Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliana os

Mlode Panny Olsztynianki

Polecane posty

:) witaj hero :) wesele pod olsztynem...a ślub? jesteś olsztynianką też? napisz coś więcej :) o nas możesz poczytać na poprzednich stronkach tematu.. pozdrawiam!!

Gość hero
jestem olsztynianką jak najbardziej:) A moj przyszly mąż jest z warszamy. Namowilam go żeby to w moim miescie brac slub. A ślub będzie w kościolku na Bałtyckiej:) Jeszcze nie mam sukienki ale to chyba nie problem w koncu to jeszcze pol roku.

hero :) w którym kościólku???? nie gadaj, że u Salezjan w par. Maryi Panny Wspomożycielki Wiernych na górce w Likusach ;) bo jak tak.. to bierzemy ślub w tym samym miejscu! :D no to opowiadaj czy dużo juz macie przygotowań za sobą? Jak nastroje i plany?:)

Gość hero
Nie, ja biore slub w kosciolku pare przystankow wczesniej ,na przeciwko elektronika. Narazie mamy sale weselna, swiadkow, fotografa, hotel dla gosci z warszawy i tyle. A ty?

Gość liliana os
Hej ! W piątek jadę do Olsztyna, więc może ta wizyta zmobilizuje mnie do działania ;) No i w domu mam suknię, wiec znowu będzie przymiarka :) I ja tak z innej beczki! Do dziewczyn mieszkających w Olsztynie na stałe (tyle nas jest daleko, że już sama nie wiem ile takich jest;) ) możecie polecić w Olsztynie jakiś fajny lokal na wieczór panieński? tak sobie wszystko staram ustawić, zeby być w Olsztynie na jakieś trzy tygodnie przed ślubem i myślę, ze tam odbędzie się mój wieczór. No ale tu pojawia się problem, bo nie znam już tam zadnego fajnego miejsca! Poleccie coś :) minimonia - namiary na te auta mam :) Ale to chyba trochędrogo i bez sensu w sumie wydawać tyle kasy, jeśłi od moego domu do katedry jest autem 5 minut drogi a poźniej do Różanej idziemy piechotą. Chyba wyjdzie na to, że pojedziemy jakimś znajomym autkiem. Gdybys wiedziała, gdzie można wypożyczyć terenówkę to kto wie...:) Buziaki

lilianko, ja tez tak myslalam ze autko mi niepotrzebne, ale mama mnie przegadała. ja w wirze przygotowan zapomniałam ze przed slubem jedziemy na sesję do parku. ciezko w białej sukni wciskać sie do auta znajomego, bo wiadomo- nikt tak nie wypucuje bryki zeby nie było ryzyka ze pomazesz sie jakimś smarem przy drzwiach np. a pozniej do kosciola z plamą to jakoś nie bardzo...a druga sprawa ze nie wiesz jaka pogoda bedzie. u nas była piekna, więc poszlismy \"z buta\" :)

Hej! Fajnym lokalem na wieczór panieński jest Laguna na Nagórkach - nie wiem czy ona jeszcze funkcjonuje bo byłam tam ponad rok temu. Moja koleżanka wynajeła tam na którąś sobotę kanapę zaokrąglona i miałyśmy swoją prywatnosć. Z tego co wiem koszt wynajęcia był ok 100zł i za tą kasę można było zamawiać, a jak sie przekroczyło to sie dopłacało. Fajna muzyka, ludzie kulturalni, żadna wiocha i dzieciarni też nie ma bo wpuszczają od 18-tki. Nam zaliczono nauki przedmałżeńskie - moje sprzed 7-miu lat z liceum i mojego I. z woja ale musimy odbyć 2 spotkania w poradni malżeńskiej przy katedrze.

Gość hero
czesc dziewczyny, co u was? Jak przygotowania? Znacie moze jakiegos dobrego kamerzyste?

Hej! http://www.videofoto.pl/ - to link do mojego kamerzysty. Nie wiem czy dobry, ale mam ten namiar od koleżanki, dosć wymagającej, u której on był na weselu i była zadowolona. To nie taki młody człowiek, ale ma sie wiele opcji do dogrania i wiele może być po twojemu. Cena od 750zł do 1000. Ja mam za 900 - ze spacerem w nocy po starówce na zakończenie filmu i zdjeciami z grupami gości. Mogą też przed kamerą goscie składać życzenia ale ja tego nie chciałam.

Gość hero
dzięki, skontaktuje się z nim.

Gość hipp
gdzie mozna znalezc ladne zaproszenia w Olsztynie?

Gość hipp
czy możecie podać mi namiary na makijażystke i manicurzystkę w Olsztynie, ktora dojeżdża do klienta i pomaluje mnie na ślub?I oczywiście robi to pięknie:)

hej hej hipp-ko :) najwyraźniej babki olsztynianki gdzieś się pochowały :( a ja w tych materiach niestety nie pomogę...bo mieszkam aktualnie poza olsztynem...i nie znam tam specjalistów. poza tym ani z makijażystki usług ani z zaproszeń nie będę w olsztynie korzystać. może zajrzyj na inne forum :) już podaję adres http://forum.e-wesele.pl/viewforum.php?f=14 pozdrowienia

Gość hipp
nic tam ciekawego nie znalazłam, więc może któraś z Was zna jakąś super kosmetyczke, która umaluje mnie ( i moją świadkową) na ślub i zrobi mi paznokcie ?

Gość hero
podnosze!!!!!!!!!!!!

Gość hipp
podnosze raz jeszcze! Poleccie jakąś kosmetyczke!

Gość serioo
no i co? Nikt nie zna?

Gość serioo
halo Olsztynianki!

Gość HERO
pomóżcie, musze znaleźć kogoś kto mnie pomaluje!

Gość herro
podnosze!

Gość surra
hej co u was!?

Gość herra
poszukuje kosmetyczki i manicurzystki w Olsztynie!

czy na pewno nikt nie zna dobrej kosmetyczki w Olsztynie?

:) daaawno nie zaglądałam tu.. co do kosmetyczek - to znam tylko jedną jakoś sprawdzoną - poleconą przez koleżanki. Pani Jola - na nagórkach na ul.barcza jest taki budynek niedaleko poczty..i takiego piętrowego parkingu (jeszcze bardziej na południe od nich) w którym jest FOTOLAND, kilka salonów z solarium.. - TO TAM. powodzenia :) kosmetyczek w olszt jest sporo - nawet na starówce. ciao

Gość moge sie wypowiedzic
Bralam slub miesiąc temu i powiem Wam z czego bylam zadowolona. Lokal u Leszka w Bartągu- super, pyszne jedzenie, pełen profesjonalizm. Kapela Alibaba- 100% klasa i profesjonalizm. Az moi goście byli pod wrazeniem. Pochwalić niestety nie mogę kamerzysty.Film który otrzymałam jest marnie zrobiony, brzydkie przejścia, kilkanaście razy traci ostrość, widać brudny obiektyw i przede wszystkim wyciął nasz piękny pocałunek przed ołtarzem, czego mu nie wybaczę! Pan nazywa się Tarnowski z ul Kołobrzeskiej.Żałuję że za tyle pieniędzy (ponad 1000 zł) otrzymałam tak PRZECIĘTNą USłUGę.

Gość faktura VAT
czesc, a czy mozesz mi powiedziec,czy mialas gosci przyjezdnych ( z innych miast) ? jesli tak, to gdzie oni nocowali ? bo na stronce \"U Leszka\" podaja,ze maja tylko 4 pokoje 2-osobowe z gory dzieki za odpowiedz :)

jeśli chodzi o zespół Alibaba to widziałam ich na dwóch weselach i nie są tak rewelacyjni... owszem całkiem fajnie grają, ale kilka rzeczy mni się nie podobało... kurczę...a już myślałam, że ten topik odszedł już całkiem w zapomnienie :)