Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się samotna

Samotna

Polecane posty

Gość Biały Żagiel
Brawo więcej nie pamiętam .....zgubiłem ściągę......🖐️🌻 Miłych snów 🖐️ Jutro ja na 8:00 aTy.....?

Gość Biały Żagiel
Tak......🖐️ Miłych snów🖐️

Gość Biały Żagiel
Nie jestem już samotny .......jeśli ktoś ze mną rozmawia;)

....a ja nadal...niestety...Fajnie się z Toba rozmawia.Szkoda,że mam tak mało czasu.

Chyba za mało z Tobą rozmawiam...muszę zwolnić tempo w pracy,bo zgubię coś ważnego w swoim życiu....a czas ucieka nieubłaganie.

...a mój temat nie jest zamknięty wszystko jest niejasne(to nie jest mój mąż)....i nic nie wiem,a chcę wiedzieć....bo celem człowieka jest wiedzieć.

Dobranoc,do jutra.Trzeba się wyspać,bo jutro do pracy z uśmiechem i niky nie musi wiedzieć jak mi jest źle.

Gość Biały Żagiel
Twoja sprawa jest bardzo skomplikowana......trudno coś doradzić ......nie znając szczegułów.....Ty sama ....chyba nie wiesz za dużo ......miłej nocki....🖐️

Gość Biały Żagiel
Heydey.....miłej nocki ....śpij spokojnie 🖐️🌻 Taka ja......miłej nocki.....śpij spokojnie 🖐️🌻 .....mam nadzieję że nie skręciłaś nóżki w tych górach;) Pozdrawiam🖐️

Gość
...... Witam ........ ...... (Samotny) Biały Żaglu :) ...... łoł .... jaki nick ;) .....Hayday ...... witaj cieplutko :) Widać zaplątaliśmy się Wszyscy w ten topik - wszyscy z wypalonymi sercami ..... to takie nasze przytulisko i ja lubię tu zaglądać :) ....... mój wypad w góry ....... .......... znajomi jak zawsze dopisali ... pogoda rewelacyjna ..... wybraliśmy tylko złe miejsca ...... poszliśmy tam, gdzie spędzałam z nim 3 lata temu jedne z piękniejszych jesiennych wypadów ..... ta sama góra, te same jesienne drzewa, te same łąki ....... wszystko takie samo, tylko serce zamiast drżeć z radości - smutne bardzo ....... ........ przeszkadzało mi to ......... w sobotę upiłam się - jak nie ja :( trudno zagłuszyć emocje ...... ....... przeczytałam o czym pisała Hayday - zastanawiam się wciąż, czy nie zadzwonić do tamtej kobiety....... nie chcę nawet słyszeć jej głosu (zadręczyłby mnie), jestem 100% pewna, że ona myśli, że jest jedna ...... chciałabym jej tylko powiedzieć, na czym tak naprawdę stoi ...... później mówię sobie - nie mieszaj się - nie masz prawa - .....to w sumie nie w moim stylu - ...... to jednak nie do końca prawda - chcę żeby ona go zostawiła, żeby ona póżniej nie cierpiała, żeby on był znów tylko ze mną ........ tamto nie trwa dłużej niż kilka miesięcy - tak sobie to wykalkulowałam .... okolice czerwca, może maj, może się mylę ...... czegóż mogłabym być teraz pewna ...... ...... ....... jakie to wszystko poplątane ........ ja chciałam tylko być z nim szczęśliwa i dawać mu szczęście ...... ........ dochodzę do wniosku, że on nie był ....... ........ może się pomyliłam ....... te kilka lat - myślałam, że go znam .... .......może jestem tajemnicza, tak jak napisałeś ..... wydaje mi sie, że mówię dość dużo, może bez odniesienia do kokretnych sytuacji ........ jestem raczej skrytą osobą i zawsze zdaną na siebie ....... to co mnie spotyka upewnia mnie w tym ..... ...... oj. ......... rozpisałam się, pewnie bez ładu i składu ...... ...... wyjazd nie okazał się szczęśliwym rozwiązaniem ....... lepsza będize dla mnie rutyna i wpadnięcie w wir pracy ...... zero myśli, najlepiej wyłączyć telefon, zmienić pracę, miejsce zamieszkania, zniknąć, przepaść, zapaść się pod ziemię ...... ........ uciec ? ............ pozdrawiam Was serdecznie :) tj

Szkoda że dwie zakochane osoby nie potrafią się nawzajem kochać z jednakową mocą.......... Gdy równowaga jest zachwiana......druga osoba cierpi..... Pozdrawiam 🖐️

....a ja już właściwie tylko ze sobą rozmawiam...no i z Wami na topiku.Nie mogę zapomnieć o tym człowieku,ciągle zadaję sobie pytanie, dlaczego tego nie ma,dlaczego się tak nagle skończyło.Trudno mi to wszystko ogarnąć i zrozumieć.

Gość
....... dla Was .... 🌻 🌻 🌻 ...... tj

Taka ja .....dla Ciebie 🌻🌻🌻 ......mam nadzieję że Ciebie nie uraziłem.....ani Twoich uczuć🖐️ Heydey..🌻🌻🌻.....więcej optymizmu🖐️ Miłego wieczorka🖐️

....ja już nawet nie potrafię logicznie myśleć.Wszystkie myśli kręcą sie wokół jednego....

Gość
..... Witaj BŻ :) ...... ........ nie, nie uraziłeś mnie ....... zbyt mało wiesz, zbyt mało napisałam ...... ot, i tyle ........ ........... oddalamy się, czuję, z dnia na dzień coraz dalej, coraz szybciej ........ ......... ludzie boja się samotności ....... .......... nawet jeśli uczucie przemija, wolą tkwić w \"związku\" - jakiejkolwiek nie przybrałby on formy i \"w międzyczasie\" szukać siebie w innej osobie, okłamując tą drugą, że wszystko jest w porządku ..... ....... to własnie jest dla mnie najgorsze ..... ............ najpierw się odchodzi, później zdradza ......choć po odejściu to już zdradą nie jest ...... ..........ile mniej byłoby łez ....... ........ heydey ....... czy Ty nadal jesteś z nim ? pozdrawiam :) tj

Gość
....... i właśnie się pojawiłam ........ ;)

Heydey.......zastanów się .......czy możesz wpłynąć na zaistniałą sytuację.......🌻, a jeśli nie........🖐️ Miłego wieczorka idę trochę popracować ...... ....zajrzę później......🖐️