Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta w zielonym

Zabawa - Jaka to piosenka ?

Polecane posty

ładnie :) Andrzej Zaucha - Byłaś serca biciem A teraz: Czyj to tekst ? Gdy Cię nie widzę, nie wzdycham, nie płaczę, nie tracę zmysłów, kiedy Cię zobaczę. Jednakże, gdy Cię długo nie oglądam, czegoś mi braknie, kogoś widzieć żądam. I tęskniąc sobie zadaję pytanie: Czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie? :)

Gość qrwa
Ludzie przestańcie, wystarczy kawałek textu wkleić w google i już wiadomo kto to śpiewa

qrwa chodzi o to żeby nie wklejać Niepewnośc Mickiewicza/Grechuta To ja inny kawałek tej piosenki: Ty z nim poszłaś w ciemno damo bez matury, Koza ma prezencję lepszą niźli ty.Czemu Ciao bambina, spadaj mała, tam są drzwi.

ooooo zeżarło mi: czemu minę smutną masz i wzrok ponury mi się zjadło :P

Znudzona, bardzo ładny tekst;) A teraz takie cosik;) \"...przy tobie noc ma słonca blask rytm naszych serc połączyl dziś nas... i tobie i mnie zdarzyło się to pierwszy raz..\"

nie mam pojęcia to moje to Razazza de Napoli czy jakoś tak - znudzona kojarzyła to do melodfi Drupiego Jacka Zwoźniaka :D A to: Kiedyś dadzą ci karabin, kazą równo stać, kidyś kazą załadować potem oddać strzał, siłą wpędza do okopu, błoto wbiją w twarz, potyem padnie rozkaz:umrzyj i skończy się czas ?

Mistral, to moje to piosenka Jesteś blisko mnie Kukulska+Piasek;) A to Twoje, o matko....no słyszę tą piosenkę,ale kto to śpiewa..nie mam pojęcia:O

hej przeciez na tym zabawa polega , ze z pamięci.Inaczej wyścig googlowy sie robi a to \" ona go krytykuje , ze nie całuje , wcale nie sprząta on ją , ze nie gotuje , ciągle kupuje , grubo wygląda\" dodam , ze autor bywa w nastroju nieprzysiadalnym;)

Mistral,ja to chyba nie wiem co to za piosenka jest....:O Arava hihihi fajny tekst,ale nie wiem któż to popełnił;)

autor również żałuje , ze juz nigdy nie bedzie takiego lata...juz nigdy

:) już kąpiel Twa nie dla mnie nie dla mnie plusk każda kropla w Twej wannie mój drąży mózg. Smukłe ciało trąc frottem nie pamiętasz już o tem jak czekałem z łopotem spragnionych ust

Tak :) Starsi Panowie :) Wykonuje to Wiesław Michnikowski. Polecam piosenki z Kabaretu Starszych Panów. Brylanciki poetyckie, kunsztownie oszlifowane, błyszczą pięknie.

a to: Ta panna Krysia, panna Krysia, królowała na turnusach nie od dzisiaj :-D ?

Znudzona, oj tak, dokładnie - brylanciki;) A z takich \"staroci\" to jeszcze Kabaret Dudek mi podchodzi i ich skecze;) Ale to tak na marginesie ;)

hehe nooooo :-D lubię ją :-D aaaaaa: Z pod kopyt lecą skry, hej lecą skry, zmarznięta ziema drży, hej drzy, dziewczyna tuli się hej tuli się , z kopyta kulig mknie hej kulig mknie ? :P

pracuje dzielnie i nie wyrabiam , ale mistral , nie Maleńczuk , wklejam kawałaek Nigdy papieros nie będzie tak smaczny A wódka taka zimna i pożywna Nigdy nie będzie tak ślicznych dziewcząt Nigdy nie będzie tak pysznych ciastek Reprezentacja naszego kraju nie będzie miała takich wyników Już nigdy, nigdy nie będzie takich wędlin, takiej coca coli Takiej musztardy i takiego mleka Nigdy nie będzie takiego lata Nigdy nie będzie takiego lata