Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o p o l a n k a

panie z OPOLA

Polecane posty

witaj Majka i bodas:) poznałam dzisiaj Karmelitkę bosą i troche pogaworzyłysmy:) pamietasz basienia copernicusa gdzie część zajmuje kinoplex? inwestor, ktory miał zrobic całość zbankrutował , a nowy postanowił zburzyc betonowy , nie dokonczony szkielet i wybudowac coś lekkiego

ooooooooooo...niezle!!!! takie fajne miejsce,a tyle lat juz sie marnuje :( fajnie ze topik sie rozkreca :) ❤️ 🌻 ❤️ pozdrowionka,ja na dzis juz uciekam,pa,pa do jutra :)

czesc,nareszcie weekend :) ;) co u was slychac ciekawego? pozdrowionka 🌻 ❤️ 🌻

strasznie tu cicho :( czy w tym opolu ktos oprocz skolowanej inernautki i Majki 47 jest na tym forum i widzi ten topik?

Majka pracuje na zmiany :) basienia, apele rzadko skutkują:( na forum opolskim /gazety/ padł komentarz, ze na nasze miasto narzekają przyjezdni, a rodowici mieszkańcy lubią Opole a Ty wyjechałaś i szukasz ciepła od mieszkańców, a tu k i c h a

🖐️ dziewczyny ,macie rację te nasze Opole jest naprawde senne widac to po topiku ,kurcze pogoda wstrętna i wydałoby się że ludzie siadzą w domu i klikają a tu nic pustki.

basienia, na czym opieramy \"uczucia\" do naszego miasta? zabytkowa zabudowa, zieleń, kolorowe centrum, miejsca wspomnień:) utkwiło Ci moze coś szczególnego kiedy jeszcze tu byłaś?

na troche ucieklam.... opole jest w moim sercu pomimo ze od dwoch lat prawie mnie tam nie ma. sentyment mam do wielu rzeczy..ciezko opisac,ale bardzo tesknie..

czesc wszystkim :) u nas strasznie brzydka pogoda, jak nie pada to wieje.. :( brrrr.... ja chce pieknego sloneczka.. i pieknych kwiatuszkow 🌻 🌻 🌻 pozdrowionka ❤️

witajcie dziewczyny:) cos ostatnio temat zszedł na pogodę:) miło byłoby posiedziec z jakimś opolskim forumowiczem w przytulnej kawiarence, prawda Majka?:) co Opole to Opole..znajome kąty i pewnie rozmowa doprowadziłaby do zaskakujących powiązań, ocierania się przeszlości, może w pracy, może zamieszkanie ulicy obok, moze wspólni znajomi...:) odbyłam kilka takich spotkań i naprawdę było miło. popijam wytrawne, czerwone winko i jest mi całkiem fajnie , a za oknem deszczy pada...

skolowana internautko; smacznego winka :) tez lubie czasami... pewnie dobre :) mniam.. pisze o pogodzie bo mnie przytlacza,myslalam ze u was troche z nia lepiej Majka47 jak mija ci weekend? :)

Czesc dziewczyny ,czekam na specjalnego goscia kto wie czy nie będzie to przyszła synowa dlatego jestem trochę podekscytowana a tak to mija ten weekend spokojnie

zycze wam zatem moje drogie udanego sobotniego wieczorka.. :) buziaczki 👄

skolowana dlaczego skolowana?,wydajesz sie byc osoba wrecz przeciwnie.., jak najbardziej \"poukladaną\"????? :) ;) :)

Skołowana mam pytanie do Ciebie ,miałas w realu spotkanie z kim z netu

no może inaczej, panowie z randek ochoczo chcą wychodzić..miałam na mysli forumowiczów lub czatusiów, którzy wykazują sporą elokwencję, dają się lubić, znajomosc z nimi moze byc wyzwaniem, a jednak nie kwapią się do wychodzniea z netu

raz tylko była, nie wymienilismy się fotkami czułam się jak terapeutka z wodociagowej, porazka do dzisiaj nie wiem jak udało mu się jako tako formuowac zdania w necie nawet pamietam jego imię..Andrzej/chyba prawdziwe:D