Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

igrek - ja dzis na wykresach swoich sprawdzałam, przed IUI która miałam miałam endo 9 mm i lekarz mówił ze w porzadku bo jeszcze podrosnie i bedzie idealnie...u Ciebie 2-3 mm i bedzie super, nie martw sie! w piątek idzieszdo dr Dobek?

U mnie ładne słoneczno dzisiaj za oknem.:D Nie wiem, gdzie Wy tam macie taką brzydką pogodę i pochmurno ? \Malwi - wyślę Ci do Rudzi i leny66.;D Fata - jedź dziewczyno na betę.:) Bo i ode mnie klapsiora wielkiego dostaniesz. Monka26 - ja też mam Haschimoto.I nie wiem jeszcze czy nie Zuzia-zobacz w stopkę.Z tym da się żyć.Ja biorę codziennie rano przez jedzeniem pół godzinki 50 mg 1 tabletkę Euthyroxu.Na unormowanie TSH to jest.A jakie Ci wyszło no właśnie ? Na żelazo polecam Tardyferon - na receptę...bo nie boli po nim żołądek,jest delikatny i nie ma zaparć.Brałam wcześniej coś innego, bo miałam jego niedobór,ale porażka,paskudny lek,bo bolał żołądek i co chwila do wc,bo kupkę się chciało,a nie można było,zwijałam się z bólu.:/Potem poszukam tej nazwy. Julciaaa - powodzenia na usg.;P Pisz co jak z pęcherzykami i endo.:P Trzymam kciuki.:-)))Co to jest BJ ?I czemu brałaś Clexane ??

Julciaaa - sorki,pytałaś chyba o to wczoraj,a ja zapomniałam Ci odpisać.:/Nie do dr Dobek jeszcze,ale tu do mojego dr.

Rudzia Wysłałam ci maile ale wszystko do mnie wraca. Zobacz czy nie masz przepełnionej skrzynki i daj znać.

Przepraszam za błąd. Lenka66 tobie wysłałam zdjęcia ale wracają. Sprawdź czy nie masz przepełnionej skrzynki i daj znać.

Witajcie dziewczynki. Ja od rana znowu oddałam kolejne litry krwi do analizy, jestem juz tak pokłuta ze na kazdej rece siniaki :( Na dodatek na brzuchu tez sie pojawiły po dzisiejszym pregnylu, jakos tak szczypało mnie w srodku. W ogole to dzis 3 dawka a ja zaczynam sie czuc koszmarnie. Głowa mnie boli, w nocy spac nie moge, mam sucho w ustach, co chwile pic mi sie chce, no i siusiam co chwile. Mam tez wrazenie ze puchne od srodka, nie wiem ile tych jajcow sie tam kluje ale czuje sie jak kura nioska a co bedzie pozniej to nie wiem.... Na dodatek mam takie humory ze masakra, wczoraj zdazylam sie juz poklocic z moim chłopem i to o byle bzdure. Dzisi po badaniach wstapiłam do Galerii Kazimierz, upatrzyłam fajne ciuszki, swojemu M tez chciałam kupic podkoszulki to szlak trafił zasilanie w całej galerii i utknełam w przebieralni. Awaria miała trwac ponad godzine to sie zwinełam i na pocieszenie poszłam na te sławne lody na Starowsilna i prosto do pracy. Chyba dzis napisze sobie na plecach "bez kija nie podchodz" ;)

Fatamorgana dalej trzymam kciuki za Ciebie, idz wreszcie na te bete jak nie dla siebie to zrob to dla Nas :) plissss iza1978 pisalam Ci juz ze ja tym razem @ dostalam 4 dni wczesniej i nie miałam zadnych objawow o dziwo, ale tak sie zastanaiwam czy mi nie dopomogły prace w ogodzie bo sie narobiłam w sobote ze masakra. Monka26 ja miałam do tej pory wszystkie wyniki dobre a teraz nagle prolaktyna mi skoczyła i TSH mam za wysokie, dr W powiedział ze do IVF powinno byc poizej 2 mimo iz normy sa inaczej podane.

Tak Rudzia - dr W masz rację.;D Normy do zajścia w ciążę dla TSH są blisko 2, chociaż ogólna norma no to jest powyżej 4 coś tam.:D N to niezłą miałaś przeprawę.:-)hehe Utknęła nasza koleżanka w przymierzalnie bez światła--dobry znak jak nic !

Rudzia-ja wolałam z moim M ( jak jeszcze jeździliśmy do tego Krakowa ) Galerię Bonarka.;D W Kazimierzu nie byłam, a Krakowska mnie powaliła na kolana, jak się okazało,że tam są płatne łazienki i parking tylko przez 1 godzinę jest za free, a za kolejne trzeba bulić.:/ Iza - super z tym tańcem i śpiewaniem...myślę,że to Ci na pewno pomoże.;D Uśmiałam się mimo wszystko.

igrek - brałam clexan po cc;)aha czyli do dr Dobek w przyszłym tygodniu pewnie pojedziesz... rudzia - ja sie czuje od wczoraj strasznie napuchnieta, niestety nic przyjemnego ta stymulacja przed in vitro:O pisałam o tym dzisiaj rano:P Dam znac wieczorkiem jak wróce na pewno jak po usg:)

igrek dobrze ze nie utknelam w windzie bo byłby dopiero problem ;) tym bardziej ze wtedy na pewno do pracy bym sie spozniła W Galerii Kaziemirz byłam dlatego ze Medicover ma siedzibe zaraz obok wiec miałam po drodze. Za Krakowska tez nie przepadam bo jak dla mnie to jest za duza, za duzo ludzi poza tym, a jak tam jade to nigdy autem tylko tramwajkiem bo o wiele szybciej :) A kibelki sa za darmo tylko te na wyzszych pietrach nie kolo stacji PKP :) Aha jedyna rzecza ktora udalo mi sie kupic w tej galerii to paczek z roza ;) mialam nie jesc slodkiego ale stwierdzilam ze musze sobie poprawic czyms humor. I tak jestem juz buła to teraz bede przynajmniej szczesliwa buła ;) Julciaa a Ty ktory masz dzien cyklu bo nie pamietam? i czym jestes stymulowana?

Fata ja bym poszła po te Twoje wyniki ale musiałabys w Krakowie je zrobic :) he he chyba ze zrobisz w Diagnostyce i podasz nam nr konta i hasło to same sprawdzimy przez neta i Ci potem powiemy :)

julcia, doktorek jak mu się zaczęłam biadolić że się boję tylu zastzyków i w ogóle to musi byc straszne, to mnie od razu zbeształ, kazał przestać się nad sobą użalać i przedstawił od razu obraz innych staraczek, które w przeciwieństwie do mnie po dziecięć zastrzyków dziennie robią bo muszą i słowem nie piskną nawet. Aż mnie trochę zatkało, bo się biedaczyna tak wtedy rozgadał jak nigdy. ;-) Tak więc skuliłam uszy i grzecznie walczyłam dalej. Tobie też życzę samozaparcia, już niedługo przecież będzie z górki...

fata - a mozesz napisac inicjałami który taki mądry? No pewnie zer wytrzymam, wybory nie mam, ale chodzi o to ze jak sie człowiek wyzali to lepiej i lekarz powinien to rozumiec a nie pouczac:P rudzia - dzis 12 dc od 5 sie kłuje. poczatkowo tylko gonalem a od piatku (7dc) gonalem, menopurem i cetrotide. 3 zastrzyki sobie rano w brzuch walę:P

nasz kochany zwany potocznie "Zmorką". Nie mam mu tego za złe. Powiem Ci, że nawet mi było później łatwiej się kłuć. Ma chłop psychologiczne podejście...

kurde tak wlasnei patrze na te moja rozpiske i nie wiem czy cos nie pokiełbasili mi z tymi lekami, mam brac teraz Puregon a na dole jest recepta na Cetrotide niby wykreslona bo cos mowił ze to maja w klinice i dotane ale ja tego nie dostałam na wizycie startowej rozpoczynajacej stymulacje. Czy oni o tym nie zapomnieli czasem?????? Czy to dostaje sie pozniej?? Julcia jak ty miałas?

FataMorgana wiec jutro idziesz na bete? Bo dzisiaj twój 9 dzień jak się nie mylę? A co do tych zastrzyków w brzuszek to można się przyzwyczaić:) Mnie cały czas ciągnie w macicy i pobolewają jajniki , ale tak od czasu do czasu mam nadzieję , ze to normalne. i na słodkie nie mogę patrzeć. nawet słodki jogurt mnie odrzuca:)

nie no spokoj mnie tylko ratuje :) przeciez Julcia napisała ze go bierze od 7 dc choelrcia juz zwariowac mozna :)