Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta w zielonym

Zabawa - Jaka to piosenka ?

Polecane posty

A to: \"nauczyli nas regułek i dat nauczyli jak zdobywa się świat nauczyli co jest dobre co złe...\"

a mi ciagle chodzi po glowie teaki kawalek : ...... a ty mnie precz wygnales i tamtą pokochales to po co calowales mnei wtedy tak...

kasia to jest to: że tylko krzykiem zdobywa się świat ? :-0 takie znajome, musze pomyślć

aaa too Mówią o nim w miescie, co z niego za typ. Wciąż chodzi pijany, pewno nie wie co to wstyd. Brudny niedomyty w stajni ciągle śpi. Czego szukasz w naszym miescie, idź do diabła mówia ludzie, pełni cnót ;)

Tak Kasia. Dlatego pytałam, czy ta jest o tym krzyku :) aaaa ... Jedno jest ważne , masz być szczęśliwa, o mnie już nie troszcz się, lecz za nim wszystko się skończy , nim los nas rozłączy, te jedną nadzieję daj mnie

Szybkie jesteście :) Googlejsze od googli :) Nigdy nie będę sie uczyć w szkole Speak up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mistral - Krawczyk - Ta ostatnia niedziela Kilku ją wykonywalo,ale ja znam tylko w Krawczyka interpretacji;)

ja nie mam żadnego \"przeglądania\" mam ogólne, zabezpieczenia, prywatność, zawartość, zaawansowane, programy, połączenia\"