Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juhyeter

witam cieplutko

Polecane posty

stańczyk! Uszy do góry! Jutro tez jest dzień:) A co do wieku, to stara już jestem...:P Ale młoda duchem:)

kremówka nie kokietuj ;) dobra Moje Panie odpuszczam :) i się żegnam powoli, bo jutro wcześnie wstać trzeba. wszystkim życzę kolorywch snów i dobrej nocy, a również i miłego dnia :) kremówka,metoda,totutotam,valikiria(alfabetycznie):) 🌼 stańczyk no chłopie, nie psuj nastroju Paniom, proszę o dobry humor :) dobranoc :)

no ja myśle, że Panie są pełnoletnie o tej porze dzieci już śpią :) w sekrecie napiszę, że ja też pełnoletni, od kilku dobrych lat ;) dobranoc:)

Yuhyeter🖐️ słodkich, kolorowych i takie tam:) a bedziesz pamiętać o tym topiku czy to wybryk jednorazowy? ;) stańczyk! bo Ci zadek skopię i bratków nawsadzam! Weź się w garść i nie mazgaj się:) Uśmiechnij się! jutro możesz nie ieć zębów:P

dzień dobry wszystkim 🖐️ no tak... pierwsza padłam to i pierwsza wskakuję :) apropos wieku: ja też jestem już pełnoletnia od kilku latek :D ale niewielu :D apropos blizn: jako mała dziewczynka przeskakiwałam płot i rozcięłam porządnie skórę na klatce piersiowej (wtedy tam jeszcze nic nie było :P ) teraz po wielu latach, moja blizna na lewej piersi stała się jedną z fajniejszych dla mnie rzeczy :) bardzo ją polubiłam :) i nie tylko ja :P apropos uśmiechania się: ja też należę do tych psychicznych, którzy się ciągle uśmiechają :D:D:D no! to wstawać śpiochy 😴 :D:D:D

🖐️ Listek, i brygada:) Padlam wczoraj koło drugiej w nocy ale moje bestie mnie obudziły skoro świt ...:O [koty to te besteie :P ] stawiam kawusię jak zwykle i mam nadzieję, że się ze mną napijecie :) \\_/> 🌻

a do kawki ciacho... kruche i z mnóstwem kremowego nadzienia... mniam...mniam... Wstawać śpiochy! Kawa stygnie ;)

ja właśnie takie zajadam :D mniam mniam mniam, miodownik :D komu kawałek? Val-> dla Ciebie największy :):):)

Dzięki:) Się nam zrobił żarłoczny topik :D Ale ciasto pochłaniam w każdej ilości i w każdej postaci:) 🌻

mi tatuń właśnie dostarczył:) świeżo upieczone, mój tata bardzo dobrze piecze i bardzo dba, żebym to ciasto później jadła :) ale spokojnie:) nie zapycham się ciastem i mimo wszystko jestem szczupła :D

Witaj Metodko:) wyspałaś się? Ciacho ode mnie, a kawkę zaraz zaserwuje Ci Valkiria :D:D:D

:D wyspałam się.... świetnie :) ... jogurcik na sniadanko... właście wcinam:P ...ciasto mniam> ... i kawka :D ...

do pracy? w sobotę? ja lecę teraz do fryzjera, a potem na kajaki i plażówkę :D:D:D piękna pogoda!!! juhhhuuuuuuuuuuuuuu:D:D:D

Z tego co wywnioskowałam, to nie było tak do końca. Nie wtrącam się w Wasze sprawy , ale wczoraj mówiłeś,że odległość, to prszeszkoda nie do przeskoczenia.