Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewcia32

Dobry rocznik 1974.......odszukajmy sie

Polecane posty

Mam na imie Ewa i urodziłam sie w listopadzie pamietnego roku w Łodzi:)

Gość nie ma nikogo

A ja w październiku w Krakowie:) Trójka moich najblizszych przyjaciół to też ten rocznik!

Gość mandaarynka
kwiecień Legnica

Tak się zastanawiam jak wygląda życie większości 32-latków. Znaleźliście swoje miejsce w życiu czy jeszcze jesteście \"w drodze\"?

--> she.. Jasne, że Ania:) prawdziwa klęska urodzaju z tym imieniem.

U mnie podobnie, a na studiach jeszcze gorzej.Wymyślałyśmy cudaczne ksywki żeby się odróżniać, a i tak ciągle robiły się jakieś kiksy.

no to widzę ze Ty już studia masz za soba,ja dopiero zaczęłam bo najpierw zabawiłam się w rodzine i mam dwoje szkolnych dzieci(tzn oboje juz chodza do szkoly)

She Rzeczywiście ja najpierw studia i \"kariera\", a dzieci to dopiero kwestia przyszłości (bliskiej:) ) Teraz zazdroszczę znajomym tych pociech w wieku szkolnym. Etap pieluch i karmienia to dlamnie straszna wizja.

Widze,ze temat ruszyl;) Ja mam meza, prace, nie mam jeszcze dzieci i nie narzekam:)

Witam Autorkę! My tak tutaj pod Twoją nieobecność snujemy sobie takie nieśpieszne pogawędki. Jak to między 32-latkami:)

witam i goraco pozdrawiam:)Ja w ogole nie czuje tego wieku,tez nie wiem,czy mialabym tyle cierpliwosci do dzieci. Fakt moje kolezanki maja dzieci, które chodza juz do szkoly;)

No moja starsza ma już 13 lat a mlodszy 7 lat,nie pamiętam juz jak to jest miec niemowlaczka a to widzę ze jeszcze przed Wami:D

A ja od roku uczę w szkole i chyba tylko to skłoniło mnie do starania się o własne dziecko. Polubiłam dzieci i dojrzałam do posiadania własnych. Chociaż czasam dziwię się sama sobie, że TAK SZYBKO!!;)

rojka____ja zanim pomyślałam to zrobiłam ale nie zaluję ze tak szybko przynajmniej mam odchowane i moge sama się realizować:)

o kurcze dziewczyny,ostatnio na jakims temacie szkolnym zostałam wyzwana od nieinteligentnych przez młode nauczycielki,mam nadzieje ze to nie Wy mnie zaatakowałyście:P

She, chyba tak jest lepiej. Ja ciagle tą decyzję odkładałam, bo praca, bo pieniądze, bo większe mieszkanie. Zawsze była jakaś przeszkoda

Jak nie Ania, to nauczycielka:) Ja jestem w tym zawodzie początkująca

She, w powszechnym rozumieniu to my nie jesteśmy młode nauczycielki, więc to z pewnością nie my

Ale fajnie jest miec takie duże dzieci:)mojej córki wychowawca jest chyba młodszy ode mnie:)chyba sie zaczneudzielac w trojce klasowej:D

No tak według dzieci ktos po 30 to juz powinien na trumne skladac;):P ja w tym roku chce sie zdecydowac na ciaze, ale jakos trudno mi tak zostawic prace.........uwielbiam swoj zawod:)Chociaz bardzo niewidzieczny.......

Ewcia o tak dzieci są szczere do bólu i bez ogródek dzielą nas na modych i starych. A czego uczysz?