Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M987

Niemoralna propozycja.

Polecane posty

do lejla -> plecenie na forum daje niepowtarzalna szanse wlaczenia do rozmowy innych osob, co jak widac tez moze sie ciekawie rozwijac :) poza tym M caly czas szuka, nie ma powodu zeby stad znikal zanim nie znajdzie

Gość do lejla
Tego nie wiadomo - może w jego skrzynce czeka już mnóstwo maili, a wśród nich i takie zdjęcia kobiet, których oczy "mówią wszystko" - że mają w soie pasję życia, są inteligentne, lubią ryzyko i adrenalinę, itp. Przecież M, jako dżentelmen nam nie powie, że kogoś znalazł :-)

do \"do lejla\" - nie jesteś dziwak tylko dziwny, tak jak ja :-).

Gość doMajka***
ale ale nie mylmy pasji zycia z pasją do sexu....no luuuudzie 😠

Gość JA CIę ROZUMIEM...
jestem mężatką od dwóch lat a czasem to już naprawdę mam dość:O:O:O czasem marzę tylko o tym by pogadac z jakimś normalnym sympatycznym facetem .... powodzenia i życzę abyś znalazł miłą i jajniutką kobietkę:)

Gość do leila
Zawsze mi się wydawało, że wokół mnie sami tacy dziwni, co lubią swoją pracę, albo chcą znaleźć taką, którą będą lubić :-) Hmmm..... może nie wyartykułowałam tego zbyt wyraźnie (przyznaje, moja wina :-) ) ale jak dzisiaj rano zerknęłam w lustro, to byłam jeszcze kobietą ;-) Mam nadzieję, ze do tej pory nic sie w tej kwestii nie zmieniło.

do lejla -> niewykluczone, ale nie zobowiazywalam go do wylacznosci, tylko zaprosilam na kawe poki co, a ze chetne sie znajda - nie watpie, czy cos z tego wyniknie - ktoz to wie...

Gość Majka***
a ja nic nie piszę o pasji, czytajcie może kto co pisze

Gość doMajka***
do leila--> nie kady ma to szczęście co Ty, ale Twoj przyklad pokazuje ze są ludzie, ktorzy dobrze trafili i praca ich satysfakcjonuje takie przyklady są budujące dla takich osób jak ja

do \" do lejla\" - rzeczywiście , po przeanalizowaniu Twojego wizerunku autorytawynie stwierdzam - nadal jesteś kobietą. :-), przepraszam.

lejla - a co to za różnica, czarno , pomarańczowo? dla mnie żadna .

Temat się ciekawie rozwija, a ja nie mogę czytać na bieżąco:(((( Ale zauważcie, krytyki coraz mniej!!!:)Budujące:)

M987 -> nie roznica tylko spostrzezenie; im bardziej kontrowersyjny temat, tym mniej stalych nickow (twoj tez zreszta swiezy), narod boi sie otwarcie przyznac co mu w glowie siedzi, kiedy jest narazony na gromy porzadnych i wszechwiedzacych

Gość do leila
Laila, jestem przekonana, że M zainteresowanych jest sporo kobiet, tych które tylko czytają, i tych niewielu, które piszą (sama sie muszę zastanowić, czy przypadkiem, w jakimś tam sensie nie byłabym zainteresowana ;-) ) - jednakże, czy znajdzie się któraś, która "podejmie rękawicę", to pojęcia nie mam - ponieważ od "marzeń" do ich realizacji czasem droga bardzo daleka ;-) To było odnośnie Twojej poprzedniej wypowiedzi - może nie do końca jej dotyczy, ale to takie moje "wolne przemyślenie".

lejla - mój nie jest świeży, jest nowy. Nigdy nic tutaj nie pisałem. Czytałem owszem, ale jestem tutaj że tak powiem nowy.

Gość do leila
Do lejla - ja sie przyznam w połowie - na co dzień jestem "czarna", a tutaj, no fakt.......jakoś tak zbladłam i stchórzyłam - takie "szaleństwo" z mojej strony ;-)

do lejla -> alez rowniez ja mysle, ze to jest bardzo excytujaca propozycja... gdyby nie jej transakcyjny charakter; na pewno sa kobiety ktorym to nie przeszkodzi albo dla ktorych to wlasnie bedzie zacheta; jesli M zalozy nowy topik - bez wzmianki o wynagrodzeniu - zglosze sie pierwsza :)

BeanSidhe -> wybacz przeoczenie, generalnie chodziło mi o to, że czarni sa w mniejszosci

Gość do lejla
A nie lepiej, jak Ty "nie zobaczysz" tych 10 000 ? :-) Udajmy, ze ich nie było i nie będzie - wchodzisz w to ? :-) Tak Cię podpuszczam.

lejla - dla Ciebie bym założył, ale Ty już wszystko wiesz, czego oczekuję , a raczej czego nie oczekuję, nie było by emocji :-) , choć przyznaję, że prawdopodonie jesteś jedną z nielicznych osób z którymi by mi się dobrze milczało.

Zartowałam z tym pominieciem. Ale siedzę i obserwuje bacznie do temat bardzo w moim stylu. Tylko nie mam nic kontrowersyjnego do napisania, bo jakoś nie widze specjalnie problemu i może nawet gdybym mogla to bym się skusiła. Prędzej na to niż na wspomniane w poprzednich postach czatowe propozycje, o których też coś niecoś wiem.

Jeśli jeszcze mogę się wypowiedzieć, kwota nie podlega dyskusji. Przykro mi.

Gość do lejla
M - nie "skreślaj" tak łatwo lejli :-) Może milczenie byłoby bardziej fascynujące od rozmowy - w waszym indywidualnym przypadku.

do lejla -> w filmie puscili te pieniadze na hipopotama chyba, ja wolalabym w kasynie :) i na taki uklad, kto wie, moze bym poszla... M -> dlaczego milczalo? nie wykluczylabym chyba zadnej opcji

Gość do lejla
M - czyli w każdym wypadku dałbyś te 10 000 ? nawet jeśli kobieta by je odrzucała ?

lejla - mało jest osób z którymi dobrze się milczy do lejla - ależ ja przecież nikogo nie skreślam, skąd taka myśl?

Gość aha jak dobrze
czuje sie człowiek na zakupach:O I nawet odpowiada mu to ze reklamacje nie są uznawane