Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

dobrze powiedziane...pierwotna radosc zycia tak, jakze doswiadczenie zyciowe oddala nas od niej a tam...hasalibysmy sobie na bosaczka i w skąpym odzieniu;-) jedzonko byłoby mało tuczące ale co tam! cudowna przyroda, modra toń wody, ktora dawałaby szafirowy blask naszym oczom...

Gość kiedyś czarny
Bezludna wyspa - to enklawa bez nakazów i zakazów. To miejsce bez praw i moralitetów. Bez polityki i wyścigu szczurów.

Gość kiedyś czarny
Bezludna wyspa - to enklawa bez nakazów i zakazów. To miejsce bez praw i moralitetów. Bez polityki i wyścigu szczurów.

Gość kiedyś czarny
Witaj "Lusterko" :) zawsze dobrze czekać - kiedy się ma pewność na wspaniałe życie - wolne od trosk i bólu. Taka wyspa nie jednemu posłużyłaby za "gabinet odnowy psychicznej" - jeśli wszystko co ma tu i dziś - zostawiłby za sobą bez powrotne. Jednak nie każdy MOŻE sobie pozwolić na pozostawienie "Wszystkiego" za sobą i nie każdy zdecydowałby się na to by już do tego (po urlopie) nie wracać. Są jednak tacy - którzy marzą za tym by wylądować na bezludnej wyspie - z .... jedną osobą. Pozostawiając cały świat "samemu sobie". Tylko potrzebny byłby ten bodzieć, zapewnienie- że taka wyspa będzi tylko dla nich.

Gość kiedyś czarny
"usterko" weszło na poprzedniej stronie. a co do zaczernienia - kiedyś byłem czarny ... już nie chcę - ale nie zastrzegam się ;)

Gość kiedyś czarny
Opolanko - czy byłoby to aż takie wyzwanie ? Myślę że wiele tu zaglądających osób jest naprawdę mądrych życiowo i plastycznych względem życia - no ;) może poza Maxem i Jego stosunkiem do dysortografii :D - więc przestosowanie nie byłoby agresywne. Jednak na ile byłoby szczere ? Kiedy i czy - napewno nastąpiłoby - odnowienie dusz ? a może bardziej umysłów ? nie wiem.

Gość kiedyś czarny
Opolanko - czy byłoby to aż takie wyzwanie ? Myślę że wiele tu zaglądających osób jest naprawdę mądrych życiowo i plastycznych względem życia - no ;) może poza Maxem i Jego stosunkiem do dysortografii :D - więc przestosowanie nie byłoby agresywne. Jednak na ile byłoby szczere ? Kiedy i czy - napewno nastąpiłoby - odnowienie dusz ? a może bardziej umysłów ? nie wiem.

Gość kiedyś czarny
pomieszać szyki w rozmowie ? hmmm - pewnie że może. Powiem i jednak że naprawdę trudno podszyć się pod innego człowieka - jeśli wcześniejsi rozmówcy dokładnie czytają jego słowa. Każdy ma pewien styl i - pewne "coś" - co go harakteryzuje. Jeśli czyta się uważnie - pomyłka jest mało prawdopodobna. Jeśli ktoś rozmawia - nie zacznie nagle gadać lub bełkotać czy rzucać mięsem. Bo i po co ? ;) a i rzucanie mięsem będzie harakterystyczne ;)

Gość kiedyś czarny
pomieszać szyki w rozmowie ? hmmm - pewnie że może. Powiem i jednak że naprawdę trudno podszyć się pod innego człowieka - jeśli wcześniejsi rozmówcy dokładnie czytają jego słowa. Każdy ma pewien styl i - pewne "coś" - co go harakteryzuje. Jeśli czyta się uważnie - pomyłka jest mało prawdopodobna. Jeśli ktoś rozmawia - nie zacznie nagle gadać lub bełkotać czy rzucać mięsem. Bo i po co ? ;) a i rzucanie mięsem będzie harakterystyczne ;)

lubie rubasznosc w rozmowach nawet jesli dot. tzw. powaznych tematów:-) ... ciągnąc dalej wątek wyspy... ciekawe jak bysmy się zachowywali w skrajnych sytuacjach

pozegnam Ciebie miły ..kiedys... posłucham komentarzy na temat slabego fundamentu naszej demokracji/dała Renatka czadu!/ moze do wieczorka:-)

Gość kiedyś czarny
Wybacz mi. Praca choć nie zając czasem każe siebie w biegu łapać :) Szkoda że uciekłaś - ehhh. klony to nistety problem netu ostatnio. a co do rubaszności - hmmm.... a byłem takim ? ;) Skrajne sytuacje pokazują prawdziwe oblicze człowieka - stąd to Twoje pytanie pewnie ;) Ale rozczaruję Cię - nie jestem typem supermena ni Pudzianowskiego - więc - pewnie bym zachowywał się jak na przeciętnego mężczyznę we właściwym wieku przystało ;) A co do "byśmy się" ;) to nooo... ciekawe jak byśmy się - zachowywali - ale to zależy od tych "skrajnych sytuacji" przede wszystkim ;)

Gość kobieta też po 40-tce
Witaj Kiedyś czarny. :) Ty pracę w biegu łapiesz, mnie w biegu ona łapie. Nie wiem gdzie by tu się skryć. ;) Opolanko, już się pożegnałaś, :( a ja wcześniej czasu nie miałam, jedno spotkanie planowane, następne nieplanowane, ale konieczne. Jednak miałaś rozmówcę na szczęście. Ciekawy temat...wyspa bezludna... ;) Opolanko, taka już moja uroda, że łzy często się pojawiają w mych oczach – ze złości, z żalu, smutku, z radości, wzruszenia i szczęścia. Jestem z tych zbyt wrażliwych osób, co nie ułatwia mi życia. Na szczęście omijają mnie troski, które jako przyczynę podałaś. Zdrowie nawet w niezłym stanie, a i środków do życia wystarczy na spokojne trwanie. Tak jak i Ty sama nie jestem, dzieci były i są moją największą radością. Teraz tylko jedno przy mnie się plącze, bo drugi potomek już samodzielne życie wiedzie. :) Tylko właśnie czegoś jeszcze brak... Można byłoby tę pustkę czymś wypełnić, tylko serce coś nie chce.

Gość Viola i co odezwiesz się
Mhhhhhhhhhh............... bezludna wyspa ! Juz sie rozmarzyłam. Ale kto będzie Robinsonem, Pietaszkiem, ludożercą, papugą ..............? No kto? Kiedys czarny - na Ciebie wypadło, bedziesz ludożercą.:D Witam ze szczerego serca wszystkich ,,domowników" , a i gości chętnie nowych powitam. dam mego znanego 😘 na poczatek. Dla stałych, najdroższych bywalców wielki bukiet i uśmiech od ucha do ucha - o taki :D.

Witam serdecznie wszsytkich :) Przepraszam za moje wczorajsze tajemnicze zniknięcie, ale na jednego z moich sąsiadów wjechał kompletni pijany słup energetyczny. Dopiero dziś skończono usuwanie uszkodzenia. Dla każdej z pań 🌼 :)

Gość skołowany internauta
witam:)

Gość Maxim 102
1+2=3 Nie! To błąd orograficzny! A mym Damom przesyłam wierszyk Na górze róże, na dole fiołki. My się kochamy jak dwa osiołki. (autor nie został poznany)

Gość NOAH ....
Kocham wszystkie kobiety oprócz żony. Viola przesyłam swe szfirowe oczy.

Gość skołowany internauta
zostałem skołowany, mimo to mam dobry humor :)

Gość Kobieta po 40-stce i przed 50-
Jestes najmądrzejszy na tym forum. tylko Kiedyś Czarny nikomu tego nie mów. A Ty Skołowana Internautko- szalona jesteś. Opolanko- lubię Ciebie. Violu, mam tak jak ty smutne serce. Noah, muszę Cię odebrać.....

Gość Viola i co odezwiesz się
Kocham tylko Noaha. ❤️[serduszko}❤️❤️

Gość Opolanka jak krakowianka
Czary, mary, hokus pokus - powiem Ci kim jesteś......