Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniunia

zapraszam Wszystkich chętnych na pogaduchy

Polecane posty

witam serdecznie:) Jestem Monia:) Siedzę sobie własnie bezczynnie w pracy i jakoś tak mnie naszła myśl, że fajnie byłoby zebrać tutaj kilka osób i poplotkować na rózne tematy:) jaki...?? myśle, że wyjdzie \"w praniu\":):):):) Piszcie Drogie Kafeteriankie:):):):)

ojjj jak najbardziej !!!! ale ze mnie gafaaaaa!! ała więc witam serdecznie i kafeteriusza

Panie mam brzydki charakter to jaki temacik sobie dzisiaj rozpoczniemy???? jakies propozycje?? :)

To ja też sie dołączę, siedzę w pracy i sie nudzę, wszystko już zrobiłam i czekam z utęsknieniem na godzinę 16

Witaj Moniunia.. chętnie sie przyłącze do babskiego plotkowania...choć nie tylko babskiego ;) :D :)

Nio witam witam Panie:) cieszę sie ogromnie ze nie bede tutaj wegetowac sama!!!! a ja kochane w pracy do 20!!!!!!!!!!!!! wyopbrazacie sobie?? nio to opowiadajcie czym sie zajmujecie??

Witam:))Można?Ja tez w pracy-do 13-ale gdyby zalezało ode mnie to juz bym wyszła:)) Kto wymyślił pracę w sobotę?Głupota!!! Pozdrawiam:))

No kurcze jak napisałam, że się nudzę to jak na zawołanie się telefon rozdzwonił. To się nazywa złośliwość rzeczy martwych :P

Witamu Mummy:):):):):) nio ja Wam powiem, że gdyby to zależalo ode mnie to wcal;e bym tytaj nie przychodziła:] tym bardziej ze u mnie w pracy sobota to dzien totalnegoooo lenistwa!!!!!

No własnie...czym się zajmujecie,że musicie dziś pracować?Ja pracuję w Pośrednictwie finansowo-kredytowym-na czasie teraz:)) Jestem mamą sześcioletniej dziewczynki-mam fajne,pokładane (juz teraz )życie.Żywy przykład,że mozna sobie w życiu poradzić:))

o jak miło:) a a powiedz zadowolona z pracy?? ja pracuję w Gminnym Centrum Informacji i zajmuje sie poszukiwaniem pracy bezrobotnym a po tej pracy czasem mykam jeszcze do innej...:) pracuje rowniez w gabinecie kosmetycznym.:) to tak dorywczo bo jeszcze sie ucze i dopiero za rok zostane dyplomowana kosmetyczka!!:) Mummy a jak córeczka sie nazywa:)??

Ja pracuję w szkole policealnej w sekretariacie i jako że mamy system zaoczny to muszę tu wegetować w weekendy 😭 Życia osobistego niestety nie mam poukładanego, facetów tylko miewam :o

Gość jula********
Witam :) a ja właśnie sprzątam dom-teraz mama malutką przerwę

ojjj helgaaaa!!!!!!! przykro... ale wiem ios o tym praca, po pracy jeszcze praca, praktyka, szkoła, joga, miłość i tak daklej i tak dalej !!! wiecznie mnie nie ma!!! a gdzie ta szkoła w której pracujesz??

Julllllaaaaaaa:) fajnie że sie dołaczyłas:):):):):) a wpadniesz tez do mnie domm posprzatac!!?? ja w pracy do 20. rodzice w gorach a w domu remont!!! buuuuuu

Panie brzydki charakter:) a to dlaczego wegetujesz?? moze razem ciosik poradzimy??

helgaaa:) a ja tez ze ślaska:) i chodze do szkoly policealnej:P:P:P pewnie mnie jeszcze zawsze obsługujesz:P:P:P:P:P

Gość jula********
pewnie,zę tak :) Już tak sięr ozkręciłam,że mogę jeszcze kilku osobom posprzątać :) do wieczora mam czas,później poświęcam się cała dla mojego ukochanego :)

Też tak pomyślałam bo mamy kierunek Technik Usług Kosmetycznych :D:D:D mam brzydki charakter ---> czemu tak piszesz?

Gość małopolska sie
kłania , witam drogie panie

Gość małopolska sie
ja również w pracy do 16 i okrooooopna nuda

oooo widzę, że jest nas coraz więcej i to mnie cieszy:) Witamy Małopolanke:) czym sie zajmujesz??

Jeśli myślimy o tej samej szkole to pracuję w jej II Oddziale :) Hehe jaki ten świat jest mały:P

Gość jula********
Dzisiaj ma przyjechać do mnie przyjaciółeczka z zaproszeniem na jej ślub. Dawno się nie widziałyśmy,więc troszkę musimy sobie pogadać

Gość jula********
Dzisiaj ma przyjechać do mnie przyjaciółeczka z zaproszeniem na jej ślub. Dawno się nie widziałyśmy,więc troszkę musimy sobie pogadać