Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem-półsłodka-

WLASNIE TU PRZYSZLAM.KTO CHCE POZNAC SYMPATYCZNA WROCLAWIANKE?

Polecane posty

bursztynowe serce - uwazaj na te gafy bo po gafir robisz sie czerwona i wtedy wszyscy wiedza ze sciemniasz zamiast pracowac, ja kiedys w glos zaczalem sie smiac a koledzy z pokoju nie wiedzieli o co chodzi - musialem sie tlumaczyc gesto :)

Bursztynowe Serce chce kupic sobie pupila psa albo kota jaki najlepiej bedzie mi pasował ? Nazwe go Banderas

Ojj wojtku ja już zrobiłam cio miałam zrobić:))) buahhahaahhaahahha nio a że nie ma więcej do roboty to nie mojaa wina!!szkoda tylko że do domu nie mogę uciec..:] Więc nudzący się w pracy łączmy sie.... :*

Miałem Banderasa kota ale musiał zostac uspiony z powodu choroby nerek. Teraz chce psa....Mozesz mi podpowiedziec jakiego ? Imie zostanie to samo BANDERAS

Ojj Wojtku ciągnie sie i to jakkkk.......... nie da się wysiedzieć prawda..... ja już wszystkie czsopisma przeczytałamm, książki i całe forum zdązyłam \"przelecieć\":] a tutaj doiero 12.48....a gdzie tam do 14.30.... a w ogóle to czym sie zajmujesz Wojtku?

hihi a ja juz ogarnelam kuchnie huraaa!! nie nudze sie.... zaczne za 3 godziny ;-))) jej,czy Wojtek,Moniunia i bursztynowe serce wykonujecie biurowa robote??? jesli tak,to wspolczuje... racje mial ten,kto napisal,ze sie marnuje,bo nie ma jak rozwinac skrzydel.... Bede do was zagladac.... A Pucio niech nie czuje sie zagrozony- nie jestem dominatorka na lonie towarzyskim... ;-))

nie za bardzo chce mowic czym sie zajmuje , generalnie duza firma a ja analizuje wyniki badan - ale one trwaja po tydzien albo dwa hihi a w miedzyczasie ........ kafe..... a ty co robisz (masz luzniejsza atmosfere jak mozesz ksiazki i czasopisma czytac) ja udaje ze sprawozdania pisze hihi ale o tym cicho sza..........

na szczescie ja nie mieszkam w bloku,wiec moj kot ma do dyspozycji ogrod moj i sasiadow ;-))) biega az milo,ale dziwnym trafem trzyma sie swego terenu i bardzo go broni;-))) trzymam za slowo,ze bedzie ladna pogoda... byc moze smigne do Krakowa.. etraz sie dwie godzinki jedzie ;-))))

Ojj ja też mam biurową... ato moja pierwsza praca:) po tej pracy porannej wykonuję czasem jesio jedną- pracuje w gabinecie kosmetycznym:):):)bo za rok zostane dyplomowana kosmetyczką i wtedy juz na zawsze stąd zmiatam:):):):) Wojtku mówisz że mam lużniejsza atmosfirr...... ja mam luzz bluesss nikt mnie nie pilnuje bo szefowa ma biuro jakiś km dalej:):):):):)jestem w zupełnie innym budynku:) wiec nie nazekam:):):):) Pisz te sprawozdania czy cio to tam.....:)