Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue velvet 21

Co byście żony zrobiły na moim miejscu?? Bo zaraz zwariuję!!!

Polecane posty

mistral, o to najtrafniejszy wynik w googlu: \"Fetysze Spanking Dominacja fetysz bdsm fetyszy fetysze dominy ...\" :D dobrze ze jestem cierpilwy i spojrzalem na kolejne wyniki:) Faktycznie, lubie, ale nie nie w charakterze kary :)

Gość olle
ej a czemu zmieniacie dziewczynie tresc topiku? :/ idzcie sobie gadac o klapsach gdzie indziej, bo nie o to chyba tu chodzi

Teraz jestem mądra po 10 latach razem, ale też kiedyś byłam b. zazdrosna, nawet pare razy (wstyd sie przyznać) sprawdziłam go. Mówił prawde, więc nie mam powodu mu nie ufać. Jednak profilaktycznie od czasu do czasu (nie moge sie oprzec by nie przeszukać mu komórki lub kieszeni. Wiem, ze jak będzie chciał to i tak nic nie znajde, ale to porawia mi humor. Poza tym pracuje głw. z męzczyznami, często mam spotkania z róznymi ludźmi i to on jest o mnie w tej chwili b. zazdrosny niz kiedyś.

jak nie o to jak o to Sprawa jest wagi nadzwyczajnej, a mianowicie drogi czytelniku rozprawiamy nad wplywem wieku na zazdrosci i urojenia co sie bezposrednio wiaze z tematem i autorka...

poza tym autorka poszła żegnając się mile i topik taki bezpański się zrobił - pilnujemy go

Gość ivvka
Pięknie to ująłeś :)

mistral, ale mi to cos sie zdaje ze to kobietom ten spanking to sie bardziej podoba niz facetom :D

Gość ivvka
jak psy, psy ogrodnika , a to też się bezpośrednio z tematem wiąże...

Gość olle
ale autorka sie nie pozegnala tylko wyszla na chwile, i napewno tu wróci chcąc przeczytac nadzwyczaj inteligentne i mądre odpowiedzi na swój problem. a natknie sie na jakies farmazony o klapsach, wiec nie bedzie to raczej to czego oczekiwala

Gość ivvka
klapsomania :)

Gość Alina0000
Zrob tak samo , niech poczuje noz w plecach... Popros kumpele niech do ciebie bajery popisze a ty sie czuj zaskoczona ale niech Ci sie to podoba😡 Pamietaj nieawanturuj sie , nieplacz i niedrab napewno wiesz o czym mowie , zastosuj ta sama bron im bardziej tajemnicza tym bardziej pociagajaca , facet musi zaczac cie szanowac bo innaczej marnujesz z nim czas😠

Gość ivvka
Ale jeśli autorka będzie ciągle myślała o tym czy ją zdradził, czy nie to zwariuje, a my jej tu fundujemy rozrywkę,....niech dziewczyna się oderwie, a nie tylko ciągle ją dołujecie..

anka_23 ty mnie naprawde rozumieszdzieki ze jestes na tym topiku! Bede za jakied 2 godziny, musze odreagowac te burze mozgów Pozdrawiam te ktore sa ze mna i te ktore sa przeciwko tez! Bo wszystkie opinie daja mi do myslenia Będzie za 2 godziny i ma nam powiedziec co było w archiwum, a potem będziemy myśleć dalej. Póki co pilnujemy :P

Alina...Ty to jestes przebiegla...jak lis... Twoj sposob moze doprowadzic tylko do wielkiej klotni, ktora doprowadzi tylko do jeszcze wiekszych problemow....i nie wiadomo co jeszcze... Pani to chyba przed 30stka :D

elektron Ty szalenie dowciapny jesteś :-D a to klapsowanie to się podoba zwylke pani (w sensie dostawać) i panu (w sensie dawać) a potem zmiana :P

Gość ivvka
no to klaps, albo klops...bo pora obiadowa nadchodzi :)

mistral, zeby sie zamienic to panna to strasznie wygibana musialaby byc zeby skutecznie klapsowanie przeprowadzac :)

Gość ivvka
wygibana??? ja chyba nie pojmuję :)

wiesz, elektron, młoda jestem i głupia - wytłumacz mi :-D Bo dla mnie to wiesz, piesek służy Pani, a pani rozdaje klapsy nieposłusznemu pieskowi :-D bez wygibasów bynajmniej Weż Ty se jakiś dobry erotyk tematyczny wypozycz :-D

Gość pragnąca znów ufać
ufałam, zostałam oszukana i zakończyłam związek... teraz mam nowego faceta, bardzo go kocham i chociaż bardzo tego nie chcę, zdarza mi się być paranoicznie zazdrosną o jakies totalne głupoty... o sąsiadkę, koleżankę... wstyd mi potem... cały czas uczę się nad sobą panować i póbuję odzyskać stracone poczucie własnej wartości... i mam nadzieję że mi się uda... pozdrawiam Was dziewczyny

Gość jagnit
mistral sie cieszy ze ktoś z nia rozmawia dlatego topiku nie chce opuscic :D

jagnit - zgadłas jak nic :-D Przeciez elektrona na gg nie zaprosze :-D:-D:-D