Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M987

Niemoralna propozycja.

Polecane posty

Gość miłość to DECYZJA
M987 - bunt? Przeciwko czemu/komu? Zadaj sobie to pytanie, odpowiedź może Cie totalnie zaskoczyć. -złość? Na złość babci odmrożę sobie uszy?

o rety, M, wiec to taka zabawa, gra w niepewnosc i zobowiazania - zgadzam sie wiec musze... zdecydowanie fajniej byloby bez aspektu finansowego jednak, i tak wystarczajaco \"emocjonujaco\", ale skoro musi byc to \"cisnienie\" wywolane zawartoscia portfela, to... kurcze, rozczarowales mnie; na prawde nie wolalbys spedzic tego weekendu z nieznajoma, a jednak nie oplacona kobieta?

Gość za własne pieniądze
Ja nie jestem samotny, jest pan Roman ktory lubi mnie zninacka wychlostac siusiakiem po karku gdy tak sobie slencze nad klawiszami. :classic_cool:

Gość irrlicht
No.....Trafił się jeden uczciwy facet, który mówi czego chce, i cały tłum go chce linczować...Najlepiej by było, żebyś pogadał najpierw o tym jaki jesteś samotny, jak Ci źle z żoną. Hipokryzję się ceni w tym kraju, porozglądaj się wokół. A może wpadnij na czat? Same łzawe historie, później łóżko i papa lalunia, wracam do żony. Od razu wyjaśniam - prowadziłam badania naukowe, bardzo szczegółowe, na czatach właśnie. Więc jestem specjalistką w dziedzinie "bajerów". Jeśli to Twoje ogłoszenie nie jest prowokacją( może też prowadzisz jakieś badania?), to gratuluję odwagi!Serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia:)

lejla - powiem szczerze, wolał bym , ale musisz przyznać, że osoba która się jednak zdecyduje, o ile faktycznie się ktoś zdecyduje, nie może być rozczarowana, że miało być tak a było tak. Może z tą osobą przegadam dwie noce, może połażę po wszystkich knajpach w okolicy , upijemy się i będziemy gadać o życiu, może pokażę jej gdzie jest Wielki wóz, gdzie mały wóz, gdzie Saturn jeśli będzie ładne niebo, może gdzia pas Oriona, a może upijemy się jak świnie i wrócimy do hotelu gorsząc całą obsługę.Może będę jej mówił wiersze, a może będziemy gadać o pracy, może o rodzinie. Może będziemy się kochać dwa dni nie wychodząc z pokoju. Kto wie? Osoba wybrana musi się zgodzić na wszystko, pewien dreszczyk niepewności pozostaje :-).

irrlicht - nie, to nie prowokacja ani nie badania. Doktorat przymierzałem się robić kiedyś, ale jeśli już to ja po Technicznych. Tam takich badań bym chyba nie robił :-).

wlasnie to jest dla mnie caly czas niejasne: musi sie zgodzic na wszystko, czy raczej to czas ma poniesc was razem jak chce, gdzie chce, kiedy chce?

za własne pieniądze - ok, bez odzewu, dziękuję za rozmowę, powodzenia.

Gość poziomka********
ja tez mam nadzieje ze sie spełni.....kazdy zasługuje na odrobinę szczęścia.....

Gość Niemoralnaja
Ty się po prostu chcesz wyroznic na tle innych facetów, pukających na boku - stąd te 10tys.do negocjacji....pytanie jeszcze ile realnie chcesz zapłacić nudzi się panu w zyciu, ot co - interesują Cię mechanizmy ludzkich zachowań i rozrywka...baw się tak, baw... ten egzamin to z czego zdajesz?

lejla - dobrze wiesz, że tutaj nie mogę Ci odpowiedzieć, ale wiem, że się domyślasz jak ma być, jesteś intelilgentą osóbką i wiem, że Ty już wiesz :-).

Gość a ja mam nadzieję
że forumowe zdziry jak już jakimś cudem powychodzą za mąż, to wasi mężowie będą mieli po parę kochanek na boku wysoko opłacanych oczywiście :D Czego wam serdecznie życzę 🌻

Ba, i tak byś się nie przyznał:) Ale oki, wierzę, i jestem pod wrażeniem. Ciekawe jak to się skończy.....Podejrzewam, że masz za dużą klasę, żeby o tym opowiadać na forum:) Ale ciekawośc mnie pożre:)))

Niemoralnaja - kwota nie podlega negocjacją, ani w jedną ani w drugą stronę. Wyróżniać się nie muszę i tak każdy jest inny. Egzamin zdaję codziennie z życia. Naukę skończyłem dosyć dawno :-).

No tak, z tą kasą to jest ryzyko. Bo jeśli to będzie ktos, kto leci tylko na kasę, to może być rożnie, ot szybki sposób na 10 000, wtedy weekend może sie nie udać. Ale jesli znajdzie się ktoś dla kogo ta kasa to tez element zabawy, wtedy są szanse powodzenia.

Gość trajkota
no to chyba musisz mieć albo duzo kasy albo byc bardzo samotny i mieć wielkiego doła....albo wszystko razem. nic ciekawego. ale tak to jest. Biegniemy za kasa aż w pewnym momencie się oakzuje że zostalismy sami

Gość Niemoralnaja
to ogloszenie nie zwrociloby niczyjej uwagi bez tej ceny - Ty dobrze o tym wiesz... czasem niewazne co się robi, ale ważnpo prostu dla kogo to się robi dobra, lecę, nie będę Ci tu pola manewru zagracać 🖐️

M987 -> ja widze to co chce zobaczyc, nawet jesli litery temu przecza, dlatego tak dopytuje, z przyjemnoscia napilabym sie z toba kawy, calkiem gratis, a nawet na moj koszt :)

Ja myśle, że ta zgoda na wszystko to nie ma być wymuszona, raczej chodzi o to, żeby kobieta nagle nie powiedziała, a nie ... tego nie brałam pod uwagę, dla mnie tylko wchodził w grę wariant z kolacja i szmpanem, pewnie chodzi o otwartość na to co sie wydarzy. Choć może się mylę i to jakis zawoalowany sex grupowy (zart).

Jeszcze jedna ewentualność...Ty ją wybierasz na podstawie zdjęć, a ona? Bo jeśli nie wie jak wyglądasz, a okaże się, że nie jest w stanie zaakceptować Twojej fizyczności?

Gość Majka***
Nie wiem co się czepiacie faceta. Napisał przynajmniej jasno o co mu chodzi. A to czy ma rodzinę i czy jest szcześliwy lub nie to jego sprawa. Każdemu należy się szczęście, a jak sobie je wyobraża to jego sprawa. Kiedyś sama pewnie bym go zlinczowała, ale zycie nauczyło mnie, że wszystkiego trzeba doświadczyć. Sama jestem mężatką i mam rodzinę. A jak chcę spędzać wolny czas to moja sprawa. Jeśli nawet mam wyrzuty sumienia, że zrobiłam coś nie tak to ja się z nimi borykam, a nie reszta społeczeństwa. Życzę ci żebyś znalazł kogoś z kim miło spędzisz czas i obyś był zadowolony. Powodzenia :)

lejla - no i widzisz, nie wszystko jest tym na co wyglada , pisałem przecież \"Świat nie jest tym za co go bierzecie przeto uważnie stawiajcie swe kroki \". Z osobą wybraną pokoresponduję i będę wiedział czy to ta czy nie, tak samo jak już wiem coś o Tobie :-). Co do kawy również wiem, że chętnie bym ją z Tobą wypił. :-). Do wszystkich potępiających, pamiętajcie, że trudno być Bogiem. Dzięki lejla, będę szukał dalej. Tylko mnie nie zdradź :-).

irrlicht - zapewniam Cię, że nie będzie tak źle , nawet gdy nie będzie w stanie mnie zaakceptować :-).

A może dla odmiany napisałybyscie dlaczego byście się zgodziły, choćby hipotetycznie. To bardzo ciekawe, chociaz może autor uzna to za śmieć?

Gość poziomka********
mam nadzieje ze znajdziesz to czego szukasz a może nawet wiecej....paradoksalnie przywracasz mi wiare w mężczyzn:) naprawde....

Gość Ewunia30
M987 - powiem tylko ...jak bardzo jesteś do mnie podobny..niewiarygodne.

BenSidhe - niczego nie uważam za śmieci, każdego cenię i szanuję każde zdanie tutaj, nie oceniam, nie wyzywam itd. Taki jakiś dziwny jestem :-).