Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem-półsłodka-

WLASNIE TU PRZYSZLAM.KTO CHCE POZNAC SYMPATYCZNA WROCLAWIANKE?

Polecane posty

No cóz jestes bez portek to mozesz po posladakach swoich sie poklepac..tylko delikatniutko..jak na Wojtusia przystało...

oj jak mi strasz nie pucioooo gimnazjum juz dawno za nmna!!!!! wic kolezko nie prosze cie nie osmieszaj sie:) a jak ktos jest dobrze zobganizowany to znajdzie czas na wszystko :)praca, szkoła, praktyki, czasem druga praca, konie, joga, angielski i miłość:) wiec masz mi czego zazdroscic: organizacji czasu:)

oj Karolu przydałoby sie go klepnać w czoło:) ale nie ponizajmu sie do jego poziomu:) a cio do korków to ja bardzo chetnie ale troszku dalekoooo...:)

jestem sympatyczna,ale Pucio.. klania sie czytanie ze zrozumieniem.. Ja juz dawno zakonotowalam wszystko o wszystkich.. Wiec nie wyskakiwalabym z tekstami,ze ma imienniczka do gimnazjum chodzi. Niestety,ale osmiesza to tylko Ciebie... Czyli mamy dwie Moniki i Karola A jesli karola interesuje naprawde kwestia korkow,to moge dzis zapytac na spotkaniu. Tylko ...co mam powiedziec?? jaki poziom? jaka specyfikacja? Prawniczy,medyczny? itd... Robie sobie wczesny obiad zapraszam na nalesniki;-)

buhahahahah nie mowie ze mi zazdroscisz tylko mogłbys zaczac:) a paplaj sobie cio tam chcesz!!! jest tutaj na prawde wiele interesujących osób uwierz:) więc im poswięcam czas ... see you

czy Ty czasem sie za bardzo nie przechwalasz..a przez to ja nie mam wobec Ciebie uczuc jakich bys sobie zyczyła....chwalisz sie i chwalisz nieprawdaz ?

Ojj Monia ja juz jade na te nalesniki!!! uwielbiam z nutella i bananem!!!:) bede za 3h:) moze byc:)??? ja dzis z obiadu chyba nici.... prosto po pracy dzo szkołyyy.... buuuuuu

O zazdrosc to popros Wojtusia bez majtek...a jesli oczekujesz ze bede Ci zadroscił....wiesz nie jestem parówka na dwóch nogach

Połsłodka al epo mnie poleciałas....tak na słodko..to było jak kobiecy klapsik...taki waniliowy....bez nalesnika hahahaaa

Moniusia.. zapraszam:-))) pochwalilabym sie,ze robie super nalesniki w wielu wydaniach,ale ten Pucio.... pelen ignorrrrrr hihi;-))) mniam, pycha, dzis tradycyjnie z serem, rodzunkami, cynamonem i sosem z owocow ;-)))

chcialbym korki na poziomie srednoizaawansowanym chetnie u mnie w domu tak ok dwoch godzin na raz a potem sie zobaczy - nie potrzebuje jezyka technicznego tylko normalny :)

Pierwszy raz spotkałem na Kafe Loze Nalesnikowa..w Sumie bardziej szkolne Kołko Nalesnikowe...słodkie..hahaaa

Karol- zapytam ... ja chce isc do szkoly jezykowej,bo moj angielski zmarnial zupelnie,wiec chyba od podswaw tzreba bedzie.. francuski podobnie neistety...ot, tak dziala lenistwo hihi;-)) zapraszam, zapraszam, mam duzo miejsca,kot zajmuje tylko jeden fotel hihihi

ni niestety my tylko na słodko!! wiec Moniś pamiętaj: nutella, cukier puder, posyp to jeszcze zwykłym cukrem, na to maliny w jakims sosie!! same słodkości mnimammmm buahhhahah

PUCIO!!!! a teraz to Ci sie tak udalo..ze az sie zataczam ze smiechu!! Prosze zgodz sie na prawa autorskie,to ejst fenomenalne LOZA NALESNIKOWA superr ;-))) podpisuje sie obydwiema rekami hihi;-)))

nio to cio!!!! zostaliśmy loża nalesnikowa!!!! Karol i dwie Monie jako loża naleśnikowa buahahahah jak miło:)

Jesli jeszcze z nudów kiedy sie najecie nosicie nalesniki na głowach to poprosze Modraszka o prawa autorskie do tego tekstu...