Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natusia*20*

Pomożcie - kto zna sposob na ZAPARCIA!!

Polecane posty

Gość Pati_Ll
Ja swój sposób ostatnio odkryłam w aptece, nazywa się dicopeg , też dla dzieci jest junior - wystarczy wypić i działa od razu, ulga natychmiastowa. Oprócz tego dużo pij i jedz często otręby.

Gość gość
przestan spamowac !!!! cale forum oblecialas z ta trucizna !!!!przestan spamowac !!!! cale forum oblecialas z ta trucizna !!!!przestan spamowac !!!! cale forum oblecialas z ta trucizna !!!!przestan spamowac !!!! cale forum oblecialas z ta trucizna !!!!przestan spamowac !!!! cale forum oblecialas z ta trucizna !!!!przestan spamowac !!!! cale forum oblecialas z ta trucizna !!!!przestan spamowac !!!! cale forum oblecialas z ta trucizna !!!!

Gość gość
pic CIEPLA wode z soda na czczo na 15-20 min. przed sniadaniem. na 1 szkl. CIEPLEJ wody cwierc-pol lyzeczki od herbaty sody. koniecznie ciepla woda i nie wolno mieszac ze sniadaniem. ta soda musi przeleciec przez zoladek i dostac sie do jelit, gdzie jest srodowisko zasadowe. stad ten czas 15-20 min. przed sniadaniem!!! obejrzycie filmik prof. NIEUMYWAKINA: https://www.youtube.com/watch?v=PVIe35EbafE

Gość gość
na mnie np. czopki nie działają, poza tym nie zawsze mam je jak użyć. Stosuję dicopeg 10g i bardzo sobie chwalę ten lek.

Gość gość
Najlepiej to pić dużo wody i stosować czopki

Gość Moon Luna
Ile osób z zaparciami, tyle pomysłów na nie. Ale ja mam jeden sprawdzony. Cała moja rodzina i ja stosujemy dicopeg 10. Zmiana diety i inne wynalazki nie działają na mnie. Więc sięgam po coś co działa.

Gość gość
To dobry lek, ale czopki są lepsze :]

Gość Jovitka81
Przecież czopki są bardzo nieprzyjemne w aplikacji. Nie wiem jak ktoś może chcieć je stosować. Dla mnie najlepsze są doustne środki na zaparcia. Najlepiej w saszetkach do wypicia. Taką saszetkę z lekiem można mieć zawsze przy sobie i użyć w każdej sytuacji.

Gość gość
A próbował ktoś Zioła Tybetańskie ? http://odchudzanieziolatybetanskie.pl/film/ Jeśli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działają bardzo mocno i dobrze. Przerobiłam kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy. Zaparcia i niemożność wypróżniania przeszły jak ręką odjął.

Gość gość
activia suszona śliwka w postac***itnej ..Zawsze rano na czczo też po niej pedze do toalety