Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem-półsłodka-

WLASNIE TU PRZYSZLAM.KTO CHCE POZNAC SYMPATYCZNA WROCLAWIANKE?

Polecane posty

Lożo naleśnikowa to ja się juz powoli bede zbierać:):):):) wiec życze Wam miłego dnia:)do nastepnego...:) Jutro bedziecie??

karol.. hihi male nieporozumienie.. dzis zapytam kolezanke o angielski ;-)) czasem chodze Pucio z lisciem na glowie, nigdy z nalesnikiem..nawet beretu moherowego nie mam ;-))) Pozdrawiam wiec Bursztynowe Serce,niech sie bawi na imprezie zakladowej i niech nie mysli o nalesnikach;-))) LOZA NALESNIKOWA zadba i o Ciebie nastepnA razą ;-)))))

Ja jesienia szuram liscmi w parku...nawet chciałem poszurac dla najladniejszych dziewczyn z Lozy Nalesnikowej...mogłbym ale nie chce

nio to sie cieszemmmmmmmm niezmiernie!!! a na Karola poczekamy do poniedziałku:):):) i znow nasmazymy naleśników...... z nutellaaa of cource:)

nio Pucio na szczescie członkom lozy nalesnikowej ma juz kto szukac jesiennych lisci.........

Moniunia ...to moge spokojnie zamknac kompa i na wrazenia poczekam do jutra... Wszystkim wroclawiakom i nie tylko, a zwlaszcza Moniuni zycze sloenzka,ktore niesmialo wyglada zza chmur, zabawy, grzybobrania i poeknej myzuki, ktora wlasnie saczy sie z glosnikow ;-))) buzka, biegne prasowac ;-)))) papapapapapa

Kochana ja rónież zostawiam tutaj dla Ciebie wiadomość abys jutro przy porannej kawie mogła sie usmiechnać:) :):):):):):):):):):):):):) tyle radosć z mojego uśmiechu przesyłam Tobie i całej Loży naleśnikowej:)

To szurajcie sobie nalesnikowo bo ja jak pisałem nie chce.....Papappa uwazajcie na zoładki....i chyba jestesci eotyli mocno

ECHHHHHHHHH Pucio, skończ rozdawać te Twoje słodkie klapsy :O nie jestem z Wrocka więc już spadam 🖐️

widziałam, że tam coś Puciek przeganiał nie- Wrockowych ludzi :)

Co to wogóle za topik ???????? KTO CHCE POZNAC SYMPATYCZNA WROCŁAWIANKE ? GDzie ona jest to jakas prowokacja a moze bujda ?

A listek Puciem sie nie przejmuj....:):):): Nazwal nas naleśnikową lozą buahahhahahah totalna ignorancjaaa:P:P:P:P:P