Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o p o l a n k a

panie z OPOLA

Polecane posty

Gość Karmelitka Bosa
a w jakim wieku jesteś ,że chodzisz na te podwieczorki zapoznawsze?

Gość Karmelitka Bosa
Ci panowie eleganccy jak nie znajda do 26 lat kobiety to potem juz cięzko im znaleźć tak samo jak kobietom. Za młodych czasów jak na dyskotekach sie poznawało to było Ok a teraz idz na dyskoteke a tam nastolatki. Mysle ze panowie sa w domach- praca dom praca dom, biuro autko, praca dom. Ja nigdzie nie wychodzę. Mój narzeczony od niedawna tu mieszka, i tak siedzimy sobie i sie gżdzimy w mieszkanku.

tam przychodzą ludzie w przedziale od 30 do 60:) spotykają się co tydzień w Malibu, Czardaszu lub w Kasztelańskim/ tu rzadziej/ i dobrze się znają a na uszko szepcą sobie każde o każdym - kto z kim i kiedy:( zaprosiłam na ten topik kilka osob z Opola /z portalu randkowego / pewnie niektorzy się zdziwili czekając na wziątkę bardziej dosłowną:D

Gość Karmelitka Bosa
z jakiego portalu zaprosiłas ludzi gdzie ich wyszukałaś? ty szukasz mężćzyzny? A ile masz lat, co robisz?

Gość Karmelitka Bosa
My nie chodzimy nigdzie, nie mamy zbyt duzo współnych znajomych, żeby nie powiedziec wcale nie mamy. On od niedawna ze mna mieszka, ma tu działalnośc, czasu mało na spotkania, szkoda bo rozrywka by sie czasami przydała.Narzeczony - brzmi słodka- wiem:D od niedawna moge sie posługiwac słowem narzeczony.

Gość Karmelitka Bosa
mi to od dawna potrzebny jakis psychiatra chyba:D ja mam po trzydziestce i nie mam dzieci.

Gość Karmelitka Bosa
po rozwodzie jestes domyslam się?. Rozstania sie okropne. Ja nie potrafie byc sama. mam kochanego faceta.Mozna powiedziec ,że jestem szczęsliwa tylko w pracy sie tresuję, szef zawraca ciagle mi tyłeczek, a ja lubie spokój. Nie znosze jak ktos coś ode mnie chce. Moze zdziwaczałam.wogóle jakos depresyjnie sie czuję.

Gość Karmelitka Bosa
No wiesz mi psycholog nie pomoże, tu chyba psychiatra jedynie:D Jestem jakas dziwna , bo uwazam ,że nie zdecyduje sie na dziecko dopóki nie będę miała wyremontowanego mieszkanka itp, no i mam jakies fobie chyba, chodze porządkuję, każda rzecz musi miec swoje miesjce, nie lubie talerzy miec na wierzchu w kuchni, ach.i smuce się często z bezsilności. A mięśnie mi dają znak równo.

Gość Karmelitka Bosa
niedawno sie rozstałas?az tak zle było? widzisz ale Ty masz juz dom, dzieci, a ja jeszcze nie i chciałabym i boje sie zarazem.

bezsilność , to kolejne słowo, które powala z nóg a co do stabilizacji, to bywało różnie zrozumienie, wspólne piorytety i u c z u c i e to fundamenet, na ktorym mozna sie oprzec ale trzeba się nad tym napracować - samo nie przyjdzie, chyba, ze na krotki dystans:)

Gość Karmelitka Bosa
W związku trzeba duzo rozmawiać, pokazywac duzo uczucia i byc zawsze "pociagającą "dla partnera by nie szukał nic poza domem. No ale zależy wszystko od ludzi.

Gość Karmelitka Bosa
pracujesz gdzies?

Gość Karmelitka Bosa
mi równiez

Gość Karmelitka Bosa
jasne pa:)

Gość zimowa zuzanka
jestem z Opola i bardzo się wkurzam na burzenie Copernicusa! tyle pracy, a teraz sio! bez sensu :(

Gość zimowa zuzanka
mniejsza o copernicusa, jest ktos chętny do rozmowy?:) temat: o wszystkim i o niczym

witam. skolowana internautko; w holandii wiosna powoli,ale to bardzo powoli budzi sie do zycia :) nareszcie wyszlo dzis piekne slonce hmmm.. tak bym chciala przechadzac sie ulicami opola.... czekam na cieple dni z utesknieniem pozdrawiam [ kwiat]

Gość bodas
a ja wam powiem że opolanki są fajne d... i moja dziewczyna tez chce mieszkac nad morzem ale się nie zgodze

wiesz niby kamerka na zywo a jednak... a co z tym copernicusem? i gdzie podziala sie Majka47??? 🌻