Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brevoxylka---

BREVOXYL JEST SUPER

Polecane posty

Gość jakastamjaaaaaaaa
Ja robie tak: myje twarz( tak twarz musi byc oczyszczona) I nakladam brevoksyl...Czasem po jakis 30-40 min posmaruje twarz kremem nawilzajacym:) I jest super. Czasem nawet nie posmaruje kremem tylko zostawie sam brevoksyl. Stosuje od 2 miesiecy. Mialam okropne krosty:( a teraz mam gladka buzke:):) polecam!!

Gość lolipop223
czy to tylko działa na zaskórniki działa też na pryszcze bpo bezkutecznie nie moge się ich pozbyć

Gość blackcat
wiecie cooo... :D bo ja to robie tak, że najpierw myje buzie delikatnym żelem (Garnier), pozniej nakładam kremik (jeśli mam bardzo przesuszoną skórę na policzkach to nawet zwykły Nivea - jakoś nie zapchał mi nigdy porów, a przynajmniej nie zauważyłam żeby działał negatywnie), a na samym końcu brevoxyl... jak krem sie wchłonie. :) i jak dla mnie jest to najlepszy sposób :) a na codzień oczywiście krem matujący bo posiadam owo przekleństwo w postaci tłustej cery ;]

Gość anusiax3
śledze ten wątek od pewnego czasu i zastanawiam sie nad kupnem tej cud masci (brevoxyl), ale nie jestem do konca przekonana czy mi pomoze. Nie mam wyraźnych pryszczy tylko mnustwo CZARNYCH kropek. czy dzieki brevoxyl'owi sie ich pozbede, czy dziala on wylacznie na syfki typu: pryszcz?. pomózciee!

Gość Travis199
totalna masakra :( Dermatolog przepisał mi Brevoxyl i Isotrexin. Ten drugi miałem stosować przez dwa tygodnie a następnie na zmiane z Brevoxylem. Po Isotrexinie było wszystko wpożądku. Syfy powychodziły z pod skóry. Przyszedł czas na Brevoxyl. Posmarowałem twarz przed spaniem. Zdziwiłem sie że nic mnie nie piecze. Rano po zmyciu go z twrzy ogarneło mnie przerażenie. Twarz wygląda jak po konkretnym popażeniu:( całą czerwona i chropowata. Okropnie piecze. Tragegia nie wiem co robić. Na kolejną wizyte u dermatologa trzeba czekać miesiąc:(

Gość Gabek
Zgadzam sie z wypowiedziami że benzacne tworzy skorupe , po której cieko sie domyć, polecam jak najbardziej brevoxyl bo mi pomógł, poza tym jest przyjemny w uzyciu, bo wciera sie go jak krem:)

Gość xxsx
Moja dermatolog powiedziała, że ten środek należy stosować nawet do 2 lat. Jestem po kuracji tetralysalem + oczywiście acnemycinem +. Wszystko poschodziło po ok4 miesiącach stosowania wyżej podanych leków. Aktualnie jestem na brevoxylu i clindacne. Zero nowych, cera jak u bobasa, tylko pytanie czy aktualny stan się utrzyma... Podobno z brevoxylem powinno być ok.... podobno...

Gość wrrkam
powiedzcie prosze czy brevoxyl dziala zarowno na podskorne grudki, zaskorniki jak i na ropne i bolące pryszcze???

Gość dianetka
ja uzywam juz caly miesiac na zaskrniki i nie widze zadnej poprawy tylko sucha skóra mi zostala po uzyciu

Gość JakasTaaaaJaaaaa
Ja mialam okropne podskorne pryszcze. Przez jakis miesiac zero poprawy...Mialam wrazenie, ze jest coraz gorzej: zaczely mi sie pojawiac nowe pryszcze, sucha skora...Bylam przerazona. Ale postanowilam, ze nie przestane uzywac. Smarowalam sie kremem nawilzajacym, zeby jakos poprawic to nawilzenie skory. Brevoksyl tylko na noc i to calkiem spora warstwe. Po 2 misiacach poprostu szokkkk. Gladka buzka:) (oczywiscie pozostalosci zostaly-przebarwienia) Ale to juz nie taki problem. Brevoksyl stosuje juz od ok 3 miesiecy(z przerwami) i jest super. Pryszcze takie pojedyncze pojawiaja mi sie juz tylko przed okresem. Generalnie to polecam Brevoksyl, bo nic mi tak nigdy nie pomoglo jak on. Pozdrawiam.

Gość hszczum
A czy brevoxyl nie odbarwiał wam ubrania? Ja jakiś czas temu urzywałam brevoxylu na noc i rano miałam odbarwiona bluzke a nawet poduszke

Gość Kasieńka24
Ubrania odbarwia ma mocny skład, dlatego tez wysusza skórę. Mi bardzo pomógł jestem z niego zadowolona. Na twarzy nie ma śladu po krostkach, a problemy miałam ogromne z czołem. Teraz jest suuuuuuuuper. Polecam go! brevoxy to dobry wybór :)

dermatolog zdiagnozował u mnie trądzik pospolity z najwiekszymi zmianami w obrębie skroniowym i szczękowym oczywiście dochądzą do tego wągry twarz zrobiła mi sie bardzo chropowata w obrębie brwi oraz w okolicach nosa często była bardzo zaczerwieniona . Tak wiec zaczne od tego jak wygląda moje leczenie a lecze sie juz ponad 3 miesiące. na pierwszej wizycie dermatolog przepisał mi tetracykline brevoxyl oraz differin i rozex plus do mycia twarzy iwostin purritin oraz krem nawilżający iwostin spf 20 do skóry wrażliwej alergicznej i odwodnionej i jeszcze do tego witamina c w dawce 500 Mg dziennie Tetracykline brałem przez pierwsze 5 dni w dawce 6 tabletek dziennie po 2 co 8 godzin nastepne 10 dni 2x2 później zszedłem na dawke 3x1 trwało to przez 2 miesiące po czym przez kolejne 1,5 miesiąca biore 2x1 własniej jestem na etapie brania 2x1 i został jeszcze nie cały miesiac brania antybiotyku. Co do maści brevoxyl rano wieczorem rozex+differin trwało to przez okres 1,5 miesiąca na 2 wizycie dermatolog był zadowolony z efektów terapi przez następne 1,5 miesiąca brałem brevoxyl rano wieczorem differin plus miejscowo na chorobowo zmienioną skóre fucidin i oczywiście witamine c widze wyraźną poprawe czasem cos wychodzi ale jest znacznie lepiej niż było ostatnio byłem na 3 wizycie pozostało mi jeszcze 27 dni brania antybiotyku zobaczymy co bedzie sie działo po odstawieniu go dam znac co bedzie sie działo ale oczywiście to nie bedzie koniec leczenia moja następna wizyta bedzie dopiero w czerwcu i zamiast tetracykliny mam brać beta karoten w dawce 20 mg dziennie oraz cynk i myśle ze salfazin z cynkowych tabletek będzie naj właściwszym wyborem po 3 miesiącach leczenia kolejny raz smaruje sie rozex+differin na noc i troche mocniejsza wersją nadtlenku benzoilu akneroxid 5 % na dzien po odstawieniu tetracykliny bede sie smarował na noc zamiast rozexu przez miesiąc antybiotykiem o nazwie aknemycin jest to antybiotyk który zawiera erytromycyne zobaczymy jak bedzie działac na pewno dam znac po miesiacu smarowania aknemycin + differin powrócić mam do rozex+ differin zobaczymy co bedzie słyszałem bardzo wiele pochlebnych opini o moim dermatologu ale jak wiadomo kazdy organizm moze inaczej reagowac na leczenie oby sie udało prosze o napisanie jak wy sie leczycie i czy wasze leczenie dało efekt pozdrowienia i powodzenia

Gość EVE-25
BREVOXYL JEST OK ALE JAK SIE GO ZA DUZO UZYWA TO NORMALNIE CERE PALI

Gość ewellore
Uważajcie na uczulenia!!! Ja dostałam okropnego uczulenia na Brevoxyl i to z opóźnieneim (oczywiście najpierw zastosowałam próbę ale nic mi nie bylo). Uczulenie wyskoczylo po 2 dniach, ale tylko swędzącą pokrzywką. Ale później byla tragedia, cala zapuchlam, musialam pojechać na pogotowie. Nic nie widzialam na oczy! Dostalam zastrzyki odczulające i jakos schodzi, ale bardzo powoli. Jutro mam wizyte u alergologa, bo nie wygladam pięknie. Ja odradzam, bo mam BARDZO przykre doświadczenia. No ale jeżeli ktoś nie jest uczulony - to może pomóc. Ale uważajcie,, prosze...

Gość misiaaaa
idę właśnie dzisiaj po brevoxyl.mam nadzieję,że się sprawdzi, w końcu tyle pochlebnych opinii na jego temat.warto spróbować.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk25
ja używam od roku i generalnie jestem zadowolona z działania brevoxylu ale mam inny problem - koszmarnie wysuszył mi skórę na czole, straciła całą sprężystość ;/ myślicie, że taka skóra jest jeszcze do odratowania??

Gość zielona dolina
ja tez uzywam brevoxyl. uwazam,ze jest swietny,chociaz lekko wysusza,ale mamswietny krem nawilzajacy Clinique ,wiec jest ok.

Gość zielona dolina

Gość chocolateeeee
mam 18 lat i zaczeły mi sie robic własnie biale zaskórniki na policzkach,a kiedys moze w 6kl.mialam problemy z pryszczami i to na czole, a tak to od czasu do czasu gdzies mi sie zrobił pryszcz i tyle. benzacne bardzo długo juz stosuje,ale to ewentualnie miejscowo,zlaęzy od cery jednym pomaga innym wcale, teraz lekarka mi przepisała EPIDUO,ale czytałam duzo opinii,że jest silny i wypala... w aptece dostałam zamiast epiduo właśnie tańszy odpowiednik brevoxyl ;) i nawet się cieszę bo z tego co widzę też pomaga i nie ma skutków ubocznych aż tak tragicznych ;D podobno epiduo jest w bardzo małym opakowaniu i jeszcze 40zł kosztuje ;|

Gość Dawidos
Kurcze... trochę boję się, że mi skóre wysuszy ;/ jaki krem nawilżający stosować ?

Gość trushi
mi niestety nie pomógł brevoxyl, ani na pryszcze ani na zaskórniki niestety

Gość bober88
Wiam, Mialem problem z tradzikiem, a mianowicie pod skorne hmm nie wiem jak to nazwac..bomby.. w dotyku miekkie (czerwone, bordowe) Po 2 tyg. stosowania Brevoxylu skora sie wygladzila poznikaly te "bomby" ale zostały bordowe male plamki otoczenie zaczerwienieniem. A teraz pytanie. Czy stosowac dalej brevoxyl? Ktory z tego co wiem jest na Trądzik grudkowo-krostkowy( w moim wypadku juz znikl i mam nadzieje ze nie powroci) czy dalej go stosowac na te plamy czy jakas inna masc. Dodam ze mam clindacne, ktory nie pomagal na "bomby" moze pomoze na na plamki? Z gory dzieki ;)

Gość tskkkkd
więc tak ;P stosuje 2 dzien i widze roznice, moze nikt inny ale ja widze xd a jak ktos pisze ze mu nie pomaga to znaczy ze nie umie sie obsluzyc, albo ma powazny problem. Jeszcze nie mam cery jak Jennifer Lopez, i pewnie nie bd miala xd ale zaden lek mi nie pomogl tak jak ten ;P brevoxyl rlz ; ]

Gość rerererrereerre
bobek88 clindacne to szajstwo. ;|| co ty , ja bym stosowala brevoxyl ;P

Gość rerererrereerre
srx bober xD

Gość Bziaa
Doppiero co go kupiłam,ale mam nadzieję,że mi pomoże...Ostatnio używałam maści cynkowej na pojedyńcze wypryski,ale nie dało to dużego skutku i miała niefajną konsystencję.A Brevoxyl przy nakładaniu ma świetny zapach,zauważyłyście? Pozdrawiem:)

Gość misiam
siema wsyztskium! sluchajcie uzylam 2 razy brevoxylu za 1 razem zdzialalm cuda budze sie rano i zero pryszy na policzku, kotre do tej pory byly uciazliwe, zadowolona zatem posmarowalam druga noc budze sie rano i masakra skora schodzila ze szok spychlo mi oko jakbym miala jeczmien ale krem nivea i ziaji i jakos poszlo po tym dniu juz nie uzywalam go a po kilku dniach bez uzywania ;/ wyskoczyla mi straszna kaszka, a mianowicie takie cos podkroska co widac pod swiatlo a nigdy tego nie mialam!! niewiem co robic czy to normalna reakcja i smarowac dalej jestem bezradna czy wam tez tak sie robilo?

Gość ANETA18
heheh jade jutro do apteki po ten krem...:P mam tylko podskórne małe ale widac je..:?

Gość elie
Krem polecany był w gazecie, więc go kupiłam. Najpierw stosowałam na noc i na dzien pod makijaż. Wszystko bylo ok. Pomyslalam ze to krem dla mnie: fajna konsystencja, wydajny, szybko się wchłaniał. Ale po kilku dniach zauważyłam, że podkład na skórze dziwnie się łuszczy i okropnie wygląda. Jakoś udało mi się to zwalczyć. Ale na krótko. Im dłużej go używałam, tym bardziej skóra była podrażniona. Stała się tragedia, dużo płakałam... i wtedy przyszedł punkt kulminacyjny: piekło tak, jak gdyby ogniem mnie ktoś dotykał. OKROPNOŚĆ! Skóra była tak spalona, podrażniona, czerwona i złuszczona, że aby mnie przestało piec musiałam nałożyć tonę kremu nivea... Nie wiem dlaczego taki był skutek... Może spowodowało to używanie w tym samym czasie kosmetyków do mycia twarzy pharmaceris? :/ nie wiem...