Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juhyeter

witam cieplutko

Polecane posty

wiesz co... my tu wszyscy o pięknej pogodzie, radościach, nikt nie jest idealny, ale Ty się nie potrafisez z niczego cieszyć ani niczego docenić. Jeśli chcesz być nieszczęśliwy, to będziesz i nikt Ci nie pomoże. Sam ciągle narzekasz, nikt by tego nie zniósł. Może Szczupła też miała dosyć tego ciągłego pocieszania Cię. Ile można? Zastanów się sam. Nie chodzi tu o wygląd czy wzrost. Nikt nie chce być z człowiekiem, który ciągle narzeka i cały czas jest niezadowolny. Pamiętaj, że z czasem człowiek przejmuje cechy tej drugiej osoby. Jak ma perspektywę wiecznego słuchania, że świat jest do dupy, życie jest do dupy, popełniłbym sobie samobójstwo, to myślisz, że ktoś się Tobą zainteresuje na poważnie???

z tego co wiem, Szczupła nie narzekała na Twój wygląd, a każda dałaby sobie spokój, gdyby jedyna czynność w znajomości to było pocieszanie. I nie pierniczę. Poczytaj swoje posty.

no widzisz. Poza tym jak ktoś pyta: jaki jest Twój typ mężczyzny, to odpowiadasz jaki. Jakby Ciebie zapytać to co powiesz? Gruba, brzydka kurdupelka z pryszczami i krzywymi nogami? żegnam się 🖐️

jupitek Ty sobie żartujesz, wiem:) ostatnio doszlismy do meritum sprawy z tą muzą;) Ty łobuzie:) A niet tak sobie powiedziała, przekomarzanie to dobry sposób na intrygującą rozmowę, a ty spasowałeś;) cieplutki dzionek:) gdzie te liście i kasztany:)

🖐️ Miałam malą przerwę... ...na kawę :P \\_/> kto jeszcze nie dostał? zaraz znów uciekam, bo zbyt piękny dzień na siedzenie w domu:) Ściskam serdecznie a marudom przesyłam troche pozytywnej energii:P .....mmmmm.....mmmmmm.....mmmmm......mmmmm... To mantra pozytywnych wibracji:D Kurcze! Świat jest piękny!! 🌻 🌻🌻

swiat jest piękny, zycie też:) A tym samym ludzie piękno jest w nas, nie na nas:) takie piekno ujmuje, widac je w oczach:) Tych niebieskich jak raj;)

Listek,Valkiria,Metoda,kremówka,Sygryda 🖐️ miłego dnia :) Stańczyk, zgadzam się w 100% z Listkiem. Szczupła może dlatego zakończyła z Tobą znajomość, bo Twoje narzekanie wychodzi każdemu już bokiem, rozpieszczony, mały egoista. Tobie naprawdę jest potrzebny porządny kopniak w tyłek, żebyś docenił to co masz. użalasz się, czekasz aż zaczną Cię pocieszać, taki mały gówniarz, nawet nie facet, a chłopczyk :O niestety, jeśli chcesz zatrzymać przy sobie chociaż koleżankę, skończ z użalaniem się., jakoś nigdy nie zauważyłem żeby Szczupła na forum jęczała jak TY, prywatnie może się wyżalić, ale tutaj zawsze jest jakaś taka optymistyczna do świata a Ty?? :O już Ci powiem tak dostanie, a zabijaj się, skocz z 4 piętra, podetnij sobie żyły czy co tam jeszcze sobie myślisz w tej chorej głowie, myślisz że tym będziesz szantażował ludzi?? a popełnij samobójstwo, skoro jesteś wielkim tchórzem, boisz się życia to bierz nóż i działaj :O tutaj nikt nie będzie winny, bo tylko TY jesteś za siebie odpowiedzialny. i skończ z tym gówniarzu :O przepraszam Panie za brutalność, ale już nie wytrzymałem Iryssa, jakie przekomarzanie? :) co sobie wyjaśniliśmy?? sam już nie wiem. Iryssa, Ty myślisz, że jestem Pucio??? to NIE ja. nie jestem Puciem Iryysko, nie jesteś moją muzą, mam nadzieję, że wiesz o tym :)

R.??? czyli, Iryssa, proszę pisać wprost. jaki R.?? kim ja jestem, chcę żebyś teraz tutaj to napisała.

Irysso, proszę Cię, skąd przypuszczenie że jestem Robertem co??? Irysso, nie mam na imię Robert, to nie jest żadne przekomarzanie z mojej strony. pomyliłaś mnie z kimś, Irysso, myśle, że wirtualny świat miesza Ci się z rzeczywistością. ja Cię nie znam Iryssa, nie jestem ani Puciem, ani Robertem. uff, to powoli staje się męczące. Iryssa, ty wszędzie widzisz swojego lubego, ale TO NIE JA!~!!!

nic mi się nie miesza:) każdy człowiek ma aurę, i ją się czuje:) A moj luby❤️ jets produkltywnyn pisarz i ma wiele takich pomysłow, nikow;)

Iryssa, wiesz, śmieszy mnie to już :D a myśl sobie co chcesz, myślisz że jestem Robert?? a myśl sobie, już mi się nie chce tłumaczyć tego :) możemy zagrać w twoją grę ;)

stańczyk gówniarzu jeden niewychowany, nie zwracaj się tak do mnie, bo nie masz prawa. niedyskutuję z Tobą. Ciebie chyba popierdo@@@ i zacznij dorastać, bo się zatrzymałeś. nie obrażaj Iryysy, bo Iryssa, to nie Pucio, nie oskarżaj nikogo, skoro nie masz dowodów. dzieciaku :O

moderator nie udzieli takich informacji, a już kiedyś napisała na forum gówniarzu prawdę, więc się zachowuj i za takie wyrażanie się powinieneś dostać bana, nie szanujesz ludzi, więc ludzie Ciebie nie będą szanować smarkaczu

a sorry, właściwie powinnam rozpocząć od przywitania widzisz stańczyk , od razu inaczej się z Tobą rozmawia człowieku

16.09] 13:34 Jupicek to nie gra:) To nie gra:) i własnie dobrze myślę;) Dzięki za obrone;)

kremówka, no to zapowiada się ciekawy wieczór :) ja chyba też gdzieś wyskoczę ze znajomymi :) Iryssa, nie lubię gdy się obraża kobiety, więc obronię zawsze, gdy jest potrzeba :) ale to gra z Twojej strony. Iryssa, nie jestem tym, kim myślisz, że jestem. naprawdę. skąd w ogóle takie przypuszczenie, nigdy się nie spotkaliśmy, nigdy ze sobą nie mailowaliśmy. miesza Ci się ;)

Nic mi się nie miesza:) to moij 6 zmysł i intuicja:) W obronie kobiety umalowanej tez stanałes, piekne:)

jakiej kobiety umalowanej?? :) Iryssa... już mi brak słów, by Cię przekonać, że ja to nie ja. ty się mylisz, ale ok ;)