Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mądralka

Pytania dotyczące Biblii

Polecane posty

Dobra ja uciekam,bo widze ze wszyscy poszli spac. Dzisiaj dla odmiany ja pozostalam sama,Dreamerze :-) \"Dobranoc,pchly na noc...\" Paa🖐️

Dobra - zawtóruję - świat się kończy - zbliżyliśmy się na wyciągnięcie ręki do strony 200 naszego topiku :P Aż łezka się w oku może zakręcić :) A tymczasem lecę spać - dobranoc - bo jutro...jest jutro (wiem wiem, zaawansowany wniosek filozoficzny :P) Pa pyszczki

Wiem tylko tyle, że nie jest tak jak powinno. Psuje się wszystko. Środowisko, a tym samym człowiek. To wszystko zaczęło się wiele tysięcy lat temu, jeszcze nie skończyło. Ale kto wie z jakim rezultatem. Nie jestem pesymistą, jestem tym który nie chce zemrzeć na jakieś świństwo, w mękach, kałuży wymiocin i własnych ekskrementów, czując jak prują się we mnie flaki (tak zabija wirus Ebola). Kto wie jakie świństwo zgotujemy sobie w tym przeludnionym wrowisku, w którym choroby rozwijają się jak na najlepszej pożywce. Mój przodek żył 109 lat, a ja jestem w gorszym stanie niż on w moim wieku. On nie mieszkał w mieście i telewizora na oczy nie widział, nie wiedział co to prąd, nie potrafił pisać i czytać.

Black jeszcze na chwilke,ale juz tylko na chwilke serio. To o czym piszesz,znam. Naprawde tak mialo byc,w biblii o tym juz dawno,dawno temu pisalo. Jutro c.d.n. Tymczasem.............🖐️

Nie wiem, jaka będzie przyszłość ludzkości, ale na razie nie zapowiada się różowo... ooo nieee... co to, to nie. Jestem śmiertelnie poważny.

All Black - ja myślę, że nastąpi przebudzenie. W nagrodę za wczorajsze wsparcie zapodam Wam zdjęcie, które mi się przypomniało (spokojnie, nie panikować, nie moje :P) - tylko muszę poszukać.

--> a ja mysle {wiemy co stracili Adam i Ewa,wiemy jaka cene za to zaplacili.} No własnie ze nie wiemy. Wielu (uznanych) badaczy bibli nie jest zgodnych co do tego co opisuje biblia. Mało tego Nikt dziś nie jest pewny czym zasłużyli sobie na wygnanie z hipotetycznego raju. Zwykłym nieposłuszeństwem. Miłość , która ukarze moje dzieci za moje grzechy ? Kpina. IMHO oczywiście.

--> dreamer2006 { Zawsze możesz choćby poradzić czego nie robić. } Nie rób nic. :o

Nie wiem. Ja cobym nie zrobił to sie to obraca przeciwko mnie, Więc puki mogę nic nie robie. :o

pewnie od kiedy istnieją ludzie tak długo istnieją katastroficzne wizje. trzeba żyć - to wszystko

jak? z emocjami? właśnie przymierzam się do sprawdzenia odpowiedzi - ale mam stracholca - trzymcie za moje serducho kciuki bo nie wiem czy wytrzyma takie tempo :)