Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Gość rysiek421
Och, jak duszno na tej wyspie czy nie było innej szerokości geograficznej :0

Gość rysiek421
Dawaj te eklerki aby tylko było ich ogromna góra:)

Gość skolowana internautka
Violu, a LOtnika nie witasz? :D:D:D obiecał tu wpadac choć pierwszy raz znalazł sie na Kafeterii

Gość rysiek421
Mnie nie przystoi bym pracował co by na to panie powiedziały gdybym był zmęczony i przepocony

Gość rysiek421
Jeszcze cos popsuje lub zniszczę krajobraz :)

Skołowana - siła wyższa i musiałam szybko zakończyć post..... Teraz pragnę to naprawić LOTNIKU na powitanie 😘 Rysiu - nie wykręcisz sie od wyjazdu na nasza wyspe i od roboty też ;) Juz wiem co zrobię Tobie , abyś na niej zbyt sie nie nagrzał - powachluję Cie liściem bananowca odziana w strój figowy i pośpiewam wdziecznym głosikiem

Gość -Peter-
V. Jestem juz z Tobą. Nie płacz!

Gość -Peter-
Będę z Wami ale w ukryciu :)

ja juz opaliłam się na buraczka i czekam, czekam i doczekać się Was nie mogę. Więc uciekam na jakiś czas. Pa

niektóre z osób na forum kafeterii piszą, ze poznały się tutaj i zawiązały ze sobą wiekszą zażyłosc , wychodząc poza net na tym topiku robiło się momentami bardzo serdecznie, odwiedzali topik stali bywalcy i nagle..cisza nie rozdajemy tu kasiorki, nie padamy sobie w objecia na siłę, probujemy rozmawiac.. czy naprawde probujemy? w dzisiejszych czasach dosc trudno jest organizowac cos dla kogos kilka lat temu postanowiłam , po latach zgromadzic na podworku kamienicy, w ktorej sie wychowywałam okolo 12 osob/równiesnikow/ ilez było emocji ale gdy przyszlo co do czego to.... najtrudniejszym elementem bylo okreslenie terminu spotkania niby powinno byc proste...a jednak odbyłam dziesiatki telefonów, rozdzieliłam zadania/elementy przygotowań/ i okazalo sie, ze nie udalo sie zgrac wszystkich w danym terminie i wyszla KICHA bo później to juz mi sie nie chciało zaczynac od nowa nasza społecznosc ujmujac oglednie jest rozleniwiona podaje sie cos na tacy i...jeszcze nie pasi a wykazanie odrobiny checi do dzialania to juz mistrzostwo swiata ech

Gość zimna jak lod
Witam wieczorkiem w szamapańskim nastroju;) ale widze ze Ci na poziomie na czaty odlecieli:P bo tu im za nudno ale dziewczyny opalajcie się ponoc Rysiu Rynkowski spiewal ..........lubia brąz........... tylko kto?

Skołowana, ja dzisiaj równiez myślałam na ten temat. Tak wiele chcemy od życia, a nic nie chcemy dać w zamian. Stajemy sie rozleniwieni, rozgoryczeni, wyalienowani, złośliwi i starszliwie smutni. Prawdziwa ,,kicha\".