Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue velvet 21

Co byście żony zrobiły na moim miejscu?? Bo zaraz zwariuję!!!

Polecane posty

ale ja nie moge pisac a wy tak szybko piszecie i nie moge sie nawet wypowiedziec kurde kurde kurde

Gość ivvka
a to już takie moje bardzo realne podejście do świata...nie dam się omamić...

ivka, nie uogólniaj, rodzina nie równa się mąż. Nie każda o nim marzy, nawet ta samotna, czasem samotność jest świadomym wyborem życiowym, a jeśli jest smutno, kobieta sprawia sobie dziecko. Znam dość dobrze kilka takich przypadków. Nie przykładaj swojej kalki mentalnej wszyskim kobietom....

Gość ivvka
nie przykładam żadnej kalki, ale ja mówię o większości...a ty tylko o kilku przypadkach...

ja to na pewno bym cos madrego Ci anka doradzil, ale niestety nie znam sprawy :| ale pamietaj: zycie ma sie jedno !

Gość elektron obiecaj
To twoja teoria.... "a ja to mam taka teorie, ze faceci nie moga sie zenisz gdzies do okolo 30=35 lat. wtedy kobiety beda strasznie zdezorientowane, zagubione, nie beda wiedzialy co sie dzieje, ze nikt ich nie chce. I wtedy jezeli taka jedna zostanie wybrana wspanialomyslnie przez jednego faceta to bedzie zachowywac sie jak czlowiek, bez krzykow i niepowaznych zemst i bedzie tak tak tak wdzieczna......och...pieknie" A to nasza prozba.... Obiecja nam ze bedziesz sie trzymal tej swojej teorii :classic_cool:, tylko my kobiety prosimy Cie przesun Twoja granice wiekowa do 90lat :P Wyraznie ?Mamy nadzieje ze teraz rozumiesz:classic_cool:

ania go kocha, bo inaczej nie miałaby tylu wątpliwości i dylematów..... może chwilowy oddalenie fizyczne sprawi, że zatęsknicie za sobą i wszystko będzie nowe, dobre i dojrzalsze:)

czasem kocham, czasem nie jak mnie okłamuje to nie jak jest wszystko ok to tak to zależy od niego chcialabym zeby sie nam ułozylo, ale bic sie o niego nie bede bo czasami nie ma o co no to go kocham czy nie?

mistral, jakims strasznym szyfrem do mnie mowisz, zupelnie nie wiem o co chodzi :) w biuscie 90? :d

ivka, tych Twoich kilku przypadków są tysiące w dużych miastach. Jest całą liczna grupa kobiet po 30, która uważa, że związek z męzczyzną nie kalkuluje się. To nie są wyjątki, tylko tendencja dotykajaca młode, dobrze wykształceone z dobrą pozycją dziewczyny w miastach....

kocha się ponoć pomimo a nie za - więc chyba czasowe rozstanie to będzie dobry barometr uczuć elektron obiecaj - toż piszę własnie: idealne wymiary faceta 90-45-90 90 mln euro na koncie, 45 stopni goraczki, 90 lat ... :]

Gość ivvka
Nie znam sytuacji, ale polecam książkę :"kobiety, którte kochają za bardzo i ciągle liczą na to, że o n się zmieni"

Gość sati....
przeczytałam ten topik ale doszłam tylko do 3 strony bo mam mało czasu: jestem zamęzna od ponad 4 lat a znam sie ze swoim facetem z lat 9.Ufam mu a on ufa mnie.Nie lubie go okłamywac i staram sie mowic mu zawsze prawde-że widziałam sie z kolegą i bylam z nim na piwie,ze ide po pracy ze znajomymi gdzies do knajpy ( przrażające jednego razu było to ze z całej ekipy z pracy jak bylismy na piwie tylko ja powiedziałam męzowi naprawde gdzie ide ,reszta okłamała swoje połowice ze musiała zostac dłużej w pracy!!!! szok ).Czy to naprawde jest takie trudne i mówic prawde?On tez mi mówi ze był u kumpeli na kawie albo ze dzwoniła bez powodu,ot tak zeby sobie pogadac.I nie wsciekmy sie na siebie o takie rzeczy i jest super.mam konfort psychiczny -ide z kumplem na piwo i nie musze kłamac bo wiem ze on sie nie wkurzy

dzieki za wylozenie, obawiam sie ze zrozumialem wczesniej, wtedy jednak nagle naszla mnie blyskotliwa mysl zeby odpowiedziec wymijajaco i nie na temat :) jak widac ten wybieg nie udal sie...szkoda :D

Gość ivvka
cała w błękitach, ja mieszkam w dużym mieście i myślę, że i ja i ty uogólniamy...ale czy to nie jest tak, ze te kobiety decydują się na samotność bo nieudanym związku...??

Gość ivvka
No właśnie, ja się wychowałam w przykładnym małżeństwie, z dwojgiem rodziców pod jednym dachem i chciałabym to samo zapewnić moim dzieciom bo wiem jakie to ważne

musialem sie przyznac, bo wtedy autor, prawdopodobnie kobieta, by jak prawdziwa kobieta powtarzala to samo w kolko 5 milionow razy az do znudzenia czy dobrze zrozumialem :) dla swietego spokoju musialem sie zdradzic :)

jak bede trzymal taka wydajnosc pracy jaka mam dzis to raz dwa mnie wyrzuca :D tak abstrachujac od tematu :)

ok. żegnam się 🖐️. Dzięki za miłą rozmowę. I pamietaj anka - my sobie tu możemy różne rzeczy mówić, ale to TWOJE życie i to Ty podejmujesz decyzję. Podejmij ją tak, żeby móc spokojnie zasnąc i spojrzeć sobie rano w lustrze w oczy. Życzę Ci tego, jak i szczęścia :)

co do pytania o pracę - moja stopka jest chyba wielce wymowna w tej kwestii ;-)