Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyMegi81

PLANUJĄCE CIĄŻE NA PRZYSZŁY ROK? SĄ TU TAKIE? JAK TAK TO ZAPRASZAM!!!

Polecane posty

witam wszystkie dziewczyny w piekny sobotni ranek ja wlasnie ide z kuzynka i jej 4 miesieczna coreczka na spacer :) milej sobotki

Cześć,dziewczyny.Już mam wyniki Toksoplazmozy,VDRL i grupa krwi.Jeszcze jutro czeka mnie glukoza.i na pod koniec lutego ide do ginekologa niech sprawdzi wyniki.Pozdrawiam goraco:))

Cześć,dziewczyny.Już mam wyniki Toksoplazmozy,VDRL i grupa krwi.Jeszcze jutro czeka mnie glukoza.i na pod koniec lutego ide do ginekologa niech sprawdzi wyniki.Pozdrawiam goraco:))

ehh znów dwa razy pokazala sie wypowiedz wrrrrrrrrrrr ten mój net

Gość eiweeeee
hejjjj. Zagląda tu ktoś jeszcze? ;) bo nie wiem, czy mam się produkować.........

hej ja tez zagladam ale nikt nic nie pisze :( chyba wszystkie tylko zagladamy :)

Ja jestem i cały czas zerkam co u was:) U mnie nic nowego.Badania zrobione ,folik i witaminki łykam i czekam na ten Sierpień:) pa pa piszcie co u was

no to ja napiszę, że u mnie: stwierdzono cykle bezowulacyjne :O zaczynam brać clostybergyt i miec monitoring cyklu :) No i działamy za parę dni ;):) i na koniec to może byście zaczęły pisać a nie tylko zaglądać... ? :P;)

Cześć eiwee - monitoring cyklu? jak to sie odbywa? Jestem ciekawa bo właśnie u mojej siostry stwierdzono też cykle bez owu.Czy miałaś za wysoką prolaktynę? pozdrawiam

Cześć,dziewczyny.Ja też patrzę na was:))A u nas wystąpił konflikt serologiczny.na poczatku marca wizyta u ginekologa.

iza - nie przejmój się konfiltem.U nas też on wystąpił i przy dzisiejszej medycynie to nic strasznego

Planetka ja prolaktyny nie miałam badanej. Brak owulacji jest najprawdopodobniej spowodowany przez Diane35. Monitoring to robienie usg w zalezności od potrzeby nawet codziennie, zeby uchwycić moment owulacji.

o kurcze ja też brałam Diane35:/

eiwee- dziękuje za odp.Robiąc codziennie nie da sie przeoczyć ;) pozdrawiam

Hej,dziewczyny!!! Gdzie jesteście?Pewnie tylko zaglądacie:)Badania które przepisał mi lekarz zrobione:)w srode mam wizyte u gonekologa.POzdrawiam:)

u mnie w tym miesiącu nawet leki nie pomogły. Musiałam dostać też pregnyl w zastrzyku na peknięcie pęcherzyka. ech..... :(

eiwee-bedzie dobrze [ kwiat] ja jestem chora angina- gardlo boli strasznie w niedziele mialam 39,5 to bylo straszne boje sie ze jak bede w ciazy to dopadnie mnie takie swinstwo i co wtedy ? a u Was dziweczyny co slychac?? moze ktoras nosi pod sercem jakies malenstwo? pozdrawiam Wszystkie

kobietki jak robi sie te minki wiem ze w nawiasach kwadratowych ale jak dokladnie??bede wdzieczna [ ]- co w nawiasie?

Witam,jutro wizyta u lekarza więc dowiem się co dalej ze wszystkim.Hmm w grudniu przestałam brać tabletki i własnie od grudnia nie mam miesiączki ale chyba w ciąży nie jestem,choć wszystko możliwe:))))))pozdrawiam

Asiek,jeśli chodzi o minki,to poprostu wpisujesz dwukropek i duzo nawiasów ))))) o takich i wyjdzie uśmiech

Iza_ dziekuje no to trzymam kciuki moze bedziesz pierwsza z naszego topiku :)))

Cześć dziewczyny. U mnie też troche sie narobiło,podobno dostałam alergie na jakiś specyfik który występuje u mnie w pracy.Nie wiem jak to będzie :( Tych wszystkich tabletek nie wolno łykać ciężarnym bo uszkadzają płód. Ach to cholerstwo musiało sie do mnie przyplątać. Pozdrawiam pa pa

Planetka bedzie dobrze musimy myslec pozytywnie a reszta dziewczyn ?? napiszcie co u Was musimy rozbudowac nasz topik :))) pozdrawiam

Gość kokokokokkkookk
🖐️

CZeść,właśnie przyszłam od gina,wyniki całkiem dobre,mam się zgłosić w czerwcu bo wtedy planujemy dzidziusia.aa i mąż musi zbadać sobie nasienie:)))))pozdrawiam