Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem-półsłodka-

WLASNIE TU PRZYSZLAM.KTO CHCE POZNAC SYMPATYCZNA WROCLAWIANKE?

Polecane posty

kiedyś przeczytałam na jakimś forum, ze do Daytony to najlepsze suczki chodzą....hahaha Byłam tak, widać taką suczka nie jestem :-p bo wyszłam po 10 minutach kompletnie zniesmaczona...Chyba już stara jestem...

Gość małe schizo
suczki,foczki,lachony.....rzuca mną o ściano gdy cos takiego słysze:O

na szczescie nie mowia tak na nas... a te laseczki tylko sie chichocza,bo mysla,ze to wysublimowany komplement.. Ale chyba nie taki mial byc temat przewodni..wiec...... zboczmy z tej drogi hihihih musze sprzatac w domu,mam na glowie remont,ale totalnie mi sie nei chce.. niestety,zostaly 3 h do wyjscia i jakos trzeba bedzie zrobic... Co teraz porabiacie...? Rozumiem ze Wojtek w pracy,bo juz narzekal ;_))

Pucio??? sloneczko... jakbys nie zauwazyl,to JA zalozylam ten topik... jestem z Wroclawia poza tym nie bylo mowy o czyms takim jak POZWOLENIE.. Jesssuuuu to nie rpzesadzajmy.. niech wala drzwiami i oknami wszyscy nawet z Suwalszczyzny hihihi

Gość małe schizo
w domu:) pochłonełam właśnie pikantne skrzydełka i zabieram sie za ogarnianie chałupy;)

male schizo.. to polaczmy sie w bolu.... ide tez ogarniac chalupe.... na szczescie wyszlo slonce,wiec byc moze rzeczywiscie bedzie ladnie ;-)) Sciskam wszystkich forumowczow... zapewne z doskoku bede zagladac;-))) Udanego weekendu juz teraz ... wielkich koszy grzybow, bolacych nog od tancow i blysku w oku buzka

Gość małe schizo
dzięki,Wam też życze fajnej zabawy:D