Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitka9453

20 lat czy to dobry wiek zeby miec dziecko czy jednak za szybko?

Polecane posty

Gość lolitka9453

chcialabym zasiegnac waszych opini na ten temat

Gość ja mam 25 i też bym chciała

jak potrzebujesz, jak masz możliwości, jak studia chcesz później, jak masz zapewnioną przyszłość........ to czemu nie? ;)

Gość spokojnie to tylko awaria
Spójrzcie na to z innej strony...gdybym miała dzieci mając lat 20 to już by z domu poszły,a ja ciągle jeszcze młoda i bez zobowiązań.

Gość alusiaaa
to zalezy jak długo i jak głęboki jest Wasz związek, dzieckiem już nie jesteś, no ale ja bym chyba jeszcze trochę poczekała na twoim miejscu

ja mam i nie zaluje :) co prawda imprezy sie ograniczylo, ale synek wynagradza wszystko :)

Gość rokokokot
przez to pytanie pokazujesz swoją niedojrzałość, gdybyś byla gotowa na dziecko to nikogo byś na forum nie pytała o zdanie tylko pragnęłabyś być jak najszybciej w ciąży. 20- lat to wiek młody ale najlepszy pod względem fizycznym do rodzenia dzieci, ale czesto bywa tak że rozwój fizycznie nie współgra w rozwojem psychicznym nie tylko u mężczyzn ale także u kobiet. Skoro jesteś w stanie zapewnić dziecku godny byt i stworzyć mu kochającą rodzine to nie masz się nad czym zastanawiać, ale skoro stawiasz takie pytanie na forum i pytasz obcych ludzi o zdanie czy zostać matką czt nie to ja radze..odpuśc sobie - bo sama jeszcze jesteś dzieckiem.