Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusia****

Czy bylybyscie z facetem Waszego wzrostu?

Polecane posty

Gość Martusia****

jw

Gość Ta Magnolia
A dlaczego nie?

Gość kontekst
co za glupie dylematy....a czemu nie, jesli by nam na sobie zalezalo?????

Gość tyczka....
Mój m,ąż jest niższy ode mnie 3 cm i nam to nie przeszkadza.Kochamy się bardzo , już 10 lat

Gość prowokejszyn hehe
A dalczego uważacie ten topik za śmieszny ? Z tego co tutaj czytam większośc kobiet nie zróciłaby uwagi na faceta swojego wzrostu ... a co gorsze niższego od siebie ...

Gość Martusia****
moim idealem jest wysoki, dobrze zbudowany facet, majacy szerokie bary, taki byl moj byly:( ostatnio poznalam bardzo fajnego, ale niewysokiego i niepozornrgo chlopaczka

Gość karioka*
musiałby mieć bardzo silny charakter, by dać mi psychiczne poczucie bezpieczeństwa, jeśli fizycznego nei może :O

Gość ciekaweee
a co cię obchodzi co myślą inni to ty masz się z nim spotykać a nie oni

Gość gdybym byla
facetem nie chcialabym byc z dziewczyna ,ktora zastanwia sie czy bc z facetem jej wzrostu🖐️

Gość Martusia****
a moze to temu ze w glowie mialam wyryte ze niscy faceci sa beee?

Gość zawsze podobali mi sie faceci
wysocy faceci i takich tez mialam partnerow, ale od jakiegos czasu jestem z facetem wyzszym tylko kilka cm ode mnie i jakos mi to nie przeszkadza.Jak sie kocha to wzrost sie nie liczy.

Gość Martusia****
po prostu mi sie wydaje ze do siebie nie pasujemy i ze wygladamy smiesznie, ja jestem szczupla, ale nie chuda, przyzwyczailam sie do silnych meskich ramion, no i nie wyobrazam sobie ze on by mnie nosil na rekach:O

Ja mam 170 moj facet 176. Moja mama twierdzi ze moj chlopak jest mały,ze co to za facet itp a do tego jest umiesniony (ale bez przesady) co kompletnie go skresla w oczach mojej mamy :/ Mi to natomiast nie przeszkadza kocham go bardzo i to sie liczy,jest nam ze soba dobrze, mimo tego ze nie moge zalozyc wysokich szpilek:) Międzi nami jest 6 cm roznicy, Ty piszesz o chlopaku równym z Toba. Ja nie widze problemu (tak jak moja mama by widziala) Jak dla mnie są ważniejsze wartości

To różnie bywa, spotykałam się i z wysokimi facetami i z takimi mojego wzrostu a że mam 175 to oni tacy znowu bardza niscy nie byli;) Mąż jest odemnie wyższy o mniej niż 10 cm i wcale mi to nie przeszkadza.

Gość ale jestes pusta
a od kiedy facet ma Cie nosic na rekach.To wychodzac na spacer do parku , na impreze czy gdziekolwiek ma Cie niesc na swoich meskich ramionach.A czy wzrost mu przeszkadza aby Cie objac, pocalowa, by pomoc w pracach domowch, ....ale dziewczynko widac chodzi Ci tylko o "wyglad' drecza Cie jakze traumatyczne pytania, co ludzie o nas powiedza , jakmy razem wygladamy ....Boze....jak skonczylas szkole to idz do pracy i nie zadawaj kretynskich pytan.Szkoda chlopaka:(

Gość Martusia****
chyba go nie kocham... niestety, a wzrost to tylko pretekst przeciez juz raz bylam z kolesiem wyzszym tylko o 2cm ode mnie..

Gość ale jestes pusta
po ponownym przemysleniu odpowiadam na Twoje pytania....aboslutnie sie z nim nie spotykaj, wygnaj z maista najlepiej dla swojego swietego spokoju i przede wszytskim aby nie szokowac opini spolecznej. ps nie bierz tego do siebie:)

Gość ale jestes pusta
a widzisz MAtrusia....jak sie kogos kocha, to nie widzi sie takich rzeczt Ba, nie widzis sie wielu innych rzeczy.Mam nadzieje, ze pomoglam:p

Gość Martusia****
"ale jestes pusta"---> mnie sie wydaje, ze ja po prostu nie potrafie byc z nikim, u kazdego na sile szukam wad, porownuje z bylym, do ktorego nadal mam sentyment!

Gość matki sa okropne
pod tym wzgledem nic mnie tak nie wkurza u nich ja takie krytykowanie,jakby sama była boginia ty tez i chłopak musiałby tez być bo jak inaczej kur**

Gość ale jestes pusta
to nie sentyment chyba?...tak nie mozna, nie skresla sie drugiego ludzia za wyglad, a juz najgorsze co mu robisz to porownywanie go do bylego.Przemysl to!!

Gość e tam mój
mąż jest mojego wzrostu - 172 i co to ma do rzeczy? :-)

Gość Martusia****
"ale jestes pusta" masz racje, jak sie kocha to reszta sie nie liczy, nie widzi sie niedoskonalosci urody i charakteru widac, ze ja nie kocham, ale dopiero raz sie spotkalismy, wiec moze musze dacszanse i sobie i jemu?

Gość Martusia****
matki sa okropne, moja napewno by go zrownala z ziemia, ze maly, ze szerokie gacie ma, ze to ze tamto:O

Gość ale jestes pusta
z doswiadczenia wim,ze jesli ktos Ci sie nie podoba fizycznie tak nic a nic, to raczej juz tego nie "naciagniesz"....ja mam podobne problemy, ale ktos mi ladnie wybil z glowy osadzanie ludzi po wygladzie....a zawsze mi sie wydawalo ze jestem nie wiadomo jaka ksiezniczka:(....a teraz jestem zabujana w rudzielcu, ze hej.A poznalismy sie przez net, najpierw mnie zauroczyl przez kableki a pozniej zdjecia....w odrotniej kolejsnoci mailabym podobne rozterki jak Ty teraz.....

Gość Martusia****
to nie tak, ze on mi sie nic a nic nie podoba! na razie widze ze mu zalezy na mnie, ze sie stara co mi sie bardzo podoba nie jest jakims brzydakiem, tylko ze niski:O

Gość Anuska_224
Moj Skarbek jest nizszy ode mnie o jakies 4 cm, ale ja mam to gdzies!! kocham GO NAJbardziej na swiecie i nie chce nikogo innego!!!!!!

A moj skarbeczek jest mojego wzrostu (nawet powiedzialabym leciusienko nizszy), do tego ma lekki brzuszek i zakole na glowie. Jest wogole zaprzeczeniem typu faceta, ktory mialam zakodowany w glowie jako typ podobajacy sie mnie. A kocham go najbardziej w swiecie, jest najpiekniejszy, najcudniejszy, najslodszy na tej ziemii. I w zyciu nie chcialabym zadnego innego. Jak przychodzi milosc to wszelkie upodobania jaki niby powinien byc idealny partner znikaja. I liczy sie tylko TEN:)))