Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem-półsłodka-

WLASNIE TU PRZYSZLAM.KTO CHCE POZNAC SYMPATYCZNA WROCLAWIANKE?

Polecane posty

tak ja jestem w pracy ale jeszcze tylko 3 godzinki i weekenddd!! masakrycznie nudno wiec sobie kombinuje jakby tu wanne obudowac i półki zamocować w łazience. półsłodnikie jest ok , nie za slodkie nie za słone :) lecz w sam raz

Gość małe schizo
wojtek>to gdzie pracujesz że kończysz o 15?:) miłego montowania półek;):)

gdzie pracuje ? eeeeeeee........... nie wiem czy moge bo szef pewnie tez siedzi na kafe :) pracuje 8 godzin od 7 do 15 - czyli normalnie ale powinno byc chyba \"normalnie\" pozdrawiam:)

Gość małe schizo
ehh,od 7-współczuje dobra lece bo już sie zbieram od godziny miłej pracy:)

Też wolałabym pracować od 7, ale szef sie nie zgadza ;-( Jak wracam do domu już jest późno, poza tym straszne korki są po 15-stej Wiec jak czytasz Pucio...jestem kobietą z krwi i kości :-)

hihihi twarda sztuka to pewnie zepchniecie ze schodow tez nic nie da hhmmmm moze zadaj mu jakies nierozwiazywalne zadanie i niech siedzi i mysli - moze sie przepali :)

witam Was:) mowiac szczerze tez bym chętnie moja szefowa kawą oblała:) Ale taka extra gorącą:) Kochani a wy też w pracy się nudzicie tak jak ja........??? Pozdrawiam

och wojtku...to jego specjalność z tymi zadaniami Najlepiej byłoby jak bym zaczęła szukać innej pracy... Ale niech tam, nie będe sieteraz tym zamartwiać. Weekend przezd nami...dla mnie tańce i grzybobranie, dla Ciebie półeczki :-)