Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o p o l a n k a

panie z OPOLA

Polecane posty

Gość kolczyczek
z uśmiechem na ustach wspominam Opole (jestem z sąsiedniego miasta )i wyprawy na zakupy do Opola a w szczególności po buty do sklepu prowadzonego przez dwóch przystojnych acz intrygujących panów ( bardzo obtatuowanych) To były czasy Pozdrawiam opolanki

fajnie kolczyczek, ze wpadłaś:) na dzien dzisiejszy w Opolu jest mnostwo sklepów z obuwiem szczególnie w okolicy dworca, ul. Reymonta, Kołłątaja panowie za ladą to miły widok! podobnie kelnerzy, fryzjerzy...macie jeszcze jakichs na oku?

natia, mam spory sentyment do K-K:)/dawne dzieje/ na czacie K-K poznałam fajnego kolesia, ktory przeniósł się do Poznania:( może dołączą ludzie z poprzedniego topiku o opolszczyźnie, zobaczymy

Gość
co powstanie koło kinolpexu? słyszałam, że właściciel zbankrutował ?

Gość rajmund_opole
szukam opolanki w okularach, której mógłbym dotknąć piersi wystarczy parę sekund odwdzięczę się jakimś kwiatkiem albo coś

Gość rajmund_opole
1. ciągle psuje mi się pompa wodna w samochodzie, mam już tego powyżej uszu, to jakiś felerny egzemplarz :-o 2. mam 24 lata i kopulowałem z kobietą dopiero 16 razy a według średniej krajowej powinno to już być ponad 200 aktów płciowych (to wszystko przez to, że jestem zbyt romantyczny) 3. to mnie najbardziej gnębi - podejrzewam, że jestem tylko wirtualnym wytworem jednego z czarnych nicków a w istocie w ogóle mnie nie ma :o gdyby ten problem udało się rozwiązać, może mógłbym zacząć żyć właśnym życiem, niezależnie od woli mojego potężnego protektora :-)

Gość
:D wiedziałam, że w Opolu to sami ciekawi ludzie pomieszkują tak jak ten Pan (siwobrody) który zawsze przycupnie koło Galerii Centrum :D

Gość
witam witam (wiem, niewychowana jestem ;)) a ten pan, to zawze tam przesiaduje w okresie wiosenno-letnim nie kojarzycie go ? a mam ochotę wiecie na co na loda z dolce vity mniam! kiedyś bywałam tam codziennie :D

kiedys pracowałam w centrum to miałam bliżej do ozywczej atmosfery miasta:D zdarzało mi się wędrować z panem rankowiczem srodkiem deptaka, ha ha ha..i zewsząd słyszałam pozdrowienia/ nie zawsze mi to odpowiadało!:(/

Gość
:D taak. poza tym nie zauważyliście, że Opole coraz bardziej upada jedna wielka ruina niby budują nowe centra, otwierają nowe restauracje, ale żeby tak się spiąc i zacząć remontować te wszystkie budynki w centrum miasta - na to nie mają pieniędzy kiedy jest festiwal? w maju?

Gość
a co to za pan randkowicz? nie kojarzę ;) ale np MNICH \"posiada\" w zestawie bardzo apetyczne kąski :D to tak - żeby przy obiedzie popodziwiać :D

Gość rajmund_opole
myślę, myślę... ale to jest może tak, że póki nie dotknę balona zaokularniczonej kobiety to nic nie wymyślę, hę? :-o

Gość
na cytrusku w jednej z budek ;) pracuje bardzo atrakcyjna okularnica w dodatku milutka wybierz się w te strony rajmundzie :D

jestem w okularach i mam..hm..\"balony\" niczego sobie:D:D wciąż probuje Cię jednak zachęcic do wyeliminowania protektora , im szybciej tym lepiej, bo jego potęga może wzrastać;)

Gość ead
dea a ty z jakieo rejonu opola?

Gość ead
dobra przyznam się byłam w dolce vita kelnerką

Gość
serio? a dawno temu ? uwielbiam dv :D