Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o p o l a n k a

panie z OPOLA

Polecane posty

Dzięki Skołowana ,zaraz tam zajrzę ,ciekawa jestem co dzieje sie z naszą gospodynią topiku coś sie nie pojawia :D

wybacz, ze tak nagle zniknęłam musiałam niespodziewanie wyjsc udało mi się zaprosic w między czasie kilka osób płci róznej:) na nasz topik mam nadzieję, ze się pojawią:)

Widzę że prężnie działasz Skołowana,fajnie że wróciłaś 🌻

witam was.widze ze staracie sie rozkrecic to forum,szkoda ze tak malo osob tu wpada,bo mogloby byc ciekawie :) pozdrowionka

basienia, to naprawdę trudne, bo sporo osób nie ma pojęcia o tym forum to od ludzi tu przychodzacych będzie zależało czy damy sobie szansę na poznanie się i rozwinięcie znajomości:) nasze regionalne rozmowy byc moze będą jakims pomostem:)

Gość opole jeszcze zyje

witajcie:) jasne, ze żyje i ma się całkiem dobrze, dzisiaj w promieniach słońca!:) Majka, basienia, kuku,izulka1984, Tomasz W., Roman Z, Hawk - 1982 r, NIUN, ellooo, nukol, Król podwórza on 25, *angel*, softies, Jaaska, stokrotka 13, Roman Edukator, Mario de Estadio 81, no i osobą, która zauważyła, ze Opole jeszcze zyje :)...jesli będziecie tu jeszcze wpadać to równiez nasz topik będzie żył:) zaprosiłam kilka osob z portalu randkowego , ale jesli bedzie tu mało barwnie to pewnie się nie odezwą.:(

kapryśna dzisiaj pogoda jak niedopieszczona babeczka!, znów niebo ponure:( przechadzając się ulicami Opola zauwazam więcej fajnych pań niz panów - czyżby panowie się chowali w samochodach, biurach czy miejscach rozrywkowych? :D a może wiecie gdzie można ich spotkać?

Gość Karmelitka Bosa
Czy któraś z was miała slub moze na hallera? a tak pozatym witam was:)

Gość Karmelitka Bosa
własnie dowiadziałam sie z tego topiku ze zaodrze jest zielona dzielnica, pierwsze słysze a skąd ta nazwa?

Gość Karmelitka Bosa
oj mam wiedze na ich temat:D Budze się w nocy by to oglądać:)

Gość Karmelitka Bosa
W sumie to prawda ,że na zachodzie Opola jest więcej zieleni niz na blokowiskach Malinka, ZWM.

Gość Karmelitka Bosa
ja juz jestem dawno odcięta od tej damsko męskiej rzeczywistości. Kiedy chodziłam po dyskotekach były inne czasy, ni ebyło komórek, netu, tlenionych nastolatek z kolczykami tam i tu i gołymi nerkami, zaciązonymi w dodatku:)

Gość Karmelitka Bosa
ja bardzo duzo napisałam juz na ten temat, na temat tych ludzi na Forum gwiazdy i tutaj. Poczytaj bo tego nie umiem powtórzyć. A Ty tez oglądasz kochanków?:)

Gość Karmelitka Bosa
np: ta blondyneczka co spotyka się z Pdbulem teraz - ona go nie kocha, ona jest zafascynowana tatuarzami, bicepsami, to fascynacja nastolatek. jej gust jeszcze się zmieni z czasem nie raz, styl, podejście do życia. To dziecina, łatwo jej zaimponować.Jeżeli jest taka jak Martita i leci na ksę to szybko ucieknie jak się zorientuje ze będzie on mył sie w misce, ze będzie chodził na randki do zooo i kupował na targu jej czeresnie. takim lolitom trzeba nadzianego faceta i ona mysli ze pitbul taki jest.jedna sie juz przekonała ze nie jest.nawet na grabarza nie chcieli go zatrudnić. I te paznokcie poobgryzane. Te dziewczyny musza byc podobnego pokroju co on.:O

Gość Karmelitka Bosa
Proponujesz mi randkę z Tobą? czy chodzi o seks ?

nie uwawiam sie z kobietami na randki:) pytam ze zwykłej ciekawości pokój jest baaardzo regionalny, może go ozywimy co nieco? czy zauwazasz, na naszych ulicach panów, na ktorych miałabys chrapkę?:D

Gość Karmelitka Bosa
możemy ozywić, ale we dwie?Domyslam sie ,że nie umawiasz sie na randki z kobietami:D żartowałam:I Niemam chrapki na żadnego pana . jeżdząc do pracy widze tylko biednych studencinów z plecaczkami idącymi na staż, dresik, czapeczka, adidaski. gdzieniegdzie jakis pan jedzie z reklamówiką z kanapka do pracy (widac ze fizycznej po paznokciach). Często ci panowie maja ubogie uzebienie, tłuste włosy, zęby zepsute(o ile wogóle mają zęby), spodnie niczym piramidy z wypchanymi kolanami:D i mokasyny wsuwaki z takim frendzielkiem na wierzchu (ozdóbka). mało widac eleganckich panów, wolnych w dodatku, pachnących,czystych.

no własnie, ale przeciez oni gdzieś są! wbiłam kiedys do Kasztelańskiego na wieczorek poznawczy... o matko! towarzystwo wzajemnej adoracji, znające się od lat plotki, ploteczki, jak w podwórkowej piaskownicy