Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

Misia Kochana oszczędzaj się oszczędzaj !!! nie rob nic tylko leżo :D Napisz mi prosze jaki jest koszt samego in vitro ? ja przed chwilką miłam tel. z N. że jest komóreczka. Ale tylko niestety jedna. A nam zależy na dwóch...takze czekamy dalej

Gość Cyndi
Am My się zawsze zatrzymujemy w American Haus na Baletowej lub Puławskiej. Cena w weekend 160zł ze sniadaniem.Tel 022 857 81 90.

Gość ***poszukuje***
Poszukuje pokoju do wynajęcia lub jakieś stancji blisko Kliniki Novum i nie drogiej,za każdą odpowiedz dziękuje

Gość misia_11
Moluś Mnie cały zabieg (icsi) z lekami, moimi badaniami i mrożeniem zarodeczków kosztował ok.12000 (bo badania męża już mieliśmy wykonane, a nasienie zamrożone). Jednak różnie to bywa. Same leki do stymulacji mogą kosztować więcej niż zabieg. Wszystko zależy od tego jak reaguje organizm i czy nie trzeba przerwać stymulacji i zaczynać nowego protokołu. Ja reagowałam bardzo szybko na leki, a że byłam przestymulowana to musiałam odczekać na transfer jeden cały cykl. Całe szczęście nie musiałam przerywać stymulacji i mogłam mieć przynajmniej punkcję. Ale transferu już nie mogłam się doczekać... Teraz pozostaje znowu czekanie, mam jednak nadzieję że te dwa tygodnie zlecą szybko i na teście zobaczę upragnione dwie kreseczki:) Trzymam kciuki, żebyś dostała szybko telefon o czekających na Ciebie dwóch komóreczkach:) Pa:):):)

Gość Cyndi
Misia ja od styczniaa 2008 w przybliżeniu:badania , wizyty w N, leki , cztery transfery , paliwo i pensjonat w W-wie (oczywiście w razie potrzeby) ok 30.-40.00. Ale to jest prawda co napisała moja poprzedniczka, największe koszta ponosi się w trakcie stymulacji- wszystko zależy od organizmu kobiety. U mnie było ciężko chociaż dało się uzyskac 9 jajeczek. Reasumując jestem po 1 in i 3 cryotransferach. Beskutecznie. W sobotę 4.7 mam zrobic test po inseminacji (podobno miałam rewelacyjne wyniki na naturalnym cyklu). Czuję się normalnie tzn,dobrze jak po trnsferach więc "cudów" nie oczekuję. To tyle jeśli chodzi o mnie. Pozdrawiam serdecznie! Worek a jak Wasze maleństwo? (dziękuję za wszystko).

Gość Cyndi
Madziara podałam wczeŚniej na poście gdzie My z m-m się zatrzymujemy. Innych namiarów nie mam oprócz Ojcowizny w Lesznowoli.(ale tam jest ok 100zł drożej). Lesznowola za Magdalenką w stronę Piaseczna. My jezdzimy od strony Katowic.

Gość penelopa 428
Cześć dziewczyny!!! Trzymam za Was wszystkie kciuki. Wierzę ze w końcu wynik testu dla kązdej z Was bedzie pozytywny. Ja na razie czekam do wzresnia na podejście do criotransferu, tak doradziła mi moja endokrynolog, najpierw obrona pracy magisterskiej, luz a dopiero potem starania. Tu musi zagrać kazdy element. Bardzo podoba mi sie to forum i będę śledzic uwaznie losy wszystkich forumowiczek. Pozdrawiam.

Gość am29
Cyndi dzieki za namiary na hotel misia 11 trzymam kcuki za ciebie:)

Gość no jak chcecie
jeździc przez pół Warszawy do kliniki to te powyższe adresy są ok. A ten co jest oznaczony jako blisko Novum - to owszem w linii prostej jakies 8 km, poza Warszawą, tylko że przy trasie, gdzie jedzie bezpośrednio autobus pod Novum. A i ceny wcale nie niskie...

Do- no jak chcecie to jeżeli znasz coś bardzo blisko Kliniki to na pisz,będziemy bardzo wdzięczne:)

Hej Nicolka 1982:) Co tam u Ciebie słychać? Mam do Ciebie prośbę,prześlij mi jeszcze raz na maila,namiary na ten nocleg, jak byliście we Warszawie,dzięki bardzo.Moj mail: madziorek10@interia.pl

am29:) znalazłaś już sobie jakiś nocleg? mam do Ciebie prośbę,jak będziesz już po wizycie,to podejdź do rejestracji i zapytaj sie,jeżeli możesz,o jakieś namiary na noclegi blisko kliniki,będę Ci bardzo wdzięczna i jeszcze raz dziękuje.Trzymam kciuki za wizytę w Novum🌻

Gość Cyndi
Madziara to nie jest hotel tylko pensjonat.Samochodem jedziemy 5-10 minut. Ok 7-8 kilometrów od N.

Gość MIKI3274
Hej dziewczyny pwiedzcie mi jakie badania trzeba zrobić przed in vitro i czy któraś z was robiła to w białystoku jeśli tak to możecie mi poilecić jakliegoś dobrego lekarz.Pozdrawiam i trzymam kciuki za te dziwczyny co cekają na wynik.