sie z sumieniem...uczuciami,,, a z drugiej strony tego pragne.. To mialo by byc spotkanie na zasadzie kochania sie obok siebie, sexu Pań...ewentualne dotykanie,,, brzmi niegroznie...niby...

Gość rajna
ja tez mialam taka przygode ...ale trojkacik 2 panow i ja bylo super ....czasami to sobie wspominam wakacje , mialam 20 lat super impreza (oczywiscie gumki) nie zalije fantastyczne doswiadczenia 100% dyskrecji..:):):)

Gość wszystko
normalne ze sie gryziesz...bo to jest rzezc wstydliwa...wielu ma ochote prawie nikt sie nie przyznaje....musiecie ustalic miedzy soba zasady...wsrod takich par to norma...niemalze jak tranzakcje biznesowe :) a widze te to co Cie nie pokoi to tez kusi...kwestia czy robisz to bo ty chcesz czy dlatego ze Twoj facet chce...? ile on ma lat?

Gość Bahamadia
To jest forum erotyczne Ciekawi mnie po co piszesz te wszystkie rzeczy, zwolennikow nie ma,a moze powinienes zalozyc wlasne forum na dreczacy cie temat...?? bo widac,ze masz problemy....;-)

I 100% łajdactwa. Masz męża i dzieci? Współczuję.

Bahamadia Żadnych :)

Gość Bahamadia
wszystko Moje Kochanie jest o rok starsze, 25 lat Chcemy tego oboje, zadne nie naciska, choc teraz [bo to juz 3 podejscie] On hm..no bardziej do tego ciagnie, nie ma zadnych rozterek..czasami wydaje mi sie to dziwne

Gość Bahamadia
To jest forum erotyczne Rozmowa z Toba to prawdziwa przyjemnosc, Twoj jezyk, Twa polemika...oslabiaja moj umysl...cos niesamowitego...

Gość wszystko
zasada 1: glupkow na forum ignorujemy no comments co do Ciebie--> a moze warto poczekac...bo to w sumie wyzsza szkola jazdy nie dla kazdego...:( trzeba miec odpowiednia psychike...Twoj facet jest dosc mlody i zapewne wiedzi nim bardziej ciekawość niz chec kolejnego "stopnia wtajeniczenia"..nie wiem czy dobrze to ujelam...:) ile razem jestescie?