Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trewof

Co dla pana młodego do włożenia?

Polecane posty

Gość trewof

Jak powinien być ubrany pan młody? Co się teraz nosi do ślubu, jak dobrać strój męski do kobiecego oraz męski do... typu mężczyzny? Wiecie to, dziewczyny? Może jakieś linki? Bo to co jest na znanych mi stronach z modą ślubną to jakieś szczątkowe informacje.

Mój mąż miał surdut. Nie wiem czy są jakieś reguły jaki garnitur do jakiej postury. Wiem, że jak przymierzyl właśnie ten to wyglądal w nim bosko. Surdut koloru mleka z kawą mieniącego się w słońcu złotem. Do tego szara kamizelka ze złoto srebrnymi paskami i taki sam musznik. Ja miałam na sukni srebrno złote dodatki.

Gość trewof
O, super, na takie odpowiedzi liczyłam. Na pewno wyglądaliście cudownie. A jakieś fotki można gdzieś obejrzeć? A ten surdut i dodatki kupiliście w salonie, czy gdzieś to było szyte? Skąd pomysł czy propozycja takich strojów? :)))

Surdut kupiony w seansecie. A pomysł mojej sukni był własny i zawsze marzyłam o jasnym garniturku dla pana młodego.

Gość trewof
bardzo proszę i będę wdzięczna mój mail: pat_pom@o2.pl

Gość pan młodysAMwieco WŁOŻYĆ
ZWŁASZCZA pANI mŁODEJ:d

Gość nie ma to jak pan młody
w czerni, garnitur czy co tam założy powinien być czarny, wtedy wygląda najbardziej elegancko. Widziałam już różne kolory, ale w czarnym wyglądali najlepiej.

Gość PAN młody SAM wie CO włożyć

Gość trewof
hmmm.... obawiam się że przeciętni mężczyźni mniej się orientują w tym jak należy dobierać swój strój do kobiecego, jakie dodatki się nosi, co jak na nich leży... ;D w każdym razie lepiej żeby obie strony umiały jakoś ten swój image zestroić i dobrać stylowo do... czasu i miejsca akcji ;D

Gość źle mnie zrozumiałas
miałam na myśli, że każdy pan młody wie , co ma włożyć...pani młodej:)

Gość trewof
tiaaa... potem się doczytałam ale nie będę komentować

Gość trewof
a_guu, widziałam, zdjęcia są bardzo ładne, stylowe, eleganckie, no wyglądacie pięknie! no i bardzo ładnie jesteście ubrani :)))) dzięki!

witam ja też czytałam o tym surducie i tez z chęcią bym zobaczyła, jelsi mozesz a_guu to prześlij mi na magdalena.katus@interia.pl

Gość gość_23_kielce
mój narzeczony pójdzie do ślubu w mundurze oficerskim bo akurat ma taki zawód:-) Mi się strasznie podoba taki strój:-D

Gość mój niestety wkładał sobie
palec do nosa:o