Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

Poczekam jeszcze na kilka linkow na facebooka i wtedy wam rozesle.

siedzie rownoczesnie na FB. NA FORUM I NA POCZCIE ALE CZAD :)

Gość zuzia-zu
ja też z miłą chęcią bym Was zobaczyła :) macie coś przeciwko żebym też wysłała swój link do fb??

na zachodzie, lekarze nie polecają już inseminacji- daje ona około 20% szansy. Tam wszyscy preferują IVF- daje 50% szansy-zresztą na zachodzie IVF jest w większości krajów refundowane, nie tak jak u nas w tym zacofanym kraju.

A moja mama mi mówi wciąż, że mnie podziwia za to, że się zdecydowałam na taką walkę.Ona powtarza,że by nie miała takiej siły i odwagi,jeszcze w sumie na cudze dziecko.

JA DZIEWCZYNY MUSZE ZA CHWILKE KONCZYC zobacze was w domku zaraz jak was zobacze odezwe sie. obiecuje :)

nie wżne kto da jajeczko czy kto spłodzi ważna jest mama i tata ktory to dziecko wychowa. :)

Gość zuzia-zu
igrek - i słusznie że Cię podziwia bo jest za co. To wszystko co nas spotyka nie jest łatwe. Trzeba być silną osoba aby nie zwariować.

zuzia-zu - ja króciutko ! Dopiero nas dr Jakubczyk zapisała.;)I mówiła,że najpierw się jest na liście rezerwowej jakieś 2-3 miesiące, a jak potem się przejdzie na listę główną, no to już podobno szybciutko leci.:D To jak gdzieś tak nas zapisała około 02.02, to jak dzwoniłam do Niej w ten poniedziałek,to mi kazała za 1,5 miesiąca gdzieś zadzwonić do Novum i się zapytać, czy już przeszłam na tą 2 listę.;-)Jak tak no to już do Niej się umówić i Ona mi zrobi usg i zobaczy,czy wszystko ok po zabiegu i da leki na wzrost endo, bo musimy je szykować.;P No i czekamy na telefon z Kliniki-Ją też poinformują o tym, jako lekarza prowadzącego.;-)) Ja też znam dr Zamorę, bo raz mnie badał przy Niej i rozmawiałam z Nim--miałam konsultację.Bardzo dobry lekarz-każda tu na forum sobie Go chwali,a dr Jakubczyk powiedziała,że On jest drugi co do doświadczenia po Lewandowskim,więc wspaniały fachowiec i można Mu zaufać!!Zna się na rzeczy...On mi też proponował właśnie dawstwo,że to będzie w mojej sytuacji najlepsze wyjście.Już się z tym pogodziłam.Pisałam wcześniej,że 1 komórka matki z nikogo jeszcze nie czyni. A moja rada-poproś,by Was lekarz w kolejce może zapisał...nic nie stracisz,a gdyby coś poszło nie tak,to Ci się ten czas oczekiwania chociaż skróci. Ile masz lat ?

Ja iza1978 50 mg Euthuroxu.I to od niedawna w sumie, bo od tamtego roku, jak mi TSH wyszło 1 raz ponad 9.:/Wcześnej nic nie brałam,choć Hashimoto miałam przy Toczniu,bo to choroba równoległa najczęściej.Moje anty-TPO wachało się czasem 133, raz 400 coś, 200 coś itd.,a norma do 26, więc.......więc nie było aż tak źle, a lekarz mówił,że wysokie to jest ponad 2500 tys.

Michaline. Kotek w rozowym sweterku jest fantastyczny. Ja mam 6 kotkow i 1 psa

Ja też już Ci Agniren wysłałam...nie znam się zbytnio na obsłudze Faca, więc zobacz, czy ok.;-)A ja postaram się tam chociaż 1 zdjątko jakieś wrzucić aktualne--może z Sylwka tego.;P Machaline-a możesz sobie założyć na nk fikcyjne chociaż konto?Tam mam zdjęcia.;D

Gość lato 76
Proszę pare dni mnie niebyło ,a ile tu się dzieje ? monka - co u ciebie? Fajnie dziewczyny że jesteście . Przynajmniej jest wesoło , i można podzielić się swoimi problemami . Generalnie jest super . Ja już zjadłam kilka faworków i wypiłam kawkę . Faworki robiłam sama i wyszły mi takie pólchniutkie . . Niema jak samemu się zrobi . zuzia-zu - Witam cię serdecznie !!!!!! Pozdrawiam wszystkich dziewczyn!!!!!!!!!!!

Michaline miało być.;/ Moja mama ma czarnego kota.;)Nie zapomnę,jak go brałam malutkiego i musiałam wieść do domu autobusem,a Ona tak miauczał całą drogę i się wdrapywał na mnie---ludzie się oglądali, a w szczególności dziewczynka przede mną, co siedziała.:-))

Gość zuzia-zu
hahaha już was sobie pooglądałam :) igrek - ja mam 100% zaufanie do dr Zamory. Uważam że jest rewelacyjny, czasami tylko małomówny :) :) Jutro mam wizytę więc pogadam i jak coś to poprosze żeby mnie wpisał. A co do tego że 1 komórka z nikogo matki nie czyni to zgadzam sie w całości. W sierpniu będę miała 29.

lato 76 - a co tak się Kochana opuszczasz ?? Czemu Cię nie było?

No to ja 32 - 14.10 w Dzień nauczyciela.:P hehe

Ja czekam na - maila od Agniren, bo Was móc zobaczyć dopiero.:-)

Co to by było dziewczyny, byśmy się poddały ?? Nie wyobrażam sobie tego.:(