Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnica_spowiedzi

Która pani mnie ukołysze do snu?

Polecane posty

dopiero chwyta smaczek ;)...a co wogóle byś wkąsił? zresztą zaraz pewnie idziesz spać...wieczorem jak się je to tylek rośnie...ja mam wystający i okrągły juz od opychania się :)

spłoszyłeś, oczywiście uwielbiam twórczośc innych ,więc ta Twoja autorska też może pobudzic zmysły;) Lata?hmmm, boje sie ,że jak zdradzę wiek, to znowu zostanę sam hehe, ale ok zaryzykuje.Wkrótce stuknie cwiercwiecze

Gość spłoszyłeś...
beztalencie jestem, więc stoswnie do wieku, na dobranoc zaśpiewam Ci moją ulubioną ;) " Na Wojtusia z popielnika iskiereczka mruga, choć opowiem Ci bajeczkę, bajlka będzie długa... " ;) :D

ja będę jutro nęcić pupą i kręcić nią i prezentowac nową fryzurę, tylko najpierw ulozę wlosy, bo po myciu coś inny kształ mają :(

Gość spłoszyłeś...
Tajemnico spowiedzi > bez podtekstów niestety,... ciut za młody Jesteś .:) Tajemnico wypowiedzi> bardzo tę kołysnakę lubię... nucąc ją potrafiłam szybciutko uspić kogo trzeba. ;) Miłego kołysania ;) dobranoc Wszystkim. :)

Gość spłoszyłeś...
Ja już powiem dobranoc :)

pracowałam i dawno nie byłam na porządnych zakupach i babskich plotach...tak to jest jak się pracuje na swój rachunek :(