Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiewiorka13

dla odmiany....szczęśliwe mężatki i szczęsliwi żonaci

Polecane posty

thahluant - kurcze i ja za moje okna musze sie wziąsc :) Ale skoro będzie padało...To ja jeszcze poczekam :P

annah no tp brawo za odwagę! Ja jeszcze sama nie wiem co zrobić. Na pewno mam za długie, bo nawet układać się już za bardzo nie chcą. Jak mówię znajomym o ścięciu to mówią NIE bo w takiej bardzo ładnie wyglądam. Więc nie wiem, czy tylko skrócę włoski, czy też zrobię coś nowego.

thahluant - dobre jest też cieniowanie włosów. Nabieraja wtedy takiej lekkości - przynajmniej moje ;) No mam nadzieje, ze jak wrócisz od tego fryzjera to nam napiszesz na co sie zdecydowałas i jakie efekty :D

Fryzura wywołała mieszane uczucia,ale mąż był zachwycony,ja też.Ciekawe jak będę wyglądać we czwartek :) Mąż mnie namawia na krótką fryzurę,ale ja chyba nie jestem taka szalona :D thahluant---ale to pewnie będzie padać tylko u ciebie,bo na Pomorzu mówią,że będzie ładnie...bo nie myłam okien ;)

Dziewczyny z tego co piszecie...To ja nie moge myć okień bo mi sie pogoda zepsuje :D

hehe no całkiem możliwe że tylko u nie będzie padać. Dziś mi koleżanka z Amsterdama sie pyta jak u nas jesień to jej piszę, jak jest pieknie, ciepło i słonecznie. A ona mi że wczoraj pomyła okna i dzis mają ulewę.

Kinga :D:D:D no niestety. Coś za coś. Albo piekne słoneczne dni, albo czyste okna. Wybór należy do Ciebie :D

Hmm...Patrząc na to, ze jeszcze można przez te okna swobodnie wyjrzec i widziec co mamy poza horyzontem....poczekam z tymi oknami :P Jak już będzie na ostatku...to zrezygnuje dopiero z ładnej pogody :P

Hmm...Patrząc na to, ze jeszcze można przez te okna swobodnie wyjrzec i widziec co mamy poza horyzontem....poczekam z tymi oknami :P Jak już będzie na ostatku...to zrezygnuje dopiero z ładnej pogody :P

Hmm...Patrząc na to, ze jeszcze można przez te okna swobodnie wyjrzec i widziec co mamy poza horyzontem....poczekam z tymi oknami :P Jak już będzie na ostatku...to zrezygnuje dopiero z ładnej pogody :P Ja zmykam dziewczyny paaaaa 🌼

dziewczyny nie mogłam wejść na nasz topik!!!Ale się wściekła zrobiłam

dziewczyny nie mogłam wejść na nasz topik!!!Ale się wściekła zrobiłam

cześć babeczki. Zmobilizowałyście mnie - w piątek i w poniedziałek mam wolne więc zabieram się za okna. Ciężko mi się zebrać bo moje mieszkanie jest wysokie - 3, 70 m i mycie okien przypomina prace alpinistyczne. A przez weekend jak będzie ładna pogoda to znowu wybierzemy się gdzieś w górki. Wczoraj musialam iść odprowadzić Beatkę do zerówki bo chciala mi pokazać swojego nowego narzeczonego. Taki fajny Mateusz - powiedział mi dzień dobry hihi!~!! Mam nadzieję, że zawsze będę wiedziala o jej narzeczonych i że będzie chciala mi ich pokazywać. U nas dzisiaj słoneczko - ale na popołudnie zapowiadają deszcz. Mała idzie po szkole do dziadków bo mąż jedzie na mecz. Ja mam w pracy dość ciężki okres ale moje zadanie zbliża się ku końcowi więc piątek i poniedziałek postanowiłam spędzić w domu (odbiór godzin) tym bardziej że Sebastian własnie kończy swój urlop. Thahluant - bardzo dobrze że wybierasz się do fryzjera. Czekam na wieści Annah - kupiłaś super prezent! A co fryzurki to ja właśnie ostatnio tak zaszalałam że przeszłam z długich na krótkie - jestem bardzo zadowolona Kinga - cieszę się twoim szczęściem i sielanką - trzmaj się cieplutko Kuk - witamy na pokładzie - zostań z nami Fajna , Ewka, Kinga - pozdrawiam cieplutko 🌼 Kogo przez nieuwagę pominęłam - przepraszam Miłego dnia!!!

Hej! Wiecie co, czuje się jakaś zmęczona. Wieczorem nie mogę zasnąć. Wstaje rano o 7-mej i to bardzo ciężko. Wtedy właśnie najbardziej chce mi się spać. Dominika wychodzi do szkoły, ja się jeszcze kładę, a potem nie mogę się obudzić. Koszmar, muszę cos z tym zrobić. Annah ja miałam to samo. Topik się otwierał, ale ta ostatnia strona nie :( b.ona pożyczyć Ci liny i sprzęt wspinaczkowy? ;) A propo gór to musimy chyba mieszkac niedaleko od siebie, jeśli Wy niedawno zdobywaliście Wielką Sowę :) Kinga chyba i Ty miałaś problemy ze stronką Fajna-aj 🖐️ Ewka 🖐️ Kuk 🖐️

Gość FAJNA-AJ-
Hejka dziewczynki :-) Ja dziś wstałam w świetnym humorze -co mnie troszkę dziwi bo późno w nocy wróciłam z grania . Co prawda mało spałam ale czuję się kapitalnie . Mój misio wyjechał w poniedziałek wieczorkirm aby załatwić kilka naszych spraw , więc tak jak thahluant jestem (do jutra )osamotniona . Dobrze ,że mam czym czas zająć bo smutno mi samej w domku ,jak nie ma się do kogo w nocy przytulić :-( . Pojechał do niemiec załatwić adwokata bo musimy coś załatwić przy jego pomocy poza granicami naszego kraju . Tak czytam że większość z was myśli o wizycie u fryzjera - cholera też nie mogę się doczekać, aż znajdę wolną sobotę aby poprawić sobie humor- i tak sobie myślę ,że za dwa tygodnie chyba odwiedzę moją Panią Jolę ( fryzjerkę ) . Obecnie noszę prawie bląd włoski ( mam jasny balejaż ) sporo za ramiona ,ale zauważyłam ,że ostatnio dzieje się coś niepokojącego ,bo włosy mi troszkę wychodzą podczas czesania . Myślę ,że wypłukałam ostatno i za dużo witamin przez kawę i zawalone przez grania wieczory . Moje życie ostatnio toczyło się na szybkich obrotach ,ale powoli wszystko wraca do normy ( bo skończyły się wakację i grań coraz mniej ) . To się rozpisałam hi hi

a ja mam Mojego Misia... pracę i zaczynam w piątek studia... czego tu więcej chciec????? Misiu dziekuje ze dales mi siebie, dziekuje za szczescie:)))) kocham Cie:)))

b.ona tylko w którą stronę?Ja mieszkam w Kłodzku fajna-aj ja się w nocy przytulam do mojej cieplutkiej córeczki. Dobrze, że jeszcze sie daje przytualc mi, bo pewnie niedługo moje przytulanki zastąpi na inne

Gość FAJNA-AJ-
Annah - pościel w" bzykające się" aniołki - nie zły pomysł na prezęt dla teściowej hi hi . Musisz mieć dobry klimacik z teściową ( czy się mylę ? ) . Powiem Ci ,że ja na swoją też nie narzekam . Najważniejsze ,że nie wtrąca się do naszego małżeństwa i na siłę nie broni swojego synka :-) Jak widzi ,że z czymś przegina to nawet trzyma moją stonę . I wiesz chyba nawet darzę ją sympatią ( mówię do niej MAMUŚKA ) :-) > Jestem ciekawa efektów ekstermalnej metamorfozy jaką przeszłaś u fryca . Mam nadzieję ,że wyglądasz przepięknie . Buziaczki dla maluszka 😘

Gość FAJNA-AJ-
Thahluant - wiem co czujesz . Z tym ,że u mnie ten stan będzie trwał nie długo ,więc idzie wytrzymać . Ale nie dołuj się maleńka , czas minie szybciej niż myślisz , musisz tylko mieć ciągle jakieś zajęcie . Zazroszczę Ci dzieciaczka . Boże jak ja marzę o córeczce . Wiem ,że będę miała świra na punkcie mojego maleńswa. Jeszcze go nie mam a już kocham . Dziwne co? ( no ale muszę jak p[isałam wcześniej oczyścić się po tabl. anty i zacząć wsówć kwas foliowy ). Całuski dla was dziewuszki [ kiss ]

Gość FAJNA-AJ-
KUK I MISIA _ zajefajnie ,że zdecydowałyście się przyłączyć . Polewam dla Was wirtualną kawkę . Ze śmietanką i z cukrem czy może jakieś specjalne wymagania ? Misia a jakie studia zaczynasz ?

Gość FAJNA-AJ-
B. ona [ cześć ]

Gość FAJNA-AJ-
B.ona - miało byc inaczej ! :-( Miała wyskoczyć rączka hi hi