Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xashax007

Cwiczenia na smukle nogi, oraz kilka innych porad. Sprawdzone przeze mnie!

Polecane posty

no wlasnie.... poza tym w cw, 1-jest napisane ze stoimy w przysiadzie... czy chodzi moze ze stoimy pochyleni z rekoma na kolanach...?? poza tym te stopy zdaje sie nie byly wyjasnione-ja mysle ze piety razem a palce rozchylone.. autorko-poducz nas.. :P:P

Gość jg
moj mail jagoda@poczta.zicom.pl dziekuje za przeslanie rysunkow.

hej, prosze o przesłanie rysunków :) czokolada@gmail.com Łydki 42cm (o zgrozo!!) Udo jakies 62 - czyli kołki, nie nogi. ech...

oo..widze ze sie zaczal ruch tu:):) wlasnie mnie zaraz czeka kolejna dawka cwiczen-brrr na sama mysl mi sie nie chce-bo mam dzis totalnego lenia:):) ale trzeba:):) pozdrawiam wszystkie okraglutkie:):) \"ja\" napisz do mnie jeszcze raz na gg bo Twoja wiadomosc sie prsypadkiem usunela anie zdazylam zapisac nr! :(:( buziaki:):)

Gość Ala - gruba noga
dziewczyny w ramach mobilizacji napiszmy wymiary naszych ud. Co tydzień będziemy pisać ile nam ubyło :D Ja pierwsza: Udo: - najszersze miejsce - 57 - środek uda - 52 A tak bym chciał;a 49 cm w udzie :(

54- najszersze miejsce 49-środek udka Autorko będę wdzięczna za rysunki ag.m@poczta.fm. mam wrażenie,że to pierwsze ćwiczenie robię nieprawidłowo, \"czuję je\" najbardziej w kolanach, nie wiem czy to dobrze? pozdrawiam

ja również poprosze o rysunki, bo sie ostatnio zniechęciłam ;/ coty89@wp.pl

Witam wszystkich serdecznie. Czy i ja mogłabym prosić o te rysuneczki? Zdecydowałam dołączyć do Was gdyż dwa miesiace temu urodziłam dziecko i moje udo ma AZ 67 CM!!! KOSZMAR! marlimio@op.pl Dziekuje

PAPON I MML http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3257020&start=1620 zajrzyjcie tam.. to callanetics.. jesli nie znacie to tam mozna duzo sie dowiedziec. ja zaczelam kilka dni temu ... moze razem bedziemy cwiczyc,, mamy podobne wymiary wiec .. ja chce na zmiane te cwiczenia na nogi cwiczyc z callanetiksem.. dzis na nogi cwiczylam ale nie sa zbyt latwe do wykonania,,, wbrew pozorom.. ale nie zrezygnuje,, pozdrawiam..

dodam ze kazda chetna zapraszam na tamta strone... dziewczyny z tamtego linku swietnie sobie dally rade... wrecz rewelacyjne efekty... warto sprobowac.. ale decyzja nalezy do was.. pozdrawiam

wyslane! Ciekawe jak wam idzie? niektore z was widze ze sie juz zniechecaja powoli:P trzymajcie sie! pomyslcie sobie, ze niedludo bedziecie mialy nogi jak jessica alba:)

Bombastti - dziekuje za linka jednak już tam dziś byłam i przeczytałam i zdecydowałam - bede ćwiczyć! Kiedyś już ćwiczyłam callanetics i podobało mi się efekty też były. Xashax007 - z Twojego wpisu wnioskuje ze wysłałaś mi rysuneczki, jeszcze nie doszły ale z góry dziękuję. Dość długo dzis buszowałam po necie (bo mała wyjątkowo długo śpi) i coś znalazłam, poczytajcie i pooglądajcie zdjęcia są motywujące. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180441

mml ja tez mam takie postanowienie.. cwicze regularnie.. na razie 5dni.. callanetics otraz dzis 2razy ta serie na nogi ale po polowie zrobilam.. tzn po 50razy.. nie dalo rady wiecej.. a juz te podskoki to koszmar-tu jak zrobie 20to wszystko.. takze w tym jedynie troche oszukalam,ale staralam sie.. trudno..moze w miare cwiczen bedzie lepiej nogi mi sie tak trzesa ze koszmar.. po schodach to schodze jak staruszka.. drza ze hej! ale ciesze sie ze wytrzymuje w swoim postanowieniu i mam czas na cwiczenia... z dietami-niestety mi sie nie udaje i chyba juz nie bede wiecej probowac.. nigdy nie wytrzymam mimo iz zaczynam z cholernym zapalem..:P

dziękuję za rysunki - teraz nie mam juz wymówki żeby nie ćwiczyć :) Dzisiaj zaczynam. Zrobiłam małą próbę i... ciężko będzie. Przysiad z rękoma na kolanach po 5 powtórzeniach miałam dosyć... Mięsnie są cały czas napięte, czy to tak ma być? :D bombasti,ja mam taki plan: rozgrzewka, ćw na nogi na koniec ćw rozciągającyce stąd http://www.wizaz.pl/callanetics/index.php I mam nadzieję że coś się ruszy, szczególnie jesli chodzi o łydki. Bieganie po 40 min z owiniętymi w folię spożywczą nic nie pomogło (albo niewiele), chociaż może za szybko chce efektów., hehe

co do callaneticsu to wlasnie identyczne cwiczenia mam wydrukowane i wg, nich cwicze... ale skupiam sie na nogach,biodrach i brzuchu najwiecej.. teraz dolaczam cwiczenia z tego topiku.. i faktycznie sa trudne albo ja taka pokraka jestem.. na razie po 50cwiczen.. nie zmuszam sie na wiecej.. a po tych wyskokach to nogi jak z galarety... trzesa sie :P:P

Gość rosaria
hej Wszystkim sportsmenkom! :) mam gigantyczny problem z nogami :( dlatego zamierzam wziąć za te ćwiczenia aby było łatwiej bardzo proszę o rysunki tych genialnych ćwiczeń :) moj e-mail polepiona@op.pl z góry bardzo serdecznie dziękuje! :) 🌼 pozdrawiam wszystkie walczące z nogami!!!!!

ja dzis nie potrafie chodzic po tych cwiczeniach.. :(:( wczoraj zrobilam 2razy po 50... nie sa latwe....oj nie... dzis je odpuszcze.ale callanetics za to zamierzam zeby nie zaprzestac codziennych cwiczen

wiatm Drogie panie:):)jak ida cwiczonka?:) heh..cwicze codziennie ale nietrzymam wogole diety zadnej wiec niewiem czy jakies efekty kurcze beda:( mam andz ze tak:):) ajak idzie reszcie?:):) macie wsobie duzo samozaparcia?:D dzis widzialam taka ladna dziewczyne w krotkiej mini imiala sliczne nogi..ja tez takie chce:):);p pozdrawiam ❤️❤️

to znowu ja:) nie odzywałam się, bo miałam małe urwanie głowy i nawet przestałam ćwiczyć- posypuję głowę popiołem i umieram ze wstydu:) ale i tak zauwazyłam,ze cellelit mi sie zmniejszył i nawet pupa wygląda lepiej:) a teraz troche wymiarów: udo w najgrubszym: 53,8 cm w środkowym: 43,3 cm łydka: 35,6 cm pozdrawiam:)

aha:) bardzo,bardzo proszę o te rysuneczki Pani WIelka Założycielko:) mój mail schiza84@op.pl

Gość Bardzoo grubolydka
poproszę o te obrazki: silvia@amorki.pl Z góry dziękuję. Czy jakbym cwiczyla codziennie przez 11 dni z 150 powtorzeniami, czy spadłoby mi z łydek z cm?

hmn..ja cwicze jakos tydz juz inie zeszlo mi narazie nic..imusze dzis zrobic przerwe bo czuje ze moge naderwac miesnie bo wysiada mi kolano niestety! wiec nie wiem czy uda ci sie robic po150 powtorzen , bo ja mimo ze juz tyle cwicze to100 to duzo:):) i idzie mi cieeeezko:):) no chyba ze masz jakas super kondycje to ok:):) BOMBASTI_dostalam cwiczonka idziekuje kochana-jutro drukuje ibiore sie do roboty:):) trza cialko zrzucic:):) tylko ta dieta- ile to ja dzis mam grzeszkw na sumieniu...ech;p;p POZDRAWIAM wszystkie walczące z samą sobą:):):*:*🌼

niektore dziewczyny maja inna budowe wiec musza czekac dluzej na efekty. nie musiecie od razuu narzekac...