Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o p o l a n k a

panie z OPOLA

Polecane posty

Gość rajmund_opole
opel tigra, ale nie ukrywam że już 6 letni stąd pewnie te kłopoty z pompą :-o hmmm... a jakby się tak zaczernić? byłbyż to pierwszy krok ku niezależności? mógłbym wtedy realnie poczuć ciepłe i miękie baloniki łagodnie ustępującymi pod kolistymi ruchami moich rąk... 🌻

Gość ead
2002 r.

Ach więc tu jesteś, cwaniaczku! 😠 Szukam Cię po całym forum! Co znowu nabroiłeś, ośle jeden? Znów te gadki-szmatki o cycach?! Tym razem już bez odwołania - do komórki i to do końca tygodnia! 😠 Przepraszam drogie koleżanki bardzo... niektórzy moi czerwoni podopieczni, zapominają kto je wymyślił i usiłują się wybić na tzw. \"niepodległość\", przy okazji ujawniając swoje prawdziwe lub rzekome dziwactwa. Mam całe stado tych pomarańczek i czasem, niczym owce na hali - rozbiegają się :-) Mam nadzieję, że Rajmund nie przekroczył granic dobrego smaku? Czasem mu się to zdarza... :-o

Gość derenik
cześć dziewczyny ja jestem z Prudnika, też byłam kelnerką ale w H... :)

Gość skruszony rajmund
[chyłkiem przemykając się pod czujnym spojrzeniem Protektora] pa pa... fajnie było... kiedyś wrócę...

Gość
H..? czyli? aed to już dawno byłaś. pewnie i tak bym nie kojarzyła. kiedyś bardzo często tam chodziłam. na kawę, lody, byłam stałą klientką. może byś mnie kojarzyła, gdybyś tam pracowała dość niedawno ;)

Wpadnę tu od czasu do czasu, jeśli nie przeszkadzam. Przeważnie jestem jednak zajęty wypisywaniem głupot i konstruowaniem monstrualnych podszywów. Ps. Zresztą... ani ja pani ani z Opola :-D Niemniej - pozdrawiam , oczywiście...

Gość
:D masz rację skołowana sama też się wgapiam, zwłaszcza jak stoliki na zewnątrz wystawione ale lubię np przesiadywać latem na ogródkach tam zazwyczaj mniej tych wścibskich ;)

Gość
a często masz takie spotkania z netu ? to może jakaś zaciszna kanjpka lepiej ? ;)

Namacalna, hehehe... coś dla Rajmunda ;-) Tak - Opole było czystym przypadkiem. Co ja wiem o Opolu... pisze z czapy, więc zbyt wiele tego nie będzie. Macie zespół piłkarski (chyba II liga) - Odra Opole Stacje w Opolu - Opole Główne, Opole Gosławice(?), Opole Zachodnie Jest Elektrownia \"Opole\", ale nie wiem czy jest w samym Opolu ;-) Olka Jakubowska była posłanką z Opola, tak? A teraz chyba siedzi. Nie wiem czy w areszcie w Opolu. :-P ;-) No, Festiwal... wiadomo (choć nie oglądam) A! I co któraś z Was powinna mieć niemieckie pochodzenie ;-) :-D

Gość
ja też mieszaniec jestem :P Odra Opole - wstyd się przyznać - na jednym meczu chyba byłam - i to siłą mnie zaciągnięto a na dworcu PKP byłam kilka razy tylko ale festiwal chyba jest najbardziej znany, choć na psy schodzi (moje zdanie ;))

Oooo, Gogolin... to chyba wręcz bastion steinbachowskiej reakcji! Herbert Hubka i te klimaty :-D

My, poznaniacy patrzymy spokojnie na te niemieckie wyskoki... ;-)

Gość
co jak co ale Opolanki to najfajniejsze dziewczyny podobno więc i takie wysoki są pewnie akcpetowane ;)

Nie idę tam... zachowam w tajemnicy czy nie boję się wychodzić poza net czy też nie jestem na poziomie, czy wreszcie nie spełniam obu warunków ;-) Na dziś spadam Ale miło było w tym Opolu :-D