Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o p o l a n k a

panie z OPOLA

Polecane posty

wlasnie widzialam o tym topik z twoim udzialem... :) ;) :) jak zatem postrzegasz mezczyzn z neta w realu?

basienia, na początku tamtego topiku jest duzo na właściwy temat:) wczesniej duzo rozmawiam i sama lubię pokierowac rozmowę na tematy \"wszystkie\' wówczas mozna się mniej więcej zorientowac :)

a.. czy jakis mezczyzna dal ci konkretna odpowiedz na twoje pytanie??

no, ale z tych rozmow wyciagasz jakies wnioski prawda? to tak jakbys odpowiadala sobie na nurtujace cie pytania, czy tak?

ok :) rozumiem wiesz ja tez czesto zastanawiam sie nad roznego typu zachowaniami ludzie sa nad wyraz skomplikowani,nieprawdaz??? na dzis juz uciekam,milej nocki..

witajcie w tym światowym dniu:) czujecie się dzisiaj wyjatkowo?;) zaraz powiecie, ze - szara rzeczywistość!:D jesli Wasi panowie zadbali o Was w jakis szczególny sposób , wybierając na romantyczne spotkanie miły zakątek naszego miasta , to podzielcie się :) a może wrócimy do wspomnień? pozdrawiam z wirtualnym goździkiem przy nosku/ och! - jak pachnie/ :D

hej nie napisalam na dzien kobiet, a wiec pisze w dzien faceta skolowana,co u ciebie i gdzie podziewa sie Majka?pozdrowionka 🌻🌻 🌻

witajcie:) basienia, Majkę znajdziesz na trelemorelach:) a tu pusto i na dzień kobiet i nadzień faceta:D:D:D jak ktos słusznie zauważył tematy do tzw. obgadania mają na kafe lepszy wydźwięk. może kiedyś, cos z nas , Opolanek jeszcze się rozkręci byłby to swoisty \"fenomen\" bo jeszcze zadnej grupie regionalnej to na dłuzej sie nie udało pozdrawiam ;)

Oj ciężka sprawa ,nie lubię wychodzic z domu jak nie muszę :D

Wiesz Skołowana a mnie zastanawia co się stało z szefową topiku

Skołowana ale mi zagadkę zadałaś ,no kurcze nie wiem,muszę dobrze pomyśleć hm czyżby ..............................

witajcie te w domu i za biurkami:) a może jeszcze inaczej... dzisiaj słońce, wiatr i 12 st.C, czyli całkiem fajnie:) mam dzisiaj chętkę na długi spacer, może ktoś dołączy? :D