Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyMegi81

PLANUJĄCE CIĄŻE NA PRZYSZŁY ROK? SĄ TU TAKIE? JAK TAK TO ZAPRASZAM!!!

Polecane posty

🖐️ Iza_ ciesze sie ze wszystko ok🌻 my tez planujemy rozpoczac starania w czerwcu zobaczymy co z tego wyjdzie :) zmykam na maly spacer pozdrawiam 🖐️

Cześć dziewczyny jakoś tu puściutko .Gdzie jesteście? Jestem taka zadowolona aż musze sie z Wami tym podzielić- staranka mieliśmy rozpocząć tak sierpień/wrzesień a jednak zdecydowaliśmy sie już za 3 tygodnie :) Oczywiście będe was informowała co i jak ;) pozdrawiam 👄

prosze bardzo polecam sie na przyszlosc :) no to trzymam kciuki aby sie udalo

Cześć,dopiero teraz dostałam sie do kompa:)u nas bez zmian,w czerwcu staranka lub pod koniec maja.tylko jest problem bo po odstawieniu tabletek nie mam miesiaczki.a to juz 3miesiace.

hej dziewczyny 🖐️ ja dzisiaj bylam na zakupach bo czekaja mnie urodzinki mojej chrzesnicy bylam w reserved jakie tam maja sliczne ciuszki dla dzieciaczkow :))) juz nie moge sie doczekac zeby cos tam kupowac naprawde ciuszki superowe i ceny nawet nie takie straszne pozdrawiam a widze ze wiekszosc w czerwcu zaczyna - ja tez tak planuje zaczac staranka zobaczymy co z tego bedzie :))

cześc Dziewczyny Jeśli mi sie uda w kwietniu( choć nie sądze bo za pierwszym razem to chyba mało komu sie udaje ) to będe trzymała kciuki za Was. Pozdrawiam pa pa :)

no to trzymam kciuki zeby wszystko bylo tak jak sobie zaplanowaliscie sciskam was mocno :)

Cześć dziewczyny.Co u Was słychać?tak cichutko siedzicie.Pozdrawiam cieplutko:)))

Gość eiweeeee
penie wszystkie zapracowane przygotowaniemi do swiat

ten pomarańczowy wpis powyżej to nie ja ! ja zaglądam, ale z pisaniem kiepsko mi idzie. Drugi cykl jestem na Clo, czuję się fatalnie, brzuch mi kłuje okropnie i ogólne mam etap \"bez kija nie podchodź\":P Jak nie zajdę w tym cyklu to za dalsze branie clo chyba podziękuję. Wesołych śwąt!!!!!

Wesołego królika,co po stole bryka,spokoju świętego,i czasu wolnego,życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle kurde-wszystkiego najlepszego!dziewczyny:))

Cześć,co u Was dziewczyny??Jak tam badania,starania,przygotowania??My chyba starania zaczniemy w tym miesiącu:))bo nie wiadomo kiedy zajde w ciąże bo problemy z miesiączką są:((ale lekarz nic takiego nie mówił może jest tego zdania,żw po ciąży sie ureguluje.pozdrawiam

Witajcie 🖐️ Iza_ fajnie ze piszesz :) ja teraz koncze prace magisterska, chcialabym sie obronic w czerwcu i zaczac działac:) moze sie uda:) jestesmy dobrej mysli zmykam obiadek gotowac pozdrawiam

Cześć,dziewczyny.A co tu taka cisza??:)Piszcie co u Was.Ja chciałam powiedzieć a raczej napisać,że my już staranka rozpoczeliśmy od kilku dni:))w maju idę do lekarza niech wspomoże nasze starania:)pozdrawiam cieplutko

Cześć dziewczyny 1staranka już za mną :) teraz tylko czekam i mam nadzieje że sie udało.Choć mam jakieś dziwne przeczucie że jednak nie tym razem. Pozdrawiam pa pa

Iza_ i Planetka mam nadzieje ze sie wszystko uda i bedziecie mialy malenstwo pod serduchem u mnie klopoty w pracy i nie mam czasu do kompa usiasc trzymam kciuki pozdrawiam serdecznie

Witam.Dziś zrobiłam test i niestety byłnegatywny,właśnie ustaliłam wizyte u ginekologa po weekendzie długim niech wywoła tą miesiączke:(((( Pozdrawiam .papa

Cześć dziewczyny No i niestety na teście 1 kreseczka :( Czekam na miesiączke. Nie wiem niby wszystko ok.a jednak nie jest to takie proste. Wiem że to pierwszy raz ale miałam nadzieje. Średnia u moich kol. to 6 staranek. Iza - powodzenia następnym razem :) pa pa

Hej dziewczyny badzcie dobrej mysli napewno nastepnym razem bedzie dobrze my chcemy rozpoczac starania w czerwcu - a to juz za 2 miesiace:) trzymam kciuki za Was. fluidy dla Was %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

dla mnie też się nie udało :( a właściwie: @ dostałam 5 dni wcześniej i był bardzo skąpy, raczej takie plamienie. Wczoraj po zjedzeniu ryby noc spędziłam w toalecie nad kibelkiem. Wszytsko zwaliłam na tę rybę oczywiście. Dziś kręci mi się w głowie..... i tak siedze sobie i mysle......... ;) i cyc mam wielki nienaturalnie....... Ale chyba niepotrzebnie się nakręcam................

eiwee witaj dawno Cie tutaj nie bylo trzymam kciuki zeby to bylo to o czym myslisz- powiem szczerze ze mojej przyjeciółce tez sie tak zaczęło. dostala okres normalnie w terminie - tyle ze bylo go jakos mniej. pozniej zjadla cos i zwalila ze to zatrucie a za miesiac okazalo sie ze ma pod sercem dzidzie. :) urodzila we wrzesniu

Witam.U mnie nic się nie zmieniło,czekam na wizyte u ginekologa co on zadecyduje,jak tylko przyjde od lekarza (wizyta 9maja)napisze więcej:)))papa,pozdrawiam

Witam.U mnie nic się nie zmieniło,czekam na wizyte u ginekologa i zobaczę co zadecyduje,napiszę więcej po przyjściu od lekarza:))papa,pozdrawiam.

Cześc U mnie nic nowego czekam na owu. to jeszcze z 10 dni . mam nadzieje że tym razem sie uda ;)

Gość lamaxa
hej dziewczyny ja planuję postarać się w 2008 roku o naszego synka Maciusia albo coreczkę Kornelie , jedno juz mam. 🌼 Amelka 31.01.2006 🌼 🌼 50 cm i 2500 g 🌼

Cześć,dziewczyny:))Wczoraj byłam u ginekologa i przepisał mi tabletki na wywołanie miesiączki i dałskierowanie mężowi na badanie nasienia:))za ponad 2tyg mam się znowu pojawić u lekarza.Pozdrawiam,papa