Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ..no wlasnie

czy sciegna daja sie rozciagac?

Polecane posty

Gość wiec jeszcze
jest szansa ze urosniesz, ja mam 160 cm, a moja kolezanka jest Twojego wzrostu i myslisz, ze któras z nas sie przejmuje tym? A mam chłopaka od trzech lat który ma 180 cm wzrostu. Mozesz ewentualnie wykorzystac to co napisałam tamtej dziewczynie, ale metod o których pisała tamta dziewczyna, nie próbuj. To ci zniszczy stawy kolanowe

Gość upupupupu
hmmm....czyli te cwiczenia na kregoslup? a wogole to myslalam nad hormonem wzrostu ale to chyba zbyt inwazyjna metoda...

Gość hormon wzrostu
podaje sie ludziom który maja jego niedobór a nie ludziom którzy uważają ze sa za niscy i chca urosnac, zdrwoym ludziom nie wolno go podawac i żaden lekarz Ci go nie przepisze

Gość upupupupu
tak wiem ale inna bajka ze "zapewne" nie ciezko go zdobyc ;) naprawde nikt nie zna jakis specjalnych cwiczen?pamietam ze na jednym poscie ktos sie wypowiadal jakis facet bodajze podawal linka do stronki gdzie cos takiego bylo...ale nie moge tego znalezc:(

Gość wiesz co jak słowo
daje nie chce mi się z Toba gadać, bo jak widze nic do Ciebie nie dociera, powinnas do psychologa iść bo masz problemy jak widze, chyba, ze wolisz chodzic w przyszłości do ortopedy, a raczej jeździc....