Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY KTORAS Z WAS

JEST JUZ KTOS NA 2008 ???

Polecane posty

Czesc dziewczyny Ale sie rozpisalyscie ... My wrocilismy z miasta :) zakupilam sobie pare rzeczy do domu. No szkoda ze z Zabka tak wyszlo ale 3mam kciuki ze moze do nas zajrzy i znow bedzie szczesliwa.3maj sie . Jutro na rano do pracy wiec odezwe sie przed :) A na weekend chcemy jechac na basen albo do brat T do Dortmundu ale jeszcze nie wiem na co sie zdecydowac. Ja tez chce nowe zdjecia :) moj email jest w nicku izabela37@wp.pl czekam :) kto chetny :) Pozdrawiam was i zycze milego po poludnia. Fajnie ze jest nas coraz wiecej ze slaska ale ja tak mam jak najdalej do was,

NASZE ŚLUBY 2008 kasiatko1983-11-14 ..................13.10.2007 leosity...................................29.12.2007 Bedzie mamusia!!! Anahita...................................02.02.2008 _mona_..................................29.03.2008 slubna....................................29.03.2008 myaa987.................................19.04.2008 Myszoreq.................................26.04.2008 Babitek....................................26.04.2008 Sabine..................................kwiecień 2008 Take1911.................................10.05.2008 to ja chyba też.........................10.05.2008 Agaelb774................................24.05.2008 Malutka_81 ..............................7.06.2008 spa_cja ...................................7.06.2008 cafka.......................................7.06.2008 Magdziapek ..............................7.06.2008 Lavera.....................................7.06.2008 bzyku26...................................7.06.2008 zonqa.....................................14.06.2008 kati24.....................................21.06.2008 Głupolek...................................21.06.2008 czipsik.....................................21.06.2008 Nektarynka87...........................28.06.2008 Ola26..................................czerwiec 2008 Gosiaczek 86.............................5.07.2008 night elf...................................5.07.2008 Wredne to jakieś.......................12.07.2008 ZABUSIA23...............................19.07.2008 izabela1982-rybnik.....................19.07.2008 Sylka 82..................................19.07.2008 nusiaa....................................26.07.2008 Neeeaaa23...............................26.07.2008 Sweetness................................26.07.2008 amaalka...................................08.08.2008 ania_868..................................9.08.2008 kodiia 2507...............................9.08.2008 M-I-S-I-A...................................9.08.2008 hejkakohejka............................14.08.2008 Belleteyn_...............................16.08.2008 Magnolia_81.............................16.08.2008 Zareczona...............................16.08.2008 zabulka123456 .........................16.08.2008 ines.ka...................................16.08.2008 Gabilisk...................................16.08.2008 Asiap65...................................16.08.2008 Dunia83..................................23.08.2008 *madi_________________________23.08.2008 Zabka82................................sierpień 2008 mimi.......................................06.09.2008 anetka....................................13.09.2008 aaaaaaaaaaaaaagusia ................20.09.2008 Inka_19...................................23.09.2008 haboka....................................27.09.2008 Nelaaa.....................................wrzesień 2008 Wiki25....................................04.10.2008 Doriks....................................18.10.2008 Oleczkaaa...............................18.10.2008 aniap_p...................................18.10.2008 Imili86.................................... 4.10 2008

szkoda, że nie wszystkie dziewczyny sie udzielają, bo na liście jest na sporo a pisze tylko kilka... no ale moze sie to zmieni w niedługim czasie i zawiata do nas reszta dziewczyn :)

Siedzę w pracy i nie bardzo mam co robić!! Co do odległości to między mną a moim M jest 30km.Niby nic ale żadnego bezpośrednio połączenia nie ma :( tylko samochód lub ode mnie do Warszawy i z Warszawy do niego.A to się już robi koło 50km :( Więc spotykamy się prawie codziennie na mieście, a w weekendy przyjeżdza do mnie jeśli akurat ja nie pracuje!! Smutne to i już nie mogę się doczekać kiedy będziemy razem zasypiać i budzić się, jeść śniadania i gadać o niczym, wracać z pracy i wspólnie robić obiad - ech rozmarzyłam się.............

hej sorki że rzadko pisze ale mam problemy z kompem, a poza ty staż i jak wychodze o 5.30 to wracam o 16 padnieta jak mucha :) Wybrałam butki i kupie je jak rodzice wrócą we wrześniu mamie też sie spodobały i kazała kupić przynajmniej nastepna rzecz do przodu BUZIAKI dla WAS dziweczyny

Imili a coś Ty sie tak na koncu listy wpisała? :P Gosiaczek wiem o czym mówisz, to jest super jak ma sie do kogo przytulic zasypiajac, robic sniadanie dla swojego Ukochanego, rozmawiać do poznych godzin nocnych, my nie mieszkamy Razem ale nocujemy u siebie, teraz jest fajnie a co dopiero jak bedzie mieszkanko :) Zabusia, w miare mozliwosci zagladaj do nas częściej! :)

Tak tak Cafka, super jest sobie rozmawiac do rana, super budzic sie i zasypiac razem. Ale tez super jest klocic sie o niewyniesione smieci, naczynia, zbierac skarpetki, prac i prasowac :P Niestety nic w zyciu nie ma za darmo ;) za cud spedzanego wspolnie czasu zaplacic trzeba tym powyzej, no i przyznam szczerze troche utrata prywatnosci. Oczywiscie mozna przywyknac - ale ja, pamietam, na poczatku mialam maly problem z przestawieniem sie z nawyku, ze kazdego dnia mam swoje ciche 5 minut dla siebie na nawyk, ze ciagle A jest obok - czy chce, czy nie :) Takze, te z Was, ktore mieszkacie jeszcze same - cieszcie sie luzem i swoboda :) i zbierajcie amunicje na potyczki zwiazkowe :D No i nie gniewajcie sie za moj oportunizm ;) Zabka, odezwij sie - napisz, co sie dzieje - nie daje mi spokoju to, co napisalas..

Oj Babitku ale postawiłaś mnie na nogi :) żartuję oczywiście. Narazie mogę tylko się domyślać jak to będzie i snuć marzenia i plany!rybnik, a może Ty się wypowiesz jako jedna już z zamężnych kobiet czy te nasze marzenia o wspólnym mieszkaniu przerodzą się w chęć odpoczęcia od siebie!!Bo ja jakoś jeszcze nie mogę w to uwierzyć!!!!!!!

Babitek no napewno mieszkanie Razem ma swoje wady i zalety ;) ale o to przecież chodzi, nikt nie powiedział, że bedzie super doskonale,trzeba sie dotrzeć a to wymaga niestety czasu i pracy nad sobą, bo zeby zacząć zmieniac nawyki drugiej osoby, to najpierw trzeba zmienić siebie :) nie tyle zmienic siebie, co dostrzec wady w samej sobie... wiem to po sobie bo jestem za bardzo wybuchowa i czasami powiem o jedno słowo za dużo ;) pracuje nad tym, no i roznie z tym bywa...

A tam :) nie tak strasznie znowu, zeby tylko o odpoczynku marzyc :) Ale są i plusy i minusy :) Bardzo fajna jest swiadomosc, ze ktos bliski jest zawsze, czasem cos sie robi wspolnie, czasem po prostu sie jest. I wiadomo, ze zawsze blisko, pod reka, zawsze mozna sie przytulic, porozmawiac i robic to, na co sie ma ochote. I to wszystko sa ewidentne, niezaprzeczalne plusy i wielka radosc :) Ale pojawiaja sie i minusy :) Cafka - ja zwykle mowie o 10 slow za duzo i o 5 tonow za glosno :D staram sie panowac nad soba, ale nie zawsze wychodzi ;)

no wiesz Babitku ja tak skromnie o sobie napisałam :P bo w rzeczywistości jak sie rozkrece to ilosc słow zblizona jest do Twoich ;) a moze i wiecej... :)

ale Babitku! jak możesz! :D potraktuj to jako komplement, że ilosc moich słow jest wieksza od Twojej ilości :D a to oznacza ze jestes lepsza ode mnie ;)

No dobra, to Wam powiem... ...Mowilam Wam? Adrian powtarza...jestes jak komar - dziury nie zrobisz, a krew wypijesz - to twierdzenie zawdzieczam rzekomej umiejetnosci postawienia na swoim za wszelka cene, ale subtelnie - bez ofiar w ludziach - wiecie, jak to jest - podobno uderzajac wciaz lyzeczka w kosc, mozna ja zlamac - wystarczy odpowiednia ilosc uderzen (i nie o sile chodzi :) ) Upor - jak sie zapre na czyms, wołem nie da sie mnie ruszyc. Wybuchowosc - jak juz sie przekroczy pewna granice, trudno mi sie uspokoic - ciekawe, ile osiagam decybeli? :D Upierdliwosc, lekki pedantyzm, czasem pracoholizm. To chyba wszystkie wieksze wady, choc pewnie jest ich wiecej :) Adr za to jest jak dziecko - w pelnej okazalosci, trzeba go pilnowac, sprawdzac - ostatnio poszedl na spacer z psem i go zostawil pod sklepem (zrobil zakupy i wrocil bez psa). Biedak siedzial tam 2h, az wrocilam do domu i zauwazylam, ze psa nie ma - takich zagran Adr ma na pęczki - rasowy 10cio latek ;)

a juz myslalam ze Babitek mnie nie lubi :P no wiesz Babitku od tej strony to ja Cie znałam :D no no :) wiesz u mnie jest podobnie, ja jestem wybuchowa uparta, mowie na głos to co mi sie nie podoba, a mój M. jest spokojny opanowany, czasami dziecko :) ale potrafimy sie dogadac i jest COOL :D i to jest najwazniejsze nie Babitku? :)

Bezwzglednie i zdecydowanie TAK :) Najwazniejsze, zeby sie dogadywac. A Babitek oczywiscie lubi Cafke, bardzo lubi :)

a Gosiaczek Ty codziennie tak do pozna pracujesz? tak z ciekawosci pytam :)

o masz teraz się spowiadamy ze swoich wad :) No to i ja się dorzucę:jestem chodzącą złośnicą i do tego straszną bałaganiarą, bardzo łatwo mnie zranić, a po tym to ja się obrażam ale nie potrafię na długo.Jestem często złośliwa i bywam próżna - okropnie!!!

nie cafka średnio zamykam sklep 2 lub 3 razy w tygodniu a pozostałe 2 lub 3 mam na rano :) ale za 15 minut lecę na pociąg i do domku!!

no to teraz czekamy na wady innych dziewczyn :) bo to dobrze Gosiaczek bo juz myslalam ze Ty tak codziennie ;)

miało byc na wady reszty dziewczyn ;) bo innych cos mi dziwnie brzmi :D

hej dziewczyny ja wlasnie z pracy wrocilam i zajadam sledzie w pomidorach hehe :) .. a jakos tak wyszlo cafka ze na koncu listy sie wpisalam:D

no gosiaczku sledzie ..ogolnie ryb nie lubie ale te mi przysmakowaly jako jedyne

ja bym takich śledzików zjadła ze dwie puszki!!Ale zaraz na dworcu wciągnę jakąś zapiekankę - wiem, że nie zdrowo ale z głodu nie dojadę do domku :) Dobra zmykam z robociny - do juterka :)

nie no coraz lepiej chipsy?? oj dziewczyny ja nie wiem :D