Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaaa85

ciagle pretensje, klotnie,zale, nie mam juz sily

Polecane posty

Tomek wolalabym zeby nic nie mowil, niz powiedzal za wiele i takie rozczarowanie pamietma jego vslowa jak mowil nigdy inna kobieta, tylko Ty sie lcizysz, chce byc z Toba cale zycie, myslal juz o zareczynach Boze jak to boli smutenka zajrze i bede czytac juz zaczelam od ksiazki Kobiety, ktore kochaja za bardzo

21 lat to malo, ale ja sie jakas taka zrobialm z emoglabym juz miec rodzine dzieki niemu, juz chcialam zamieszkac razem, oddalam mu wszystko , zmienialm zasady, nie warto bylo:( a moze warto??? moze to lekcja dla mnie

Natia to macie jeszcze szanse:)) moj juz teraz mowi, ze jednak moze byc inna kobieta:/ zostalam zastapiona panna o 6 lat mlodsza od niego, 17stka co to ma jeszcze pstro w glowce( chcoiaz nie mowie niektore mlode dziewczyny sa naprawde dojrzale jak na swoj wiek, ale ona ??? nie wiem co mu odbilo nie wiem, wykorzystala ze mu brakowalo czulosci, poprzytulala go, mowil ze go przytlala gladzila po wlsoach, rekach caly czas, jak jadla, pila i ogolnie ciagle) ehhh

jeszcze wierze w milosc:) a fizycznosc to bardziej boje sie z ebrak mi bedzie przytulenia, pogladzenia po wlosach, pocalunku w czolko ehhh

Gość Na-Marginesie
Dziewczyny znajdziecie swoje drugie połówki:):)Ci wasi nie są dla Was, przez nich tylko cierpiałyście i cierpicie:(Jak zapomnicie, minie troszkę czasu to zakochacie sie na nowo, w kimś kto zasługuje na Wasze uczucie:)

Gość Na-Marginesie
Natia=============>Dobranoc:)i Dobranoc wszystkim:):), bo na mnie już pora. Dobrej nocy 🖐️

Na-Marginesie a jak to wlasnie on byl moja polowka??? wiem ze glupoty gadam ale tak tesknie:( obym sie taka nie stala, chyba bardziej \"moj\" sie taki stanie, on porzucil a moze beda razem szczesliwi kto wie, on jest taki na seks a ona poleciala od razu na drugim spotkaniu, chociaz zawze mowil, ze nugdy nie zwiazalby sie z taka dziecwzyna

zauroczenie po takim czasie?? kolezanka mnie ostrzegala jak zaczynalam zwiazek z nim \"nie pakuj sie w to bo bedziesz zalowac\" cholera:(

hehe nie wierze w takie cos:) wiare mam ale w Boga i w milosc:) ale jestem ciekawa sprawdza Ci sie cos?;)

Wiara mi nie pozwala mowiłam to w sensie, ze sama z siebie nie chce:) Slucham tego co mamm w sercu:) i czasem zle na tym wychodze:/

Gość olciamala
wiem co mam zrobić, wiem z enie moge z nim byc, ale chcei to jest najgorsze mozna po zdradzie kochac bardziej?:///

kurcze wpisalam innego nicka na tamten topik co robic by spedzic milo dzien:( bo dzisiaj sie ostatni raz widzimy, oddaje mu plyty, rzeczy i takie tam i wiem z ejakbym pwoiedziala, ze chce to zrobic to byscie mnie zjechali:/ wiec olciamala to ja martaaa85

Widzę, że tamat spełzł na wróżki. Heh Z jednej strony jak widzę tekst, że \"moja kuzynka była i się rozwiodła i życje sobie sama\" to coś mi w brzuchu fika koziołka - to sama z siebie, tak życiowo nie była taka mądra, ale jak jej wróżka coś powiedziała to ciach prach i rozwód?! Z drugiej jednak strony znam taką historię, że wróżka przepowiedziała pewnej znajomej, która była wtedy w Australii, że jak wróci do Polski to spotka ją tragedia. No i niedawno jej jedyny syn zabił się na motorze, a niedługo potem zmarła mama (teraz jest kompletnie sama,bo mąż zmarł dość młodo)...

bede tylko bardziej cierpiec ale chce zeby zap[amietam mnie jako fajna, mila osobke, zaraz sobie wloski pokrece, zaloze od niego spodniczke i bede po rpstu mila:) i mam nadzieje zapamieta mnie dobrze

Natia nie mysl tak, wiem ze to trudne bo ja tez tak mysle ale gdy to ma byc ten to bedziesz z nim:))) a ja juz w ogole nie wiem sama coo tmy wszystkim myslec, on zwdzoi, co chwle inne wersje np wczraj w nocy napisal, ze nic i nikt nie moze sie z emna rownac, ze sie pojebalo i ze duzo zrozumial ale nie wie jak mamy z tym zyc dlatego ide sie dzisiaj z nim spotkac na pzoegnanie, bede taka jak kiedys i juz:)