Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem-półsłodka-

WLASNIE TU PRZYSZLAM.KTO CHCE POZNAC SYMPATYCZNA WROCLAWIANKE?

Polecane posty

Gość małe schizo
Jane>nie tylko dla samotych:) jak dla mnie to topik dla wrocławianek:) wkurza mnie fakt ,że w moim środowisku,wśród moich znajomych to nieśmaiała nie jestem,wręcz przeciwnie-wredna i wyszczekana... tylko w obecności nieznajomych jakoś onieśmielona jestem:O

schizo---> To to chyba normalny objaw. Nie widze w tym nic dziwnego ;) polslodka---> Jeszcze przydalaby sie definicja slowa \"samotny\". Bo jezli chodzi o posiadanie partnera plci przeciwnej (choc niekoniecznie ;) ) to faktycznie nie mam ;)

Gość małe schizo
jane>jakoś mi sie tak sojarzyło-co do samotnych

Gość małe schizo
no fakt,sama-nie oznacza samotna,ale ostatnoio...

polslodka---> Tajemniczo zabrzmialo. Przyczyny w postach powyzej...? ;) schiza---> Chyba kazdy pewniej sie czuje na znanym gruncie ;)

Gość małe schizo
no staram sie:) ale fakt faktem że podobam sie facetom którzy mi sie nie podobają i odwrotnie:O no to jak o wszystkim,to co teraz robicie tzn oprócz siedzenia na tym topiku;)

Gość małe schizo
jane> no niby tak, tylko wkurza mnie jak trace grunt pod nogami:O ja właśnie słucham Janis Joplin i sobie wróże;)

ja pisalam cos w wordzie ,poza tym gadalam z takim jednym, ktory juz zaplanowal nasze wspolne 50 nastepnych lat... usmialam sie niezle,wiec pewnie pojde spac w doskonalym humorze;-) uwielbiam ludzi z poczuciem humoru i nuta ironii;-)

Gość małe schizo
ja miała propozycje małżeństwa po drugiej randce..... trzeciej oczywiście nie było....... ja mam pecha albo spotykam zbyt pewnych siebie,albo zbyt mało pewnych, albo wogóle popaprańców(no sorry ale kto proponuje małżeństwo na drugiej randce?!?)

Gość małe schizo
to dobranoc i do zobaczenia( napisania):) karaluchy pod poduchy i takie tam....

polslodka---> Dobranoc!!! Oby jutro slonce zaswiecilo tak jak dzis ;) schizo---> Bo teraz to wszystko szybciej sie dzieje :O To pewnie jakis desperat byl :P Moze milosc od pierwszego (czy drugiego) wejrzenia, a Ty mu szans nie dalas 😭 :P

Gość małe schizo
o ja podła......... :D;):P

Gość nienawidze wrocławianek
a jak jeszcze na dodtaek masz na imię Kinga to niech cie diabli porwą!

Gość małe schizo
tylko czemu ja na takich trafiam? albo przegięcie w jedną strone jw. albo w drugą(tzn ten ktoś ma mnie w dupie:O) chyba za często o tym rozmyslam,musze sie czymś pozytywnym zająć:)od października ide na kurs tańca brzucha:Doj będzie sie działo..;)

Gość małe schizo
nie mam na imię Kinga... ps. co masz do tego imienia? levi>ehh,coś fajnego:D no ale jak nie wiesz,to jak mam to wytłumaczyć??:)

Najlepiej wytłumasz opisowo;) Aaaa... ja też nie mam na imię Kinga..:)

Gość małe schizo
witam wszystkich wrocławiaków jak Wam dzień mija?

Gość małe schizo
a tak mi sie przypomniało,wczoraj skłamałam, mam na imię Kinga........................ na trzecie:D

heloooo moi drodzy :-))) dzien koszmarek po nocnej burzy.. ale sie balam.... blyskalo straszliwie ale jest jeden maly plusik..... siedze sobie nad musli i kawa przy komputerku,bo dzis mam WOLNE :-))) UWIELBIAM DLUGIE WEEKENDY aaaa.. tez nie mam na imie Kinga... ale przypomnialo mi sie, ze moja chrzesnica ma... na drugie ;-))) ale ma dopiero 3 latka wiec nie wiem,czy juz dala sie komus znielubic ;-))) buziaki

Gość Bursztynowe Serce
też jestem z Wrocławia, można sie przyłaczyć???