Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta w zielonym

Zabawa - Jaka to piosenka ?

Polecane posty

dzieweczka, to masz: Nasza Haniczka lem za Janiczka, By sia wydawała. Hej, w lisi w lisi, w lisi na dubi, Zozula kukała.

Gość srutututu majtki z drutu
a to znacie? There's good and bad in everyone We learn to live, we learn to give each other What we need to survive Together alive

Gość ano_
Każdy myśli to co myśli Myśli sobie moja głowa Może w końcu mi się uda Wypowiedzieć proste słowa

Gość ano_
Moj : teraz płynie niezwykłym zaprzęgiem do nieba wiezie go sześć par łabędzi

Gość orsika
"You may say I'm a drimer but I'm not the only one"

Gość mała_żaba
no nieżle nieżle stick.. jeszcze takiej wersji nightwiszow nie slyszalam i nie widzialam :):P

Gość undertaker
lennon - imagine

ale bez sensu bo kurde nie ma oszukiwania i szukania slow piosenki na google albo cus... nie oszukiwac, dawac tylko jakies ciekawe piosnki!!!!!!!!!!!!!1

dobra i z innej beczki: ...i jest jak przy pierwszym pocalunku, w ustach sól, gorącej wody smak\"

Dzień dobry:) Na dobry początek dnia taka zagadka: \"Opadły mgły i miasto ze snu się budzi Górą czmycha już noc Ktoś tam cicho czeka by ktoś powrócił Do gwiazd jest bliżej niż krok...\" Znacie? Pozdrawiam i miłego dnia!!!

Cześć Kasiu :) Stare Dobre Małżeństwo :) Ale oczywiście tytułu nie pamiętam. specjalnie dla Ciebie (i dla innych) zagadka: Trzeszczy jak ułamek szkła mój codzienny niepokój, jak wydostać się z cienia? może wtedy bedę koncert grać ten na trąbki i skrzypce tak by dźwięki zamieniły się w wiersz. Będę łyżką światła rozweselać to wszystko, żeby w Tobie zaśpiewało coś też.

Hihihi Znudzona - tytuł - jak pierwsze słowa;) Opadły mgły:) To Twoje to też SDm ali ja tytułu nie znam:) Nie mam do tego głowy;) A tego zespołu to lubię jeszcze takie coś.. \"Zrozum, to co powiem... Spróbuj mnie zroxumieć dobrze... Jak zyczenia najlepsze te urodzinowe. Albo noworoczne jeszcze lepsze może...\" itd...:) Wczoraj własnie tego słuchałam;)

a Wy już ? Ja się przychylam do wniosku - same polskie piosenki i tylko z pamięci. To ma bać zabawa jaka to piosenka, a nie czyje google są googlejsze ;-)

Kasia - z nim będziesz szcęśliwsza :-D a: Jak leczyć rany celnie zadane, jak skleić serce w proch potrzaskane ? nie wiem, moze było już, nieczytałam wstecz

cześć, Mistral :) To wciąga :D Jak widzisz ;) Masz zagadkę: \"Ostatnio słońca mniej, ostatnio noce bardziej ciemne już nawet księżyc drań o Tobie nie chce gadać ze mną. W kieszeni grosze dwa, w kieszeni na dwa szczęścia grosze. W tym jednak losu żart, że ja obydwa grosze noszę\"

Mistral A nie mam pojęcia co za piosenki to są;) Znudona - dobry tytuł;) Kurcze,chyba zacznę zasysyać to co tu się pojawia,bo niektóre są piekne teksty;)

Gość qrwa
a jaka to ? melodia leci tak: hmm hm hm hmmmm hmmmm my refren mmmmhy hmmm hmmm...

To moje wcześniejsze to też SdM :) A to : Ragazza de la poli, zajechał mirafiori, na sam trotuar wjechał kołami. Nosem prezent poczułaś, już taka jesteś czuła ...

Gość qrwa
Mistral kurcze zgadłeś :D