Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue velvet 21

Co byście żony zrobiły na moim miejscu?? Bo zaraz zwariuję!!!

Polecane posty

Gość Shanoa
w kobieca solidarnosc nie wierze bo juz wiele razy przejechalam sie na babkach.. wlasciwie to juz powinnam bardziej ufac facetom niz kobietom. no ale cóż. poza tym nie sądze iz rozmowa nie jest kulturalna

blue jestem z tobą napiszę wam potem jak mi poszło z moim (jest to na innym topiku) ale u nas to zbręło trochę dalej... tobie tego nie życze mam nadzieje że będę miała tye siły by go wywalić, ale ciągle się boję że jednak nie

anka - co ma być to będzie :-D Jeśli jesteście sobie pisani to samo się ułoży :-D:-D Powodzenia dziewczyny :)

masz rację, że się na niego wkurzyłaś, takie zachowanie rani, gdyby nie miał nic do ukrycia, to by nie kasował tej rozmowy na gg. Domyślam się jak musi Ci być ciężko.

jak tak patrze po rozmowczyniach to te mlodki szczegolnie takie nerwowe i zazdrosne :D

Gość ivvka
Nie przesadzam ze świętością, patrząc na małżeństwa z 40 czy 50-letnim starzem widze, jaka jest różnica.Najbardziej przeraża mnie brak szacunku u młodych małżeństw. A Blue miała rację, też bym się wkurzyła...nie za to że były tam dziewczyny, ale za to że nie był szczery...

I co elektron :-D Wtopiłeś ? :-D Mam lepszy pomysł, nie ma co się zenic z kobitkami które nie mają 30-stki :P jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę :classic_cool:

dokladnie... powinien byc zakaz \"zaobraczkowywania sie\"przed 30-ka;)

Gość ivvka
Etektron i z tą 30 to popieram :) W stu %

Gość Shanoa
mistral... twoj email najlepiej swiadczy o tobie :D

a ja juz w okopie schowany czekajac na desant, a tu prosze, dziewczeta mnie nawet po glowce poglaskaly :) Ale z drugiej str, to te kobitki po 30 to juz troszke wyrachowane, po przejsciach i kombinuja conieco I tak zle i tak niedobrze :)

Gość Shanoa
:D :D :D

ale za to faceci po 30-stce fajni :D Już ustawieni, doświadczeni i wybawieni a jeszcze frywolni :classic_cool:

Gość ivvka
Jestem kobietą ale zawsze solidaryzowałam się z mężczyznami, co takie trochę dziwne, ale jak czasami słucham tych bab to pojąć nie mogę co one w głowie mają...jak to mówił mój kolega, przed 30 to w lato brzuch a w zimę butów nie kupić i Ci nie ucieknie, a jak nie podziała to profilaktycznie ,3 razy dziennie przez kolano i raz dziennie jesc...brutalne, ale to może jakiś sposób jest :P

Gość ivvka
strach się bać, ja grzeczna dziewczynka jestem ...tylko mam wolne od tygodnia, więc siedzę w domu i już wariuję z nudów...

Gość Oczywiscie nie czytalam
innych wypowiedzi, ale ja na twoim miejscu poszlabym na impreze bez niego i bym sie dobrze bawila, a na nastepny dzień na gg rozmawiaj o tym z koleżanką ... powiedz, że ty nic takie go nie robisz tylko to co on, chyba ma do ciebie zaufanie ? Ty mu przeciez ufasz. :-D

uważam, że ludzie dzielą się na mniej lub bardziej wrażliwych.Jeśli ktoś nalezy do tych drugich, nie zmieni nagle w wieku 30 lat. Tak więc gadanie o tym , że młodsze kobiety nie \"nadają się \" na małżonki jest bez sensu.

Gość ivvka
Oczywiście nie czytałam- z tego co zauważyłam to na facetów nie działa jak się na nich odgrywa w ten sam sposób, albo tylko ten mój to taki ewenement :)...Ale on jest po 30...może dlatego :)

Reasumujac ( nie maly wklad tu slow ivvki ) najlepiej ozenic sie z 18stka, 19stka, bo taka to sobie jeszcze wychowac mozna. Kiedy juz bedzie miala 20 i kilka to nie bedzie wariowac:) A jak klapsa dostanie to tez sie nie obrazi :D dzieki ivvka! :D:D

Gość ivvka
Nie ma za co, polecam się na przyszłość :)

Gość ivvka
no własnie też się zastanawiam... :) już myślałam, że tylko ja taka ociemniała jestem :D