Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewcia32

Dobry rocznik 1974.......odszukajmy sie

Polecane posty

Witajcie:) Chorobsko jeszcze mnie trzyma, teraz przerzucilo mi sie na oskrzela, kaszle jak stary gruźlik;)Wypilam przed chwila grzane piwko i mi przeszlo;) Dzieci w szkole oczywiscie \"troskliwie\" kaza mi isc do lekarza:PNie dam im satysfakcji;)Najwyzej padne na placy boju:D Zagladajcie tutaj czasami:)

Hej, hej Dopiero wróciłam z weekendowych wojaży. Odwiedzałam stare, krakowskie śmieci. Kiedy jestem tutaj to tęskinię za Krakowem, a kiedy tylko tam pojadę zaraz mam go dosyć. Ewcia jak zwykle na posterunku:D Jak zdrówko? Ewa idź Ty lepiej do lekarza i na L4 i porządnie się wylecz. Nasze pole bitwy nie jest warte tego, żeby na nim umierać:D

Hej, hej Dopiero wróciłam z weekendowych wojaży. Odwiedzałam stare, krakowskie śmieci. Kiedy jestem tutaj to tęskinię za Krakowem, a kiedy tylko tam pojadę zaraz mam go dosyć. Ewcia jak zwykle na posterunku:D Jak zdrówko? Ewa idź Ty lepiej do lekarza i na L4 i porządnie się wylecz. Nasze pole bitwy nie jest warte tego, żeby na nim umierać:D

Halo,halo :) Gdzie się podziały wszystkie piekne dziewczęta? Dziś,co prawda u mnie piękny dzionek,ale nie chwalę dnia przed zachodem słońca ;) 🌼 🌼 🌼

Witajcie dziewczynki:)batula i elzann🌻🌻 Jakos sie ostatnio zrobilo pustawo:(Jestem tak ciekawa, co słychac u Ciebie Rojka:)

Witaj Ewcia, Nie pisałam wcześniej, bo nie chcę Wam tu smucić:(. U mnie trochę \'pod górkę\'. Byłam tydzień w szpitalu, podkarmili mnie kroplówkami, bo mam anemię i generalnie kiepskie wyniki. Lekarz mi nagadał o odpoczynku i spokoju. Dobre. Jakoś nie moge się po tym wszystkim pozbierać. Najchętniej siedziałabym w domu i gapiła sie w sufit. Wszyscy gdzieś mnie ciagną, a ja zwyczajnie na nic nie mam ochoty. Już mam dość słuchania, co powinnam robić. Eh,szkoda gadać...

Witajcie:) Rojcia,bardzo Ci wspołczuje,ale zobaczysz,ze bedzie dobrze.Wpadaj tutaj czasem, w koncu po to zalozylam to forum,zebysmy mogły sobie czasem pogadac:)Najlepiej słuchaj swoich rad, nasz organizm daje nam czesto bardzo dobre rady:) Pozdrawiam goraco:)

Ewcia, dzięki. Jakoś staram się dbać o siebie, Mam nadzieję, że już teraz będzie dobrze.A co u Ciebie??