Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewcia32

Dobry rocznik 1974.......odszukajmy sie

Polecane posty

Aaaa, po wizycie u krawcowej kupiłam sobie .... uwaga: 2 kremówki i już je zjadłam:D Mam nadzieję, że to była jednorazowa ciągotka. Ja wiem, że ogórki czy inne takie, ale kremówki??? Miała tak któraś z Was?

Hallo! :) Rojka, ja miałam ochotę na WSZYSTKO i wszystko jadłam. W dużych ilościach! Właściwie to jadłam non-stop :D:D:D Efekt +25kg. Ale zrzuciłam w 3 miesiace intensywnego karmienia piersia. Dziewczyny, ledwo żyję. Troche ogarnęłam chałupkę, a zaraz będę smażyć pangę - nasze stosunkowo niedawne odkrycie. Same widzicie - wczoraj pisałam o niejedzeniu wieczornym i co???? Kurczę, ale przecież ryby sobie nie odmówię ;)

Folli, wszystko?? Aaaaaa ja nie chcę. Już sie czuję gruba po tych kremówkach. Tak jak Ty mam w planach jeszcze kolację, bo ten cholerny antybiotyk:( Pangę uwielbiam, odkryłam ją w zeszłym roku nad morzem. Smacznego:)

Dzięki :) Zazdroszczę Ci świetnej krawcowej :) Ja też zdobyłam dziś trofeum - śliczna bluzkę koszulowa NOWĄ z lumpexu. Ale się ucieszyłam, bo wyobraźcie sobie, że nie mam szczęścia do szmateksów. Albo coś za małe (nieszczęsne 182!!), albo niemodne, albo zniszczone... Ale odkryłam śweitny niedaleko mojego domu, gdzie właśnie większość rzeczy jest na czasie i z reguły nowych :)

No wreszcie towarzystwo sie troche ruszylo;)Ja wlasnie jem pyszna salatke warzywna;)A co tam, raz sie zyje.... Rojka, chyba czas odpoczac;)Dzisiaj to padlam jak mucha:P

Gość Monikah
He he heja się starałam na wiosnę o dzidzie tak bardzo,że mój mąż w końcu miał już dość tych stosunkowych nocy:D :D:D więc dałam mu spokój,ale teraz znowu zaczne go molestować:D:D:D.Zatem Ewcia bierzmy się do roboty!!!!!!! Folli ,ja też nie cierpię prasowania. Rojka, mam słabość do pączków;potrafię zjeść 5 naraz.Ale jak je widze to nie potrafię sobie odmówić.:) Dobranoc dziewczęta.:)

Monika, Ewcia teraz będziecie się wzajemnie dopingować, a my trzymamy kciuki. Powodzenia:D

Gość Monikah
Tak w czerwcu chcialabym bardzo bo zrobilabym sobie prezent na urodziny i na rocznice slubu:)normalnie ,aż sie wzruszylam.

Gość Monikah
ja mam teraz okres no to troche musze poczekac.:)a pozatym moj ma nocki.a w dzien to nie bardzo bo mieszkamy z tesciami:( i zwykle ktos na gore wlazi:O.mozna się co prawda zamknąc,ale potem te pytania:O co? ,jak? po co my sie zamkli.ech....a my jestesmy halasliwi:) tak to jest jak sie nie ma wlasnego mieszkania:(

ja mam zamiar od dzisiaj zaczac;)Mam nadzieje,ze mnie dogonisz;)Dobrej nocki dziewczynki;)

Hejka Dziewczyny 🌼 Wyobraźcie sobie, że wybieram sie dzis do kina z siostra na \"Samotność w sieci\" - nie było szans bym namówiła męża! :D:D:D On nie lubie takich filmów :( . Najlepsze jest to, że jeszcze nie wiemy gdzie go rano graja i czy w ogóle. A zreszta..... od czego jest internet!! Zaraz sobie sprawdzę. Monikah - witaj :) Zatrzeż sobie nicka! Ewcia i Monikah - trzymam kciuki! Rojka - zaczynam odchudzanie!! :D:D:D----------------> KTO ZE MNĄ??? Rojka nie może i pewnie nie ma z czego :P ....... Buźki :)

Folli, Ty jak zwykle ranny ptaszek. Ja też się nad tym filmem zastanawiam, ale mam wątpliwości. Po przeczytaniu książki miałam wielką chandrę i nie chcę powtórki z rozrywki. Po pierwsze smutne, a po drugie czy tacy mężczyźni naprawdę istnieją? Ideał nieosiągalny w realnym świecie:( Kiedy już wrócisz opisz wrażenia. Aaaa i znowu dieta. Folli po cię męczyć? Ale będę trzymać za Ciebie kciuki:D Miłego dnia wszystkim

Witajcie w poludnie.:) Folii masz racje- zastrzeglam sobie tego nicka.a pod pomaranczowym ja sama wszystko napisalam.:P nikt sie nie podszyl na szczescie moje:P teraz stawiam na obiad i zabieram sie za te nieszczesne grzyby,ktore moj maz wczoraj nazbieral.:D ja tez czekam na relacje z filmu :)

HEJ ja też idę na Samotność w sieci-w sobotę na 19-zabukowałam sobie dwa bilety ale jeszcze nie wiem z kim pójde:)bo mój chyba sie nie będzie na to pisał ale od przypadku wzięłam dwa bilety zeby nie mówił ze tylko o sobie myslę:P pozdrawiam i wracam do papierów🖐️

Co do \"samotności....\" , wyczytałam, że meżczyźni powinni ten film obejrzeć ze względu na nagą Magdę Cielscką w co drugiej scenie.A może raczej nie powinni.....?

Dziewczyny!!! Jaki piękny film!!!! Może troszkę przydługi, ale jestem pod wrażeniem! Polecam goraco!!! Magda Cielecka jest fantastyczna - przepiękna kobieta, nieprawdopodobnie zgrabna (teraz to już NA PEWNO będę się odchudzać :D:D:D ), śliczne włosy.... ach.....och....... Właśnie wyczytałam, ze jest o 2 lata od nas starsza, oczywiście zupełnie nie wyglada na te 34. Oczarował mnie też Chyra. Super-film dla romantyczek :) Mam nadzieję, że nie będziecie rozczarowane... bo wiadomo... de gustibus.... Myślę, że pójdę na niego jeszcze raz :) Monikah - a Ty pracujesz?

Aha, dodam tylko, że film jest rewelacyjnie sfilmowany :) ......... jeszcze bujam w obłokach... :).........:).........:)

Ja też ide na \"Samotność\":D Własnie dostałam bilet na jutro. Najwyżej później przerycze cały dzień:(

Wiecie co? Właśnie przeczytałam - po fakcie - strasznie nieprzychylne recenzje \"Samotności...\". Zastanawia mnie to, że zawsze najbardziej podobaja mi się filmy zjechane przez krytykę.... :D:D:D Monikah - witaj w klubie. Ja miałam epizod z praca, ale od tygodnia znów jestem bezrobotna ;) . I Znów szukam... :)

Witajcie🌻 Tez mam zamiar isc na ten film,ale po tym wielkim buuuuuuum;)Czytalam ksiazke i bardzo mi sie podobala:)Przezywalam te wzruszenia razem z bohaterami:)